- iSabor Sabor!, Sandra Alvarez
De nieuwe Spaanse keuken
Hardcover
Nederlandstalige uitgave
Healthy HappyChic Ibiza
iSabor Sabor! een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez ontdekte…€ 28,95 - Het nieuwe Forest Feast kookboek, Erin Gleeson
Simpele vegetarische menu's om te genieten met familie en vrienden
Hardcover
Nederlandstalige edtie
In de magische wereld van Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een cocktailparty…€ 28,95 -24%
Bijzondere recepten van MARIO, Florine BoucherHardcover
Fotografie Kees Hageman
In prijs verlaagd
Schutblad deels weggeknipt. Waarschijnlijk door de eerdere bezitter van dit boek, vanwege een (te) persoonlijke tekst. Het schutblad of schutvel is het eerste blad in het boek…€ 28,95 € 21,95- De Kleine Banketbakker, Cees Holtkamp en Jonah Freud
Hardcover
De Kleine Banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken. Wanneer je van bakken houdt, mogen de boeken van de bekende banketbakker Cees…€ 24,95 - De inmaaktuin, Jo Turner
365 dagen eten uit je eigen tuin
Hardcover
Leer hoe je je eigen oogst op een verantwoorde manier kunt conserveren.
De inmaaktuin is een gebruiksvriendelijke en praktische gids voor het verwerken van lekkers uit eigen…€ 16,95 - The True Size of Food, Marijke Timmerman
About our absurds ways with food
Designer and author Marijke Timmerman examines how we deal with nutrition and food. Marijke Timmerman goes about this in a manner that is characteristic for creative designers: visually, often by…€ 11,95 - Blini's, Corinne Jausserand
flensjes & crêpes
zoet en hartig
Uit de serie Creatief culinair
Hardcover
Wat is er zo lekker en zo heerlijk eenvoudig als een zelfgemaakte blini, een smeuïg flensje, of een heerlijk luchtige crêpe? Je hebt de keus tussen…€ 8,95 -48%
Japans koken, Harumi KuriharaJapans koken gaat over de moderne Japanse keuken en laat zien dat deze niet zo ingewikkeld en kostbaar is als vaak wordt beweerd. Harumi Kurihara geeft In dit boek haar meest succesvolle recepten, bereid met Ingrediënten die in…
€ 28,95 € 14,95- De Surinaamse keuken, Ciska Cress
Heerlijke gerechten voor iedereen die de Surinaamse keuken wil leren kennen
Hardcover
Eerste druk, 2014
Nagenoeg nog zo goed als nieuw exemplaar
De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid. De voorouders van de Surinamers zijn…€ 16,95 - LICK IT, Marije Vogelzang
Challenge the way you experience food
Nederlandstalige editie
Eerste druk, 2022
LICK IT is een gids. Een boek dat je mee op reis neemt om de magische en creatieve relatie tussen eten en onszelf te ontdekken. Het boek zit vol…€ 13,95 - Het eenvoudige kookboek, Marjan Berk en Jeroen Krabbé
Hardcover
Marjan Berk en Jeroen Krabbé zijn allebei grote liefhebbers Van koken. Ze ontdekten dat er vroeger anders werd gekookt, vaak gezonder, veel simpeler een stuk goedkoper. En dus besloten ze hun recepten te verzamelen…€ 24,95 - Kokkerel, Sylvia Ernst en Joop van Meurs
Kookideeënboek met honderden recepten
Retroboek
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Eerste druk, 1977
Nog in uitzonderlijke mooie staat (voor een boek van bijna 50 jaar oud)! Slechts enkele (zeer) lichte gebruikssporen aan…€ 28,95 - Eten met Nijntje, Dick Bruna en Samuel Levie
Hardcover met leeslint
Verhalen voor de allerkleinsten
Recepten voor de hele familie
Genomineerd voor het Gouden Kookboek 2019
Nijntje is dol op eten! In vijf korte verhalen neemt ze je mee op ontdekkingstocht. Zo neemt ze een…€ 14,95 - delicious. Italië
120 recepten vol passie en smaak
Hardcover
Eerste druk, 2019
Vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar
Met delicious. Italië serveren we la dolce vita op je bord.
Met meer dan 120 recepten vol passie & smaak, maar altijd…€ 45,00 Rare!
