Sorteer op
  • iSabor Sabor!, Sandra Alvarez
    iSabor Sabor!, Sandra Alvarez

    De nieuwe Spaanse keuken

    Hardcover
    Nederlandstalige uitgave

    Healthy HappyChic Ibiza

    iSabor Sabor! een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez ontdekte…

    € 28,95
  • Het nieuwe Forest Feast kookboek, Erin Gleeson
    Het nieuwe Forest Feast kookboek, Erin Gleeson

    Simpele vegetarische menu's om te genieten met familie en vrienden

    Hardcover
    Nederlandstalige edtie

    In de magische wereld van Forest Feast is elk samenzijn met vrienden en familie een reden tot feest. Of het nu een cocktailparty…

    € 28,95
  • -24%

    Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
    Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher

    Hardcover

    Fotografie Kees Hageman

    In prijs verlaagd
    Schutblad deels weggeknipt. Waarschijnlijk door de eerdere bezitter van dit boek, vanwege een (te) persoonlijke tekst. Het schutblad of schutvel is het eerste blad in het boek…

    € 28,95 € 21,95
  • De Kleine Banketbakker, Cees Holtkamp en Jonah Freud
    De Kleine Banketbakker, Cees Holtkamp en Jonah Freud

    Hardcover

    De Kleine Banketbakker is bedoeld voor alle mensen vanaf 5 jaar oud die graag de lekkerste koekjes, toetjes en taartjes zelf willen maken. Wanneer je van bakken houdt, mogen de boeken van de bekende banketbakker Cees…

    € 24,95
  • De inmaaktuin, Jo Turner
    De inmaaktuin, Jo Turner

    365 dagen eten uit je eigen tuin

    Hardcover

    Leer hoe je je eigen oogst op een verantwoorde manier kunt conserveren.

    De inmaaktuin is een gebruiksvriendelijke en praktische gids voor het verwerken van lekkers uit eigen…

    € 16,95
  • The True Size of Food, Marijke Timmerman
    The True Size of Food, Marijke Timmerman

    About our absurds ways with food

    Designer and author Marijke Timmerman examines how we deal with nutrition and food. Marijke Timmerman goes about this in a manner that is characteristic for creative designers: visually, often by…

    € 11,95
  • Blini's, Corinne Jausserand
    Blini's, Corinne Jausserand

    flensjes & crêpes
    zoet en hartig

    Uit de serie Creatief culinair

    Hardcover

    Wat is er zo lekker en zo heerlijk eenvoudig als een zelfgemaakte blini, een smeuïg flensje, of een heerlijk luchtige crêpe? Je hebt de keus tussen…

    € 8,95
  • -48%

    Japans koken, Harumi Kurihara
    Japans koken, Harumi Kurihara

    Japans koken gaat over de moderne Japanse keuken en laat zien dat deze niet zo ingewikkeld en kostbaar is als vaak wordt beweerd. Harumi Kurihara geeft In dit boek haar meest succesvolle recepten, bereid met Ingrediënten die in…

    € 28,95 € 14,95
  • De Surinaamse keuken, Ciska Cress
    De Surinaamse keuken, Ciska Cress

    Heerlijke gerechten voor iedereen die de Surinaamse keuken wil leren kennen

    Hardcover
    Eerste druk, 2014
    Nagenoeg nog zo goed als nieuw exemplaar

    De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid. De voorouders van de Surinamers zijn…

    € 16,95
  • LICK IT, Marije Vogelzang
    LICK IT, Marije Vogelzang

    Challenge the way you experience food

    Nederlandstalige editie
    Eerste druk, 2022

    LICK IT is een gids. Een boek dat je mee op reis neemt om de magische en creatieve relatie tussen eten en onszelf te ontdekken. Het boek zit vol…

    € 13,95
  • Het eenvoudige kookboek, Marjan Berk en Jeroen Krabbé
    Het eenvoudige kookboek, Marjan Berk en Jeroen Krabbé

    Hardcover

    Marjan Berk en Jeroen Krabbé zijn allebei grote liefhebbers Van koken. Ze ontdekten dat er vroeger anders werd gekookt, vaak gezonder, veel simpeler een stuk goedkoper. En dus besloten ze hun recepten te verzamelen…

    € 24,95
  • Kokkerel, Sylvia Ernst en Joop van Meurs
    Kokkerel, Sylvia Ernst en Joop van Meurs

    Kookideeënboek met honderden recepten

    Retroboek

    Gebonden in harde kaft met stofomslag
    Eerste druk, 1977

    Nog in uitzonderlijke mooie staat (voor een boek van bijna 50 jaar oud)! Slechts enkele (zeer) lichte gebruikssporen aan…

    € 28,95
  • Eten met Nijntje, Dick Bruna en Samuel Levie
    Eten met Nijntje, Dick Bruna en Samuel Levie

    Hardcover met leeslint

    Verhalen voor de allerkleinsten
    Recepten voor de hele familie

    Genomineerd voor het Gouden Kookboek 2019

    Nijntje is dol op eten! In vijf korte verhalen neemt ze je mee op ontdekkingstocht. Zo neemt ze een…

    € 14,95
  • delicious. Italië
    delicious. Italië

    120 recepten vol passie en smaak

    Hardcover
    Eerste druk, 2019
    Vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar

    Met delicious. Italië serveren we la dolce vita op je bord.

    Met meer dan 120 recepten vol passie & smaak, maar altijd…

    € 45,00
  • Rare!