Me'a Kai, Robert Oliver with Dr Tracy Berno and Shiri RamThe Food and Flavours of the South Pacific
Hardcover
Rare! (only one copy in stock)
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly
'Me'a kai' means 'Come! Eat!' in Tongan, and this friendly…€ 125,00- De helden van het echte eten, Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen
Alle dagen honger
Het boek van de populaire en bekroonde foodblog Alle Dagen Honger, met 20 reportages van mensen die op een passionele manier met 'echt' eten bezig zijn. Van een koffiebrander tot duurzame vissers, van een wood…€ 24,95 -22%
De Italiaanse bakker thuis, Gino D'Acampo100 onweerstaanbare recepten voor brood, koekjes, gebak, pasta, pizza en meer
Hardcover
Nederlandstalige uitgave
Eerste druk, 2013
De mooie en sfeervolle foto's in het boek zijn van Peter Cassidy
Een uitgebreide gids voor…€ 45,00 € 35,00- Het wezen van de smaak, Jean-Anthelme Brillat-Savarin
Hardcover
Eerste druk, april 2002
Nederlandstalige uitgave
Één van de belangrijkste teksten in de gastronomische literatuur
De vertaling is van Wina en Han Born. Zij schreven ook het voorwoord in dit boek.
De meest…€ 45,00 - De keukentafel van het Noorden, Yvon Jaspers
Fika, hygge en maak je leven zo lekker mogelijk
Hardcover
In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar,…€ 11,95 -36%
Scandinavisch Comfort Food, Trine HahnemannFamilierecepten
Nederlandstalige editie
Hardcover
Eerste druk 2017
De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken.In…€ 45,00 € 28,95- Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van Praag
Restaurants & recipes
Amsterdam’s most special restaurants together in an iconic cookbook: Shortlist Amsterdam.
Hardcover
First edition, 2019
Almost as good as new copy
Difficult to obtain (we only have one of this book in…€ 45,00 - Het Love & Lemons Kookboek, Jeanine Donofrio
100 zonnige variaties met verse groenten
Hardcover (gebonden in harde kaft, met leeslint)
Eerste druk, april 2016
Zo goed als nieuw exemplaar
Nederlandstalige uitgave
In dit kookboek vind je op alfabetische volgorde meer dan…€ 28,95 - Boekoe kita, Mirjam van der Rijst & Harold Pereira
Authentieke Indische familierecepten en verhalen
Boekoe kita, Ons boek, met de lekkerste Indische recepten van 11 families.
Hardcover (gebonden in harde kaft met leeslint. Compleet met de drie glazen, rode pepertjes aan het…€ 35,00 -50%
The Really Quite Good Britisch Cookbook, William SitwellDe beste gerechten van 100 Britse topchefs, koks, bakker en kookhelden
Hardcover (gebonden in harde kaft met leeslint)
Nederlandstalige uitgave!
Eerste druk, 2018
Zo goed als nieuw exemplaar
100 recepten van de beste mensen uit…€ 29,95 € 14,95- Moleculair koken, Anne Cazor en Christine Liénard
de technieken verklaard
de allernieuwste recepten
Hardcover
Eerste druk, 2009
Met een voorwoord van Jonnie Boer
Voor elke techniek is een eenvoudige uitleg van het wetenschappelijke proces
Makkelijke, speelse en originele…€ 16,95 - Made in Italy, Giorgio Locatelli
Recepten & verhalen
Taal: Nederlands
Met Sheila Keating
Fotografie Dan Lepard
Made in Italy, Giorgio Locatelli, goed exemplaar (de rug is wat hol en de omslag heeft lichte sporen van gebruik. Is tevens wat verkleurd op plaats…€ 28,95 Gesigneerd!
Dom Pérignon in een rugzak, Huib EdixhovenEen wijngek op zoek naar smaak geur en avontuur
Met de bravoure van Hemingway
Gesigneerd exemplaar!
Met een door de auteur handgeschreven, persoonlijke boodschap op de eerste pagina
Voor een eerste klas smaak in mijn mond reis…€ 11,95Gesigneerd!
Zoete & hartige heerlijkheden, Kirsten Eckhart en Willem-Jan HendriksOntbijt, lunch en patisserie van Gartine
Hardcover
Zo goed als nieuw exemplaar inclusief de kleurijke omslag
Gesigneerd door Kirsten Eckhart met korte, handgeschreven opdracht, ook namens Willem-Jan Hendriks.
Eerste druk,…€ 28,95- Keukenmythes, Chris van Zutphen
Over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap
Basilicum moet je scheuren, niet knippen of snijden.