    Me'a Kai, Robert Oliver with Dr Tracy Berno and Shiri Ram
    Me'a Kai, Robert Oliver with Dr Tracy Berno and Shiri Ram

    The Food and Flavours of the South Pacific

    Hardcover
    Rare! (only one copy in stock)
    This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly

    'Me'a kai' means 'Come! Eat!' in Tongan, and this friendly…

    € 125,00
  • De helden van het echte eten, Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen
    De helden van het echte eten, Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen

    Alle dagen honger

    Het boek van de populaire en bekroonde foodblog Alle Dagen Honger, met 20 reportages van mensen die op een passionele manier met 'echt' eten bezig zijn. Van een koffiebrander tot duurzame vissers, van een wood…

    € 24,95
  • -22%

    De Italiaanse bakker thuis, Gino D'Acampo
    De Italiaanse bakker thuis, Gino D'Acampo

    100 onweerstaanbare recepten voor brood, koekjes, gebak, pasta, pizza en meer

    Hardcover
    Nederlandstalige uitgave
    Eerste druk, 2013

    De mooie en sfeervolle foto's in het boek zijn van Peter Cassidy

    Een uitgebreide gids voor…

    € 45,00 € 35,00
  • Het wezen van de smaak, Jean-Anthelme Brillat-Savarin
    Het wezen van de smaak, Jean-Anthelme Brillat-Savarin

    Hardcover
    Eerste druk, april 2002

    Nederlandstalige uitgave

    Één van de belangrijkste teksten in de gastronomische literatuur

    De vertaling is van Wina en Han Born. Zij schreven ook het voorwoord in dit boek.

    De meest…

    € 45,00
  • De keukentafel van het Noorden, Yvon Jaspers
    De keukentafel van het Noorden, Yvon Jaspers

    Fika, hygge en maak je leven zo lekker mogelijk

    Hardcover

    In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar,…

    € 11,95
  • -36%

    Scandinavisch Comfort Food, Trine Hahnemann
    Scandinavisch Comfort Food, Trine Hahnemann

    Familierecepten

    Nederlandstalige editie

    Hardcover
    Eerste druk 2017

    De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken.In…

    € 45,00 € 28,95
  • Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van Praag
    Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van Praag

    Restaurants & recipes

    Amsterdam’s most special restaurants together in an iconic cookbook: Shortlist Amsterdam.

    Hardcover
    First edition, 2019
    Almost as good as new copy
    Difficult to obtain (we only have one of this book in…

    € 45,00
  • Het Love & Lemons Kookboek, Jeanine Donofrio
    Het Love & Lemons Kookboek, Jeanine Donofrio

    100 zonnige variaties met verse groenten

    Hardcover (gebonden in harde kaft, met leeslint)

    Eerste druk, april 2016
    Zo goed als nieuw exemplaar

    Nederlandstalige uitgave

    In dit kookboek vind je op alfabetische volgorde meer dan…

    € 28,95
  • Boekoe kita, Mirjam van der Rijst & Harold Pereira
    Boekoe kita, Mirjam van der Rijst & Harold Pereira

    Authentieke Indische familierecepten en verhalen

    Boekoe kita, Ons boek, met de lekkerste Indische recepten van 11 families.

    Hardcover (gebonden in harde kaft met leeslint. Compleet met de drie glazen, rode pepertjes aan het…

    € 35,00
  • -50%

    The Really Quite Good Britisch Cookbook, William Sitwell
    The Really Quite Good Britisch Cookbook, William Sitwell

    De beste gerechten van 100 Britse topchefs, koks, bakker en kookhelden

    Hardcover (gebonden in harde kaft met leeslint)
    Nederlandstalige uitgave!
    Eerste druk, 2018
    Zo goed als nieuw exemplaar

    100 recepten van de beste mensen uit…

    € 29,95 € 14,95
  • Moleculair koken, Anne Cazor en Christine Liénard
    Moleculair koken, Anne Cazor en Christine Liénard

    de technieken verklaard
    de allernieuwste recepten

    Hardcover
    Eerste druk, 2009

    Met een voorwoord van Jonnie Boer

    Voor elke techniek is een eenvoudige uitleg van het wetenschappelijke proces
    Makkelijke, speelse en originele…

    € 16,95
  • Made in Italy, Giorgio Locatelli
    Made in Italy, Giorgio Locatelli

    Recepten & verhalen

    Taal: Nederlands

    Met Sheila Keating

    Fotografie Dan Lepard

    Made in Italy, Giorgio Locatelli, goed exemplaar (de rug is wat hol en de omslag heeft lichte sporen van gebruik. Is tevens wat verkleurd op plaats…

    € 28,95
  • Gesigneerd!

    Dom Pérignon in een rugzak, Huib Edixhoven
    Dom Pérignon in een rugzak, Huib Edixhoven

    Een wijngek op zoek naar smaak geur en avontuur

    Met de bravoure van Hemingway

    Gesigneerd exemplaar!
    Met een door de auteur handgeschreven, persoonlijke boodschap op de eerste pagina

    Voor een eerste klas smaak in mijn mond reis…

    € 11,95
  • Gesigneerd!

    Zoete & hartige heerlijkheden, Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks
    Zoete & hartige heerlijkheden, Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks

    Ontbijt, lunch en patisserie van Gartine

    Hardcover

    Zo goed als nieuw exemplaar inclusief de kleurijke omslag
    Gesigneerd door Kirsten Eckhart met korte, handgeschreven opdracht, ook namens Willem-Jan Hendriks.
    Eerste druk,…

    € 28,95
  • Keukenmythes, Chris van Zutphen
    Keukenmythes, Chris van Zutphen

    Over kreeften die gaan gillen als ze worden gekookt en vervliegende vitamines in vers vruchtensap

    Basilicum moet je scheuren, niet knippen of snijden.