Als je 'sushi' zegt, zeg je 'rauwe vis'. Dat is immers het voornaamste…€ 4,50 - Culinair woordenboek, Liesbeth Spreeuwenberg
Engels-Nederlands
Met een voorwoord van Johannes van Dam
Wat is een alligator pear en wat betekent to score? Wat is het verschil tussen een Britse en een Amerikaanse measuring cup? Nu Groot-Brittannië met een ware culinaire…€ 8,95 - Snackistan, Sally Butcher
Street food • Snelle snacks • Mezze
Culinaire inspiratie uit het Midden-Oosten en verder
Hardcover
Taal: Nederlands
Nagenoeg zo goed als nieuw exemplaar
Meer dan 100 recepten voor tongstrelende hapjes
In het Midden-Oosten,…€ 14,95 Bekroond!
Melk & Dadels, ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali100 geheime recepten van Marokkaanse moeders
Hardcover
Uniek kookboek ontstaan uit liefde voor de Marokaanse keuken en de wens om de culinaire geheimen, die overgaan van moeder op kind, niet verloren te laten…€ 14,95-31%
De banketbakker, Cees Holtkamp en Jonah FreudVan tarte tatin tot garnalenkroket
Hardcover
Lager geprijsd
Het boek is nagenoeg nog als nieuw, maar de omslag heeft wat sporen van gebruik en is wat licht gebutst aan de bovenzijde (niet opvallend en velen zullen het niet…€ 65,00 € 45,00- Van de melkboer, Leanne Kitchen
Hardcover
Van de melkboer vertelt je alles over kaas, room en melk - te beginnen met veel achtergrondinformatie over de bereidingswijzen, de verschillende soorten en waarvoor deze werden en worden gebruikt. Het boek behandelt de…€ 16,95 - Luilekkerland, Onno & Charlotte Kleyn
400 jaar koken in Nederland
Hardcover
Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Waarom waren er voor de 19e eeuw nauwelijks menukaarten? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop?Aan de hand van de rijke…€ 21,95 - The Camper Van Cookbook, Martin Dorey and Sarah Randell
Life on 4 wheels, Cooking on 2 rings
A quirky, inspirational lifestyle guide and recipe book. In it you'll find all you need to know to make the most of life on the road.
'Set to become a modern outdoor classic' - Mail on…€ 11,95 - Mijn Huis, Jouw Huis, Fiep Westendorp, Annie M.G. Schmidt, Han G. Hoekstra en Bibi Dumon Tak
My House, Your House
Vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar/Almost like new
Text in English below
- In dit boek vind je verhalen, gedichten en recepten in 4 talen!
- Zing en swing mee met Dikkertje Dap op CD in het…€ 45,00 - Puur Zeeland, Sergio Herman
De Zeeuwse keuken van Sergio Herman
Hardcover
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstocht door een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrediënten uit de duinen, schorren en…€ 14,95 - Kruiden voor de keuken, Katinka Hendrichs
Alles over het zelf kweken
Vele bijzondere recepten
Kruiden zijn voor de keuken even onmisbaar als bloemen voor het huis, een kostelijk geschenk van de natuur. Toevoeging van wat gemengde kruiden kan een eenvoudig gerecht tot een…€ 11,95 Signed!
Chicken and Charcoal, Matt AbergelYakitori, Yardbird, Hong Kong
The first cookbook from cult yakitori restaurant Yardbird in Hong Kong puts the spotlight on chicken - taking grilling to a whole new level
Including signed (by Matt Abergel and Joris Bijdendijk)…€ 35,00- Eet op!, Johannes van Dam
In Eet op! beschrijft Johannes van Dam nu eens niet alleen de basisproducten waar we van leven, maar vooral de plezierige zaken waar we van smullen - van arganolie tot zeekraal, van bamboe tot vindaloo en van de gewone Jordaanse…
€ 9,95 - All inclusive aan de keukentafel, Jonneke de Zeeuw
Een culinair pamflet voor alle Nederlanders
Hardcover
In de historie van dit vlakke land was er culinair gezien geen betere tijd om te leven dan nu. All inclusive aan de keukentafel is een culinaire ode aan de keukens die…€ 8,95 - East London Food, Rosie Birkett and Helen Cathcart
The people, the places, the recipes
Written and compiled by Rosie Birkett
Photography by Helen Cathcart
Hardcover
First edition, 2016
East London has become the most exciting place to eat in the UK. Home to a vibrant and…€ 21,95 - Uit Marokko, Rob & Sophia Palmer
Gerechten uit een magisch land
Hardcover
Uit Marokko is een culinaire roadtrip door het dynamische Marokko en onthult een keuken vol kleuren, smaken en geuren; van gerechten uit de souk van Marrakech tot aan karakteristieke…€ 35,00 Gesigneerd!