    Als je 'sushi' zegt, zeg je 'rauwe vis'. Dat is immers het voornaamste…

    € 4,50
  • Culinair woordenboek, Liesbeth Spreeuwenberg
    Culinair woordenboek, Liesbeth Spreeuwenberg

    Engels-Nederlands

    Met een voorwoord van Johannes van Dam

    Wat is een alligator pear en wat betekent to score? Wat is het verschil tussen een Britse en een Amerikaanse measuring cup? Nu Groot-Brittannië met een ware culinaire…

    € 8,95
  • Snackistan, Sally Butcher
    Snackistan, Sally Butcher

    Street food • Snelle snacks • Mezze

    Culinaire inspiratie uit het Midden-Oosten en verder

    Hardcover
    Taal: Nederlands
    Nagenoeg zo goed als nieuw exemplaar

    Meer dan 100 recepten voor tongstrelende hapjes

    In het Midden-Oosten,…

    € 14,95
  • Bekroond!

    Melk & Dadels, ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali
    Melk & Dadels, ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali

    100 geheime recepten van Marokkaanse moeders

    Hardcover

    Uniek kookboek ontstaan uit liefde voor de Marokaanse keuken en de wens om de culinaire geheimen, die overgaan van moeder op kind, niet verloren te laten…

    € 14,95
  • -31%

    De banketbakker, Cees Holtkamp en Jonah Freud
    De banketbakker, Cees Holtkamp en Jonah Freud

    Van tarte tatin tot garnalenkroket

    Hardcover

    Lager geprijsd
    Het boek is nagenoeg nog als nieuw, maar de omslag heeft wat sporen van gebruik en is wat licht gebutst aan de bovenzijde (niet opvallend en velen zullen het niet…

    € 65,00 € 45,00
  • Van de melkboer, Leanne Kitchen
    Van de melkboer, Leanne Kitchen

    Hardcover

    Van de melkboer vertelt je alles over kaas, room en melk - te beginnen met veel achtergrondinformatie over de bereidingswijzen, de verschillende soorten en waarvoor deze werden en worden gebruikt. Het boek behandelt de…

    € 16,95
  • Luilekkerland, Onno & Charlotte Kleyn
    Luilekkerland, Onno & Charlotte Kleyn

    400 jaar koken in Nederland

    Hardcover

    Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Waarom waren er voor de 19e eeuw nauwelijks menukaarten? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop?Aan de hand van de rijke…

    € 21,95
  • The Camper Van Cookbook, Martin Dorey and Sarah Randell
    The Camper Van Cookbook, Martin Dorey and Sarah Randell

    Life on 4 wheels, Cooking on 2 rings

    A quirky, inspirational lifestyle guide and recipe book. In it you'll find all you need to know to make the most of life on the road.

    'Set to become a modern outdoor classic' - Mail on…

    € 11,95
  • Mijn Huis, Jouw Huis, Fiep Westendorp, Annie M.G. Schmidt, Han G. Hoekstra en Bibi Dumon Tak
    Mijn Huis, Jouw Huis, Fiep Westendorp, Annie M.G. Schmidt, Han G. Hoekstra en Bibi Dumon Tak

    My House, Your House

    Vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar/Almost like new

    Text in English below

    - In dit boek vind je verhalen, gedichten en recepten in 4 talen!

    - Zing en swing mee met Dikkertje Dap op CD in het…

    € 45,00
  • Puur Zeeland, Sergio Herman
    Puur Zeeland, Sergio Herman

    De Zeeuwse keuken van Sergio Herman

    Hardcover

    In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstocht door een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrediënten uit de duinen, schorren en…

    € 14,95
  • Kruiden voor de keuken, Katinka Hendrichs
    Kruiden voor de keuken, Katinka Hendrichs

    Alles over het zelf kweken
    Vele bijzondere recepten

    Kruiden zijn voor de keuken even onmisbaar als bloemen voor het huis, een kostelijk geschenk van de natuur. Toevoeging van wat gemengde kruiden kan een eenvoudig gerecht tot een…

    € 11,95
  • Signed!

    Chicken and Charcoal, Matt Abergel
    Chicken and Charcoal, Matt Abergel

    Yakitori, Yardbird, Hong Kong

    The first cookbook from cult yakitori restaurant Yardbird in Hong Kong puts the spotlight on chicken - taking grilling to a whole new level

    Including signed (by Matt Abergel and Joris Bijdendijk)…

    € 35,00
  • Eet op!, Johannes van Dam
    Eet op!, Johannes van Dam

    In Eet op! beschrijft Johannes van Dam nu eens niet alleen de basisproducten waar we van leven, maar vooral de plezierige zaken waar we van smullen - van arganolie tot zeekraal, van bamboe tot vindaloo en van de gewone Jordaanse…

    € 9,95
  • All inclusive aan de keukentafel, Jonneke de Zeeuw
    All inclusive aan de keukentafel, Jonneke de Zeeuw

    Een culinair pamflet voor alle Nederlanders

    Hardcover

    In de historie van dit vlakke land was er culinair gezien geen betere tijd om te leven dan nu. All inclusive aan de keukentafel is een culinaire ode aan de keukens die…

    € 8,95
  • East London Food, Rosie Birkett and Helen Cathcart
    East London Food, Rosie Birkett and Helen Cathcart

    The people, the places, the recipes

    Written and compiled by Rosie Birkett
    Photography by Helen Cathcart

    Hardcover
    First edition, 2016

    East London has become the most exciting place to eat in the UK. Home to a vibrant and…

    € 21,95
  • Uit Marokko, Rob & Sophia Palmer
    Uit Marokko, Rob & Sophia Palmer

    Gerechten uit een magisch land

    Hardcover

    Uit Marokko is een culinaire roadtrip door het dynamische Marokko en onthult een keuken vol kleuren, smaken en geuren; van gerechten uit de souk van Marrakech tot aan karakteristieke…

    € 35,00
  • Gesigneerd!