Rotterdams straatvoer, Erik van LooFotografie So Kiem Hwat
Met columns van Carin Leenders de Vries
Hardcover
Gesigneerd door Erik van Loo
Vrijwel nog in nieuwstaat
Erik van Loo, meester-kok en eigenaar van Restaurant Parkheuvel, struint Rotterdam af op zoek…€ 35,00- Koken als Kaatje, Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen
Recepten uit de keuken van restaurant 'KAATJE BIJ DE SLUIS' BLOKZIJL
Hardcover
Recepten uit een van de beste keukens van Nederland, zó duidelijk en overzichtelijk geschreven, dat u zonder probleem de mooiste gerechten kunt…€ 24,95 - De joodse keuken, Clarissa Hyman
Recepten en verhalen uit de hele wereld
Fotografie van Peter Cassidy
Hardcover
De joodse keuken is een weerspiegeling van een religieuze overtuiging, een cultuur- en familiegeschiedenis. De recepten, die van generatie op…€ 14,95 - Infused water, Georgina Davies
50 verassende waterdrankjes
Hardcover
Taal: Nederlands
Vrijwel zo goed als nieuw exemplaar
Fruit, kruiden en specerijen toveren je 'gewone' glas water om in een lekker, verrassend drankje. Thuis of onderweg kun je genieten van…€ 14,95 - Alles warm, Johannes van Dam
Schetsen uit het leven van een leergierige lekkerbek
Eerste druk, 1988
Met illustraties van Joost Swarte. Ook de vormgeving van het boek is van Joost Swarte
Alles Warm is de neerslag van vijfendertig jaar (het boek is…€ 24,95 Bekroond!
Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van PraagRestaurants & recepten
Bekroond door Stichting de beste verzorgde boeken
Grafisch ontwerp Vanessa van Dam
Hardcover
Eerste druk, 2016
Lastig verkrijgbaar (van dit boek hebben wij slechts één stuks op voorraad)
In prijs…€ 65,00 € 45,00- Sophia Loren, Mijn lekkerste recepten en mooiste herinneringen
In dit met passie geschreven kookboek heeft Sophia Loren, één van de grootste filmdiva's aller tijden haar lievelingsrecepten verzameld en verklapt ze de geheimen van enkele van de lekkerste en bekendste Italiaanse…
€ 24,95 - Feest, Nigella Lawson
Eten om het leven te vieren
Feest gaat over familie en eten, over officiële feestdagen en persoonlijke feesten, over hoe zowel de kleine dagelijkse genoegens te vieren als de grote gebeurtenissen. In dit boek staan recepten voor…€ 16,95 - Het groot café boek België, Sofie Vanrafelghem
De selectie van biersommelier Sofie Vanrafelghem
HardcoverSofie Vanrafelghem doorkruiste heel België op zoek naar cafés met de beste bierkaarten en de leukste adressen om ongedwongen aan de bar te hangen. Een deftige herberg in…€ 29,95 - Mijn Franse keuken, Alain Caron
Hardcover
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nog meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig…€ 29,95 - Snacks & lunchgerechten, Isabel Brancq-Lepage
Met foto's van Gwenaël Quantin
Een bijzonder en inspirerend boek met 120 supersmakelijke en gemakkelijke recepten om te eten als lunch, bij de thee, de borrel of gewoon lekker met een wijntje in de buitenlucht. Hier vind je van…€ 16,95 - Home Made, Yvette van Boven
Ruim 200 originele recepten en ideeën voor 'home made' gerechten
Hardcover
Fotografie van Oof Verschuren
Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis heeft? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven? Hoe maakt u thuis…€ 24,95 - My Nepenthe, Romney Steele
Bohemian Tales of Food, Family, and Big Sur
Photography by Sara Remington
Hardcover with dust jacket
First edition, 2009
Includes bibliographical references and index
My Nepenthe weaves together stories and tales about the…€ 28,95 - Humphry Slocombe Ice Cream Book, Jake Godby, Sean Vahey and Paolo Lucchesi
Photographs by Frankie Frankeny
Humphry Slocombe is both San Francisco Mission District hot spot and definitive trendsetter in ice cream innovation.
This book shares 40 formulas for their idiosyncratic and irresistible…€ 21,95 - Piri piri & sardientjes, Tessa Kiros
De smaak van Portugal
Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag en leeslint)
Zo goed als nieuw exemplaar
Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten.Het vormt een deel van een grote lappendeken…€ 18,95 - The penguin Companion to Food, Alan Davidson
WINNER OF A JAMES BEARD FOUNDATION COOKBOOK AWARD
A true cornucopia of food facts—offering all the flavors, styles, and staples of the world, past and present
Twenty years in the making, this is the definitive compendium on…€ 35,00 - Koken in de verkeerde eeuw, Teresa Präauer
Roman
Hardcover
‘Het begon als een van die avonden waarop je gasten thuis uitnodigt.’
Gastvrouw kunnen zijn betekent uiteindelijk: volwassen zijn. Vol recepten voor een geslaagd leven en een mislukte avond, die steeds…€ 14,95 - Eetiquette, Mara Grimm
Zo eet je oesters, bitterballen en 99 andere klassiekers
Mag je asperges met je handen eten? Waarom hoort er geen jam op je croissant? Hoe eet je een bitterbal zonder je mond te branden? Klopt het dat je oesters beter niet op ijs…€ 8,95 - The Cook's Companion, Stephanie Alexander
The Complete Book Of Ingredients & Recipes For The Australian Kitchen
Hardcover with reading ribbons
2nd edition, 2004
Good copy (some signs of wear)
The Cook's Companion has established itself as the kitchen 'bible' in over…€ 45,00 Gesigneerd!
Dit is geen dieetboek, Teun van de KeukenMet recepten
JE HOEFT NIET OP DIEET,
DAT HEEFT TEUN AL GEDAANDE POPULAIRSTE DIËTEN ONTRAFELD
WAT IS DE ZIN
EN ONZIN
VAN DIËTEN?
Gesigneerd exemplaar
We worden met z'n allen steeds zwaarder. We eten zo veel dat er nauwelijks…€ 14,95- Soul food, De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette)
Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven
Lastig verkrijgbaar (slechts één stuks op voorraad)
Eerste druk, 2017
Nog mooi en net exemplaarDe Vrouw met de Baard (Mas…€ 45,00 - Haring, Leif Mannerström
Meer dan 100 smakelijke recepten
Hardcover
Haring, wie houdt er niet van? De een eet hem het liefst aan de kar, vers van het mes; een ander neemt hem mee naar huis voor op brood. Maar wie heeft er ooit aan gedacht om echt…€ 11,95 - Make your own, Annemarieke Piers en Claudette Halkes
Van je eigen trui tot je eigen bier
Hardcover
Back to basics: maak je eigen bier, kaas, appelstroop en ketchup en voel je innig tevreden. Moeilijk? Helemaal niet! Met de tips en tricks uit dit boek eet jij in no time een stukje…€ 14,95 - Moro, Sam en Sam Clark
Het kookboek van de zuid-mediterrane keuken
Samuel en Samantha Clark delen hun liefde voor de intense smaken van de Spaanse keuken, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied. Het woord 'Moro' betekent Moors in het…€ 39,95 - Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek, Emma Zuidam & Bianca Krijnen-Splint
Op een makkelijke manier je volle voorraadkast legen
Hardcover
Zo goed als nieuw exemplaar
In Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek hebben de vriendinnen Emma Zuidam en Bianca Krijnen-Splint de keukenkasten leeggetrokken en in…€ 8,95 - Gerard Heineken, Annejet van der Zijl
De man, de stad en het bier
Hij vormde de basis van de kleurrijke Heineken-geschiedenis: Gerard Heineken - stichter van het gelijknamige bierimperium, aanjager van Amsterdams economische wederopstanding in de negentiende…€ 8,95 - Casa Moro, Sam en Sam Clark
In 1997 opende restaurant Moro zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega's bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste…
€ 21,95 Tip van Stip
De smaak van Amsterdam, Sarah Bosmans en Merel Klein700 jaar stedelijke eetcultuur
Met een bijdrage van:
Maarten Hell, Floor Meijer, Lenno Munnikes, Margriet de Roever, Marleen Willebrands en Justyna Wubs-Mrozewicz
Bij Amsterdams eten en drinken denken we al snel aan tafelzuur,…€ 45,00- Tapas, Anette Odelberg, Margareta Schildt-Landgren, Martin Bogren en Helena Akesson-Liedberg
Kleine Spaanse gerechtjes
Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag)
Eerste druk, 2005
Nog zo goed als nieuw exemplaar
Tapas is genieten op zijn Spaans. Genieten met vrienden, aan het eind van de dag. Met een glas sherry,…€ 8,95 - Minibijbel Inmaken, Catherine Atkinson & Maggie Mayhew
Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verukkelijke recepten
Hardcover
Nog mooi en net exemplaar
• De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het…€ 24,95 - Pien's proefboek, Froukje Wattel
Alles over smaken en proeven
Eerste druk, november 2006
Nog mooi en net exemplaar
Design buro Rust, Ruben Steeman
Pien houdt van skateboarden, cake bakken en haar hond Napoleon. Ze moet voor school een werkstuk maken over smaken…€ 14,95 - Be more vegan, Niki Webster
Stap voor stap plantaardiger
Met 50 makkelijke recepten
Hardcover