    Rotterdams straatvoer, Erik van Loo
    Rotterdams straatvoer, Erik van Loo

    Fotografie So Kiem Hwat

    Met columns van Carin Leenders de Vries

    Hardcover

    Gesigneerd door Erik van Loo
    Vrijwel nog in nieuwstaat

    Erik van Loo, meester-kok en eigenaar van Restaurant Parkheuvel, struint Rotterdam af op zoek…

    € 35,00
  • Koken als Kaatje, Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen
    Koken als Kaatje, Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen

    Recepten uit de keuken van restaurant 'KAATJE BIJ DE SLUIS' BLOKZIJL

    Hardcover

    Recepten uit een van de beste keukens van Nederland, zó duidelijk en overzichtelijk geschreven, dat u zonder probleem de mooiste gerechten kunt…

    € 24,95
  • De joodse keuken, Clarissa Hyman
    De joodse keuken, Clarissa Hyman

    Recepten en verhalen uit de hele wereld

    Fotografie van Peter Cassidy

    Hardcover

    De joodse keuken is een weerspiegeling van een religieuze overtuiging, een cultuur- en familiegeschiedenis. De recepten, die van generatie op…

    € 14,95
  • Infused water, Georgina Davies
    Infused water, Georgina Davies

    50 verassende waterdrankjes

    Hardcover
    Taal: Nederlands
    Vrijwel zo goed als nieuw exemplaar

    Fruit, kruiden en specerijen toveren je 'gewone' glas water om in een lekker, verrassend drankje. Thuis of onderweg kun je genieten van…

    € 14,95
  • Alles warm, Johannes van Dam
    Alles warm, Johannes van Dam

    Schetsen uit het leven van een leergierige lekkerbek

    Eerste druk, 1988

    Met illustraties van Joost Swarte. Ook de vormgeving van het boek is van Joost Swarte

    Alles Warm is de neerslag van vijfendertig jaar (het boek is…

    € 24,95
  • Bekroond!

    Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van Praag
    Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van Praag

    Restaurants & recepten

    Bekroond door Stichting de beste verzorgde boeken
    Grafisch ontwerp Vanessa van Dam

    Hardcover
    Eerste druk, 2016
    Lastig verkrijgbaar (van dit boek hebben wij slechts één stuks op voorraad)

    In prijs…

    € 65,00 € 45,00
  • Sophia Loren, Mijn lekkerste recepten en mooiste herinneringen
    Sophia Loren, Mijn lekkerste recepten en mooiste herinneringen

    In dit met passie geschreven kookboek heeft Sophia Loren, één van de grootste filmdiva's aller tijden haar lievelingsrecepten verzameld en verklapt ze de geheimen van enkele van de lekkerste en bekendste Italiaanse…

    € 24,95
  • Feest, Nigella Lawson
    Feest, Nigella Lawson

    Eten om het leven te vieren

    Feest gaat over familie en eten, over officiële feestdagen en persoonlijke feesten, over hoe zowel de kleine dagelijkse genoegens te vieren als de grote gebeurtenissen. In dit boek staan recepten voor…

    € 16,95
  • Het groot café boek België, Sofie Vanrafelghem
    Het groot café boek België, Sofie Vanrafelghem

    De selectie van biersommelier Sofie Vanrafelghem

    HardcoverSofie Vanrafelghem doorkruiste heel België op zoek naar cafés met de beste bierkaarten en de leukste adressen om ongedwongen aan de bar te hangen. Een deftige herberg in…

    € 29,95
  • Mijn Franse keuken, Alain Caron
    Mijn Franse keuken, Alain Caron

    Hardcover

    Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nog meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig…

    € 29,95
  • Snacks & lunchgerechten, Isabel Brancq-Lepage
    Snacks & lunchgerechten, Isabel Brancq-Lepage

    Met foto's van Gwenaël Quantin

    Een bijzonder en inspirerend boek met 120 supersmakelijke en gemakkelijke recepten om te eten als lunch, bij de thee, de borrel of gewoon lekker met een wijntje in de buitenlucht. Hier vind je van…

    € 16,95
  • Home Made, Yvette van Boven
    Home Made, Yvette van Boven

    Ruim 200 originele recepten en ideeën voor 'home made' gerechten

    Hardcover

    Fotografie van Oof Verschuren

    Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis heeft? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven? Hoe maakt u thuis…

    € 24,95
  • My Nepenthe, Romney Steele
    My Nepenthe, Romney Steele

    Bohemian Tales of Food, Family, and Big Sur

    Photography by Sara Remington

    Hardcover with dust jacket
    First edition, 2009
    Includes bibliographical references and index

    My Nepenthe weaves together stories and tales about the…

    € 28,95
  • Humphry Slocombe Ice Cream Book, Jake Godby, Sean Vahey and Paolo Lucchesi
    Humphry Slocombe Ice Cream Book, Jake Godby, Sean Vahey and Paolo Lucchesi

    Photographs by Frankie Frankeny

    Humphry Slocombe is both San Francisco Mission District hot spot and definitive trendsetter in ice cream innovation.

    This book shares 40 formulas for their idiosyncratic and irresistible…

    € 21,95
  • Piri piri & sardientjes, Tessa Kiros
    Piri piri & sardientjes, Tessa Kiros

    De smaak van Portugal

    Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag en leeslint)
    Zo goed als nieuw exemplaar

    Volgens Tessa Kiros is niets zo kenmerkend voor een land als het eten.Het vormt een deel van een grote lappendeken…

    € 18,95
  • The penguin Companion to Food, Alan Davidson
    The penguin Companion to Food, Alan Davidson

    WINNER OF A JAMES BEARD FOUNDATION COOKBOOK AWARD

    A true cornucopia of food facts—offering all the flavors, styles, and staples of the world, past and present

    Twenty years in the making, this is the definitive compendium on…

    € 35,00
  • Koken in de verkeerde eeuw, Teresa Präauer
    Koken in de verkeerde eeuw, Teresa Präauer

    Roman

    Hardcover

    ‘Het begon als een van die avonden waarop je gasten thuis uitnodigt.’