Nog vrijwel in nieuwstaat
Zou je best vaker vegan willen eten, maar weet je niet hoe? Of vraagje je af of je zonder vlees en zuivel wel voldoende voedingsstoffen…€ 11,95 - Beweeg!, Arie Boomsma
en de trainers van Vondelgym
Voor een gezonder en gelukkiger leven
Hardcover
sportoefeningen en gezonde recepten
Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In Beweeg!…€ 9,95 - Eten op zijn Vlaams, Louis Paul Boon
Een liefdesbetuiging aan het goede Vlaamse eten
'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwartkilo echte…€ 8,95 - De Souk, Salma Hage
Het beste van de Libanese keuken
Hardcover
Eerste druk, 2013
De Libanese keuken is als een kleurige, geurige markt, als een souk. Deze melting pot van het Midden-Oosten en Eur.opa staat bekend als de meest verfijnde van de…€ 28,95 - Cheesecake, Sabine Koning
Het kookboek voor echte cheesecakefans
Bevat 50 to-die-for-recepten
Hardcover
Eerste druk, 2018
Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. Maar…€ 21,95 -32%
Power to the Pieper, Samuel Levie, Jonah Freud en Yolanda van der JagtHet aardappelkookboek
Hardcover
Er zijn honderdensoorten aardappels verkrijgbaar en misschien nog wel meer manieren om ze te bereiden. Aardappels zijn gezond, het hele jaar door verkrijgbaar, maar vooral ontzettend lekker.…€ 21,95 € 14,95Gesigneerd!
De Poepdokter 2, Nienke Tode-GottenbosBakt ze bruin
Hardcover
Je darmflora is belangrijk - maar hoe zorg je voor een fijne omgeving voor je darmbewoners? In De Poepdokter Bakt ze bruin leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te…€ 18,95Gesigneerd!
Mijn Amsterdam, Ron BlaauwHardcover
Eerste druk, 2013
Vrijwel nog in nieuwstaat
Gesigneerd!
Chef-kok Ron Blaauw deelt zijn favoriete adresjes van Amsterdam - de stad die hem past als een handschoen. Hij onthult de plekken waar hij een kroketje trekt, een…€ 14,95- Florentines, Lorenza de Medici and Giovanna Garzoni
A Tuscan Feast
Foreword & Recipes by Lorenza de Medici
Paintings by Giovanna Garzoni
Italy has enriched civilisations for centuries, from the Romans to the modern temples of design and gastronomy of the twentieth century.…€ 34,95 - Kermissen, Koersen & Flandriens, Robrecht Wolters, Frank Croes en Tom Vander Sande
Typische recepten voor Belgische gerechten uit het volksleven
België staat bekend om zijn braderijen, pensenkermissen, buurtfeesten en kermiskoersen. Dit boek wil de sfeer van die feesten aan de lezer overbrengen aan de hand van…€ 8,95 - Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll
Scheveningens trots in verhalen en recepten
Hardcover
Eerste druk, 2018
Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.
Met…€ 14,95 - Mijn keuken van de zon, Virginie Besançon
Mediterrane recepten van Virginie Besançon
Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag en 2 leeslinten)
Mooie kleurijke uitgave (een boek waar je blij van wordt)
Eerste druk, 2006
Nog vrijwel in nieuwstaat. Lijkt…€ 18,95 -50%
Ben & Jerry's Homemade Ice Cream & Dessert Book, Ben Cohen & Jerry GreenfieldMORE CHUNKS LESS BUNK
Despite a philosophical disagreement over chunk size—Ben prefers them large and occasional while Jerry favors frequent, somewhat smaller ones—together Ben and Jerry are good friends who make great ice…€ 8,95 € 4,50- Kookschool - De klassiekers, Keda Black
80 recepten stap voor stap
Fotografie Frederic Lucano
Wie geen of weinig ervaring in de keuken heeft, vindt de beschrijving in een gewoon kookboek algauw cryptisch. Er wordt namelijk al veel kennis voorondersteld: kennis van…€ 13,95 - Elizabeth Davids beste recepten
Meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag
Voor het eerst geïllustreerd met prachtige recept- en sfeerfoto's
Met een voorwoord van o.a. Jamie Oliver
Hardcover
Samengesteld door Jil Norman
Elizabeth Davids introduceerde…€ 28,95 - Rond de tafel der Romeinen, Patrick Faas
Met meer dan 150 originele recepten
Paperback
Varkensoren, baarmoeders, uiers, darmen, flamingo, ibis-hersentjes of de eeltige slurf van een olifant: de Romeinen deinsden er niet voor terug deze ingrediënten voor hun feestmalen…€ 18,95 Signed!