    Gastvrouw kunnen zijn betekent uiteindelijk: volwassen zijn. Vol recepten voor een geslaagd leven en een mislukte avond, die steeds…

    € 14,95
  • Eetiquette, Mara Grimm
    Eetiquette, Mara Grimm

    Zo eet je oesters, bitterballen en 99 andere klassiekers

    Mag je asperges met je handen eten? Waarom hoort er geen jam op je croissant? Hoe eet je een bitterbal zonder je mond te branden? Klopt het dat je oesters beter niet op ijs…

    € 8,95
  • The Cook's Companion, Stephanie Alexander
    The Cook's Companion, Stephanie Alexander

    The Complete Book Of Ingredients & Recipes For The Australian Kitchen

    Hardcover with reading ribbons
    2nd edition, 2004
    Good copy (some signs of wear)

    The Cook's Companion has established itself as the kitchen 'bible' in over…

    € 45,00
  • Gesigneerd!

    Dit is geen dieetboek, Teun van de Keuken
    Dit is geen dieetboek, Teun van de Keuken

    Met recepten

    JE HOEFT NIET OP DIEET,
    DAT HEEFT TEUN AL GEDAANDE POPULAIRSTE DIËTEN ONTRAFELD

    WAT IS DE ZIN
    EN ONZIN
    VAN DIËTEN?

    Gesigneerd exemplaar

    We worden met z'n allen steeds zwaarder. We eten zo veel dat er nauwelijks…

    € 14,95
  • Soul food, De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette)
    Soul food, De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette)

    Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven

    Lastig verkrijgbaar (slechts één stuks op voorraad)
    Eerste druk, 2017
    Nog mooi en net exemplaarDe Vrouw met de Baard (Mas…

    € 45,00
  • Haring, Leif Mannerström
    Haring, Leif Mannerström

    Meer dan 100 smakelijke recepten

    Hardcover

    Haring, wie houdt er niet van? De een eet hem het liefst aan de kar, vers van het mes; een ander neemt hem mee naar huis voor op brood. Maar wie heeft er ooit aan gedacht om echt…

    € 11,95
  • Make your own, Annemarieke Piers en Claudette Halkes
    Make your own, Annemarieke Piers en Claudette Halkes

    Van je eigen trui tot je eigen bier

    Hardcover

    Back to basics: maak je eigen bier, kaas, appelstroop en ketchup en voel je innig tevreden. Moeilijk? Helemaal niet! Met de tips en tricks uit dit boek eet jij in no time een stukje…

    € 14,95
  • Moro, Sam en Sam Clark
    Moro, Sam en Sam Clark

    Het kookboek van de zuid-mediterrane keuken

    Samuel en Samantha Clark delen hun liefde voor de intense smaken van de Spaanse keuken, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied. Het woord 'Moro' betekent Moors in het…

    € 39,95
  • Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek, Emma Zuidam & Bianca Krijnen-Splint
    Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek, Emma Zuidam & Bianca Krijnen-Splint

    Op een makkelijke manier je volle voorraadkast legen

    Hardcover
    Zo goed als nieuw exemplaar

    In Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek hebben de vriendinnen Emma Zuidam en Bianca Krijnen-Splint de keukenkasten leeggetrokken en in…

    € 8,95
  • Gerard Heineken, Annejet van der Zijl
    Gerard Heineken, Annejet van der Zijl

    De man, de stad en het bier

    Hij vormde de basis van de kleurrijke Heineken-geschiedenis: Gerard Heineken - stichter van het gelijknamige bierimperium, aanjager van Amsterdams economische wederopstanding in de negentiende…

    € 8,95
  • Casa Moro, Sam en Sam Clark
    Casa Moro, Sam en Sam Clark

    In 1997 opende restaurant Moro zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega's bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste…

    € 21,95
  • Tip van Stip

    De smaak van Amsterdam, Sarah Bosmans en Merel Klein
    De smaak van Amsterdam, Sarah Bosmans en Merel Klein

    700 jaar stedelijke eetcultuur

    Met een bijdrage van:
    Maarten Hell, Floor Meijer, Lenno Munnikes, Margriet de Roever, Marleen Willebrands en Justyna Wubs-Mrozewicz

    Bij Amsterdams eten en drinken denken we al snel aan tafelzuur,…

    € 45,00
  • Tapas, Anette Odelberg, Margareta Schildt-Landgren, Martin Bogren en Helena Akesson-Liedberg
    Tapas, Anette Odelberg, Margareta Schildt-Landgren, Martin Bogren en Helena Akesson-Liedberg

    Kleine Spaanse gerechtjes

    Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag)
    Eerste druk, 2005
    Nog zo goed als nieuw exemplaar

    Tapas is genieten op zijn Spaans. Genieten met vrienden, aan het eind van de dag. Met een glas sherry,…

    € 8,95
  • Minibijbel Inmaken, Catherine Atkinson & Maggie Mayhew
    Minibijbel Inmaken, Catherine Atkinson & Maggie Mayhew

    Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verukkelijke recepten

    Hardcover
    Nog mooi en net exemplaar

    • De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het…

    € 24,95
  • Pien's proefboek, Froukje Wattel
    Pien's proefboek, Froukje Wattel

    Alles over smaken en proeven

    Eerste druk, november 2006
    Nog mooi en net exemplaar
    Design buro Rust, Ruben Steeman

    Pien houdt van skateboarden, cake bakken en haar hond Napoleon. Ze moet voor school een werkstuk maken over smaken…

    € 14,95
  • Be more vegan, Niki  Webster
    Be more vegan, Niki Webster

    Stap voor stap plantaardiger

    Met 50 makkelijke recepten

    Hardcover
    Nog vrijwel in nieuwstaat

    Zou je best vaker vegan willen eten, maar weet je niet hoe? Of vraagje je af of je zonder vlees en zuivel wel voldoende voedingsstoffen…

    € 11,95
  • Beweeg!, Arie Boomsma
    Beweeg!, Arie Boomsma

    en de trainers van Vondelgym

    Voor een gezonder en gelukkiger leven

    Hardcover

    sportoefeningen en gezonde recepten

    Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In Beweeg!…

    € 9,95
  • Eten op zijn Vlaams, Louis Paul Boon
    Eten op zijn Vlaams, Louis Paul Boon

    Een liefdesbetuiging aan het goede Vlaamse eten

    'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwartkilo echte…

    € 8,95
  • De Souk, Salma Hage
    De Souk, Salma Hage

    Het beste van de Libanese keuken

    Hardcover
    Eerste druk, 2013

    De Libanese keuken is als een kleurige, geurige markt, als een souk. Deze melting pot van het Midden-Oosten en Eur.opa staat bekend als de meest verfijnde van de…

    € 28,95
  • Cheesecake, Sabine Koning
    Cheesecake, Sabine Koning

    Het kookboek voor echte cheesecakefans

    Bevat 50 to-die-for-recepten

    Hardcover
    Eerste druk, 2018

    Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. Maar…

    € 21,95
  • -32%

    Power to the Pieper, Samuel Levie, Jonah Freud en Yolanda van der Jagt
    Power to the Pieper, Samuel Levie, Jonah Freud en Yolanda van der Jagt

    Het aardappelkookboek

    Hardcover

    Er zijn honderdensoorten aardappels verkrijgbaar en misschien nog wel meer manieren om ze te bereiden. Aardappels zijn gezond, het hele jaar door verkrijgbaar, maar vooral ontzettend lekker.…

    € 21,95 € 14,95
  • Gesigneerd!

    De Poepdokter 2, Nienke Tode-Gottenbos
    De Poepdokter 2, Nienke Tode-Gottenbos

    Bakt ze bruin

    Hardcover

    Je darmflora is belangrijk - maar hoe zorg je voor een fijne omgeving voor je darmbewoners? In De Poepdokter Bakt ze bruin leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te…

    € 18,95
  • Gesigneerd!

    Mijn Amsterdam, Ron Blaauw
    Mijn Amsterdam, Ron Blaauw

    Hardcover
    Eerste druk, 2013
    Vrijwel nog in nieuwstaat

    Gesigneerd!

    Chef-kok Ron Blaauw deelt zijn favoriete adresjes van Amsterdam - de stad die hem past als een handschoen. Hij onthult de plekken waar hij een kroketje trekt, een…

    € 14,95
  • Florentines, Lorenza de Medici and Giovanna Garzoni
    Florentines, Lorenza de Medici and Giovanna Garzoni

    A Tuscan Feast

    Foreword & Recipes by Lorenza de Medici
    Paintings by Giovanna Garzoni

    Italy has enriched civilisations for centuries, from the Romans to the modern temples of design and gastronomy of the twentieth century.…

    € 34,95
  • Kermissen, Koersen & Flandriens, Robrecht Wolters, Frank Croes en Tom Vander Sande
    Kermissen, Koersen & Flandriens, Robrecht Wolters, Frank Croes en Tom Vander Sande

    Typische recepten voor Belgische gerechten uit het volksleven

    België staat bekend om zijn braderijen, pensenkermissen, buurtfeesten en kermiskoersen. Dit boek wil de sfeer van die feesten aan de lezer overbrengen aan de hand van…

    € 8,95
  • Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll
    Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll

    Scheveningens trots in verhalen en recepten

    Hardcover
    Eerste druk, 2018

    Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.

    Met…

    € 14,95
  • Mijn keuken van de zon, Virginie Besançon
    Mijn keuken van de zon, Virginie Besançon

    Mediterrane recepten van Virginie Besançon

    Hardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag en 2 leeslinten)
    Mooie kleurijke uitgave (een boek waar je blij van wordt)
    Eerste druk, 2006
    Nog vrijwel in nieuwstaat. Lijkt…

    € 18,95
  • -50%

    Ben & Jerry's Homemade Ice Cream & Dessert Book, Ben Cohen & Jerry Greenfield
    Ben & Jerry's Homemade Ice Cream & Dessert Book, Ben Cohen & Jerry Greenfield

    MORE CHUNKS LESS BUNK

    Despite a philosophical disagreement over chunk size—Ben prefers them large and occasional while Jerry favors frequent, somewhat smaller ones—together Ben and Jerry are good friends who make great ice…

    € 8,95 € 4,50
  • Kookschool - De klassiekers, Keda Black
    Kookschool - De klassiekers, Keda Black

    80 recepten stap voor stap

    Fotografie Frederic Lucano

    Wie geen of weinig ervaring in de keuken heeft, vindt de beschrijving in een gewoon kookboek algauw cryptisch. Er wordt namelijk al veel kennis voorondersteld: kennis van…

    € 13,95
  • Elizabeth Davids beste recepten
    Elizabeth Davids beste recepten

    Meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag

    Voor het eerst geïllustreerd met prachtige recept- en sfeerfoto's

    Met een voorwoord van o.a. Jamie Oliver

    Hardcover

    Samengesteld door Jil Norman

    Elizabeth Davids introduceerde…

    € 28,95
  • Rond de tafel der Romeinen, Patrick Faas
    Rond de tafel der Romeinen, Patrick Faas

    Met meer dan 150 originele recepten
    Paperback

    Varkensoren, baarmoeders, uiers, darmen, flamingo, ibis-hersentjes of de eeltige slurf van een olifant: de Romeinen deinsden er niet voor terug deze ingrediënten voor hun feestmalen…

    € 18,95
  • Signed!