Hungry Planet, Peter Menzel and Faith D'AluisoWhat the World Eats
30 Families. 24 Countries. 600 Meals. 1 Extraordinary Book.
Foreword by Marion Nestle
Hardcover (bound in linen cover with dust jacket)
First edition, 2005
Signed by the authors
Signed by Peter Menzel and…€ 45,00- Het krokettenboek, Johannes van Dam
Hardcover
Eerste druk, 2014
Zo goed als nieuw exemplaar
De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept…€ 14,95 - 1080 recepten, Simone en Inés Ortega
Hardcover (gebonden in harde kaft met drie leeslinten)
Prachtig geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van Javier Mariscal
Taal: Nederlands
Eerste druk, 2008
Deze Spaanse kookbijbel bevat 1080 recepten, verzameld en…€ 29,95 - Bier in Nederland, Marco Daane
Een biografie
Eerste druk, 2016
De Nederlandse biercultuur bruist en gist op ongekende wijze. Momenteel (2016) produceren ruim 400 brouwerijen allerlei tripels, pale ales, stouts en andere bieren. Dit grote aanbod bestaat nog…€ 18,95 - De eetbril, Joep Habets
Gastronomische observaties
met tekeningen van Mariet Numan
Over koken, eten en drinken wordt veel geschreven, maar nooit zo aanstekelijk als door Joep Habets in NRC Handelsblad. Geen onderwerp is hem te min, geen taboe gaat hij…€ 8,95 - Aardappel, Florine Boucher & Anne Scheepmaker
De nieuwe keuken
Meer dan dertig gevarieerde recepten in dit boek wijzen de weg om met het populairste basisingrediënt in de Nederlandse keuken aan de slag te gaan. Er is ruime keuze uit warme voorgerechten, soepen en salades,…€ 8,95 - Eat Me, Victor Cheung
Appetite for Design
Product - Packaging - Art - Branding - Interior
Like new / zo goed als nieuw exemplaar
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons…€ 45,00 The Pulitzer Prize
Zout, suiker, vet, Michael MossHoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt
The Pulitzer Prize Winner 2010
Zo goed als nieuw exemplaar
Eerste druk, 2013
Voedselproducenten blijken er alles aan te doen om ons te verleiden en een plekje in onze maag te…€ 24,95- River Cafe Klassiek Italiaans kookboek, Rose Gray en Ruth Rogers
Hardover
Nederlandstalige uitgave
Eerste druk, 2019
In het nieuwe kookboek van het Londense River Cafe voeren Rose Gray en Ruth Rogers de lezer naar de authentieke Italiaanse familiekeuken. Gray en Rogers hebben in de afgelopen…€ 21,95 - Zout, Mark Kurlansky
Een wereldgeschiedenis
Homerus noemde zout een goddelijke substantie. Plato beschreef zout als bijzonder dierbaar voor de goden. Zout heeft onze beschaving gevormd, en Mark Kurlansky legt in dit boek een verrassend aspect van de…€ 14,95 - Koken uit de voorraadkast, Anne Scheepmaker
Het eerste Nederlandse assemblage kookboek
Terwijl de recepten in de glossy magazines almaar langer en gedetailleerder worden, neemt het ongeduld bij het bereiden van de maaltijden toe. Steeds vaker wordt er gekookt met een…€ 11,95 - Meiraapje, Simone Kroon en Marriët Willems
Eettradities & familierecepten
Hardcover
Eerste druk, 2013
Zo goed als nieuw exemplaar
Nederlandse eettradities, koken met de seizoenen met eerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten; het zijn dé kenmerken voordit…€ 14,95 -37%
Het onderste uit de pan, Tamasin Day-LewisVoor de vindingrijke kok in de (geld)bewuste keuken
Hardcover
Het onderste uit de pan is écht een kookboek van deze tijd. Volg deze interessante en vindingrijke manier van koken en je maakt niet alleen geweldig eten klaar, maar…€ 18,95 € 11,95- Trek, Charlotte Kleyn
Reizen maakt hongerig. Ook in voorbije eeuwen, toen al veel mensen de wegen en wateren bevolkten, moest er onderweg worden gegeten. Hoe ging dat? Wat aten schepelingen in de veertiende eeuw? En hoelang picknicken we al?