    Hungry Planet, Peter Menzel and Faith D'Aluiso
    Hungry Planet, Peter Menzel and Faith D'Aluiso

    What the World Eats

    30 Families. 24 Countries. 600 Meals. 1 Extraordinary Book.

    Foreword by Marion Nestle

    Hardcover (bound in linen cover with dust jacket)
    First edition, 2005

    Signed by the authors
    Signed by Peter Menzel and…

    € 45,00
  • Het krokettenboek, Johannes van Dam
    Het krokettenboek, Johannes van Dam

    Hardcover

    Eerste druk, 2014
    Zo goed als nieuw exemplaar

    De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept…

    € 14,95
  • 1080 recepten, Simone en Inés Ortega
    1080 recepten, Simone en Inés Ortega

    Hardcover (gebonden in harde kaft met drie leeslinten)

    Prachtig geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van Javier Mariscal

    Taal: Nederlands

    Eerste druk, 2008

    Deze Spaanse kookbijbel bevat 1080 recepten, verzameld en…

    € 29,95
  • ​Bier in Nederland, Marco Daane
    ​Bier in Nederland, Marco Daane

    Een biografie

    Eerste druk, 2016

    De Nederlandse biercultuur bruist en gist op ongekende wijze. Momenteel (2016) produceren ruim 400 brouwerijen allerlei tripels, pale ales, stouts en andere bieren. Dit grote aanbod bestaat nog…

    € 18,95
  • De eetbril, Joep Habets
    De eetbril, Joep Habets

    Gastronomische observaties

    met tekeningen van Mariet Numan

    Over koken, eten en drinken wordt veel geschreven, maar nooit zo aanstekelijk als door Joep Habets in NRC Handelsblad. Geen onderwerp is hem te min, geen taboe gaat hij…

    € 8,95
  • Aardappel, Florine Boucher & Anne Scheepmaker
    Aardappel, Florine Boucher & Anne Scheepmaker

    De nieuwe keuken

    Meer dan dertig gevarieerde recepten in dit boek wijzen de weg om met het populairste basisingrediënt in de Nederlandse keuken aan de slag te gaan. Er is ruime keuze uit warme voorgerechten, soepen en salades,…

    € 8,95
  • Eat Me, Victor Cheung
    Eat Me, Victor Cheung

    Appetite for Design

    Product - Packaging - Art - Branding - Interior

    Like new / zo goed als nieuw exemplaar

    This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons…

    € 45,00
  • The Pulitzer Prize

    Zout, suiker, vet, Michael Moss
    Zout, suiker, vet, Michael Moss

    Hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt

    The Pulitzer Prize Winner 2010

    Zo goed als nieuw exemplaar
    Eerste druk, 2013

    Voedselproducenten blijken er alles aan te doen om ons te verleiden en een plekje in onze maag te…

    € 24,95
  • River Cafe Klassiek Italiaans kookboek, Rose Gray en Ruth Rogers
    River Cafe Klassiek Italiaans kookboek, Rose Gray en Ruth Rogers

    Hardover
    Nederlandstalige uitgave
    Eerste druk, 2019

    In het nieuwe kookboek van het Londense River Cafe voeren Rose Gray en Ruth Rogers de lezer naar de authentieke Italiaanse familiekeuken. Gray en Rogers hebben in de afgelopen…

    € 21,95
  • Zout, Mark Kurlansky
    Zout, Mark Kurlansky

    Een wereldgeschiedenis

    Homerus noemde zout een goddelijke substantie. Plato beschreef zout als bijzonder dierbaar voor de goden. Zout heeft onze beschaving gevormd, en Mark Kurlansky legt in dit boek een verrassend aspect van de…

    € 14,95
  • Koken uit de voorraadkast, Anne Scheepmaker
    Koken uit de voorraadkast, Anne Scheepmaker

    Het eerste Nederlandse assemblage kookboek

    Terwijl de recepten in de glossy magazines almaar langer en gedetailleerder worden, neemt het ongeduld bij het bereiden van de maaltijden toe. Steeds vaker wordt er gekookt met een…

    € 11,95
  • Meiraapje, Simone Kroon en Marriët Willems
    Meiraapje, Simone Kroon en Marriët Willems

    Eettradities & familierecepten

    Hardcover

    Eerste druk, 2013
    Zo goed als nieuw exemplaar

    Nederlandse eettradities, koken met de seizoenen met eerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten; het zijn dé kenmerken voordit…

    € 14,95
  • -37%

    Het onderste uit de pan, Tamasin Day-Lewis
    Het onderste uit de pan, Tamasin Day-Lewis

    Voor de vindingrijke kok in de (geld)bewuste keuken

    Hardcover

    Het onderste uit de pan is écht een kookboek van deze tijd. Volg deze interessante en vindingrijke manier van koken en je maakt niet alleen geweldig eten klaar, maar…

    € 18,95 € 11,95
  • Trek, Charlotte Kleyn
    Trek, Charlotte Kleyn

    Reizen maakt hongerig. Ook in voorbije eeuwen, toen al veel mensen de wegen en wateren bevolkten, moest er onderweg worden gegeten. Hoe ging dat? Wat aten schepelingen in de veertiende eeuw? En hoelang picknicken we al?