€ 14,95 -22%
Lekker Fred, Freddy TratlehnerDit zijn de ingrediënten
Hardcover
'CULINAIR NEDERLAND HEEFT ER EEN AMBASSADEUR BIJ. FREDDY'S KOOKBOEK IS DE HOEKSTEEN VAN MIJN BOEKENKAST.' - JORIS BIJDENDIJK
'Daar stonden we dan, mijn zus en ik. Met 32 graden in de…€ 45,00 € 35,00- 12x Wijn Weekendje Weg in NL, Peetra van der Knaap
Ontdek de buitengewone wereld van de Nederlandse wijn
12 provincies
129 restaurants
92 hotels
12 geheime adresjes
55 wijngaarden
WIJNLOVERS, LEVENSGENIETERS EN WEEKENDWEGLIEFHEBBERS!
Dit boek gidst je naar de meest bijzondere…€ 14,95 Tip van Stip
Haniyé, Matay de MayeeEen ode aan de oudste keuken ter wereld
Hardcover
Eerste druk, 2023
Van 's werelds oudst opgetekende recepten in spijkerschrift, zo'n 4000 jaar geleden, loopt er een rechte lijn naar de keuken van Smuni Turan. Haar recepten zijn…€ 24,95Bekroond!
Het geheim van de tuin, Jan Paul Schutten en Joris BijdendijkEen avontuurlijk kinderkooboek
Hardcover
Eerste druk, 2020
Bekroond
Best verzorgde boeken 2020
Met illustraties van Floor Rieder
HOU JE VAN KOKEN? EN VAN LEKKER ETEN EN TUINIEREN? LEES GRAAG SPANNENDE VERHALEN? DAN IS DIT EEN…€ 24,95- Het handboek voor een Funky Vegan lifestyle, Emma Herngreen
Zo word je voorbereid vegan
Dé gids voor iedereen die de vegan lifestyle wil verkennen.Emma Herngreen laat je zien dat er verschillende redenen kunnen zijn voor een veganistisch bestaan. Ze bespreekt de positieve effecten ervan…€ 11,95 - Wine Folly, Madeline Puckette and Justin Hammack
DRINK LIKE A PRO
English edition
WINEFOLLY.COM has become an award-winning, essential online resource for learning about Wine, attracting hundreds of thousands of beginners and professionals. In their long-awaited book, the…€ 14,95 - Caravanity Camping Kookboek
Simpel, snel en lekker
Het Caravanity Camping Kookboek biedt volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken!Na het succes van 'Caravanity' heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. De…€ 13,95 - Mijn kookkunst voor u, Joël Robuchon
Hardcover
De Franse chef-kok Joël Robuchon, verwierf grote internationale bekendheid. Niets wees erop dat de jonge Robuchon een carrière op culinair gebied tegemoet zou gaan. Aanvankelijk droomde hij ervan om architect te…€ 28,95 -45%
Lekker Fred in het Land, Freddy Tratlehner (@vjeze_fur)Hardcover
Eerste druk, 2020
Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen.…€ 45,00 € 24,95- Vega Arabisch, Chef (Mounir) Toub
Midden-Oosterse gerechten voor elke dag van de week
Meer dan 90 vegetarische gerechten
Hardcover
In Vega Arabisch laat Chef (Mounir) Toub zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is.
Van courgette, aubergine…€ 14,95 Gesigneerd!
Gescheiden, wat nu?, Elbrich Fennema80 recepten voor eiwitten en eidooiers
Van advocaat tot zoutkorst
Gesigneerd!
Hardcover
Met leuke illustraties van Alex de de Wolf!
Scheiden betekent niet altijd lijden. Het is helemaal niet nodig dat eidooiers die over zijn…€ 14,95- The Rebar Modern Food Cookbook, Audrey Alsterberg + Wanda Urbaowicz
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
Since 1988, Rebar Modern Food has been Victoria's favorite restaurant and…€ 24,95 Gesigneerd!
De vrouw die water liet aanbranden, Harold HamersmaGesigneerd!
Avonturen van een wijn- en eetschrijver
Hardcover
Eerste druk, 2021
Culinaire avonturen van wijnjournalist Harold Hamersma. Daarnaast gaat het over zijn jeugd en zijn moeder. Waar komt zijn culinaire interesse…€ 14,95- De smaak van heimwee, Dirk Lambrechts
Herinneringen aan de Europese volkskeuken
De smaak van heimwee is een ode aan de verbluffende rijkdom van de traditionele Europese keuken. Het vertrekpunt is de nostalgische herinnering aan eenvoudige gerechten uit Vlaanderen.…€ 8,95 - Nordic Bakery Cookbook, Miisa Mink
Bread * Buns * Biscuits * Sweet and savoury tarts * Cakes
First edition, 2011
Hardcover with dust jacket
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn…€ 14,95