    € 14,95
  • -22%

    Lekker Fred, Freddy Tratlehner
    Lekker Fred, Freddy Tratlehner

    Dit zijn de ingrediënten

    Hardcover

    'CULINAIR NEDERLAND HEEFT ER EEN AMBASSADEUR BIJ. FREDDY'S KOOKBOEK IS DE HOEKSTEEN VAN MIJN BOEKENKAST.' - JORIS BIJDENDIJK

    'Daar stonden we dan, mijn zus en ik. Met 32 graden in de…

    € 45,00 € 35,00
  • 12x Wijn Weekendje Weg in NL, Peetra van der Knaap
    12x Wijn Weekendje Weg in NL, Peetra van der Knaap

    Ontdek de buitengewone wereld van de Nederlandse wijn

    12 provincies
    129 restaurants
    92 hotels
    12 geheime adresjes
    55 wijngaarden

    WIJNLOVERS, LEVENSGENIETERS EN WEEKENDWEGLIEFHEBBERS!

    Dit boek gidst je naar de meest bijzondere…

    € 14,95
  • Tip van Stip

    Haniyé, Matay de Mayee
    Haniyé, Matay de Mayee

    Een ode aan de oudste keuken ter wereld

    Hardcover
    Eerste druk, 2023

    Van 's werelds oudst opgetekende recepten in spijkerschrift, zo'n 4000 jaar geleden, loopt er een rechte lijn naar de keuken van Smuni Turan. Haar recepten zijn…

    € 24,95
  • Bekroond!

    Het geheim van de tuin, Jan Paul Schutten en Joris Bijdendijk
    Het geheim van de tuin, Jan Paul Schutten en Joris Bijdendijk

    Een avontuurlijk kinderkooboek

    Hardcover
    Eerste druk, 2020

    Bekroond
    Best verzorgde boeken 2020

    Met illustraties van Floor Rieder

    HOU JE VAN KOKEN? EN VAN LEKKER ETEN EN TUINIEREN? LEES GRAAG SPANNENDE VERHALEN? DAN IS DIT EEN…

    € 24,95
  • Het handboek voor een Funky Vegan lifestyle, Emma Herngreen
    Het handboek voor een Funky Vegan lifestyle, Emma Herngreen

    Zo word je voorbereid vegan

    Dé gids voor iedereen die de vegan lifestyle wil verkennen.Emma Herngreen laat je zien dat er verschillende redenen kunnen zijn voor een veganistisch bestaan. Ze bespreekt de positieve effecten ervan…

    € 11,95
  • Wine Folly, Madeline Puckette and Justin Hammack
    Wine Folly, Madeline Puckette and Justin Hammack

    DRINK LIKE A PRO

    English edition

    WINEFOLLY.COM has become an award-winning, essential online resource for learning about Wine, attracting hundreds of thousands of beginners and professionals. In their long-awaited book, the…

    € 14,95
  • Caravanity Camping Kookboek
    Caravanity Camping Kookboek

    Simpel, snel en lekker

    Het Caravanity Camping Kookboek biedt volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken!Na het succes van 'Caravanity' heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. De…

    € 13,95
  • Mijn kookkunst voor u, Joël Robuchon
    Mijn kookkunst voor u, Joël Robuchon

    Hardcover

    De Franse chef-kok Joël Robuchon, verwierf grote internationale bekendheid. Niets wees erop dat de jonge Robuchon een carrière op culinair gebied tegemoet zou gaan. Aanvankelijk droomde hij ervan om architect te…

    € 28,95
  • -45%

    Lekker Fred in het Land, Freddy Tratlehner (@vjeze_fur)
    Lekker Fred in het Land, Freddy Tratlehner (@vjeze_fur)

    Hardcover
    Eerste druk, 2020

    Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen.…

    € 45,00 € 24,95
  • Vega Arabisch, Chef (Mounir) Toub
    Vega Arabisch, Chef (Mounir) Toub

    Midden-Oosterse gerechten voor elke dag van de week

    Meer dan 90 vegetarische gerechten

    Hardcover

    In Vega Arabisch laat Chef (Mounir) Toub zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is.

    Van courgette, aubergine…

    € 14,95
  • Gesigneerd!

    Gescheiden, wat nu?, Elbrich Fennema
    Gescheiden, wat nu?, Elbrich Fennema

    80 recepten voor eiwitten en eidooiers

    Van advocaat tot zoutkorst

    Gesigneerd!

    Hardcover

    Met leuke illustraties van Alex de de Wolf!

    Scheiden betekent niet altijd lijden. Het is helemaal niet nodig dat eidooiers die over zijn…

    € 14,95
  • The Rebar Modern Food Cookbook, Audrey Alsterberg + Wanda Urbaowicz
    The Rebar Modern Food Cookbook, Audrey Alsterberg + Wanda Urbaowicz

    This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.

    Since 1988, Rebar Modern Food has been Victoria's favorite restaurant and…

    € 24,95
  • Gesigneerd!

    De vrouw die water liet aanbranden, Harold Hamersma
    De vrouw die water liet aanbranden, Harold Hamersma

    Gesigneerd!

    Avonturen van een wijn- en eetschrijver

    Hardcover
    Eerste druk, 2021

    Culinaire avonturen van wijnjournalist Harold Hamersma. Daarnaast gaat het over zijn jeugd en zijn moeder. Waar komt zijn culinaire interesse…

    € 14,95
  • De smaak van heimwee, Dirk Lambrechts
    De smaak van heimwee, Dirk Lambrechts

    Herinneringen aan de Europese volkskeuken

    De smaak van heimwee is een ode aan de verbluffende rijkdom van de traditionele Europese keuken. Het vertrekpunt is de nostalgische herinnering aan eenvoudige gerechten uit Vlaanderen.…

    € 8,95
  • Nordic Bakery Cookbook, Miisa Mink
    Nordic Bakery Cookbook, Miisa Mink

    Bread * Buns * Biscuits * Sweet and savoury tarts * Cakes

    First edition, 2011

    Hardcover with dust jacket

    This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn…

    € 14,95
    1 - 120 van 358 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2008 - 2025 BoekwinkelStip | sitemap | rss