Vis van de BBQ, Bart van Olphen
Het ultieme handboek
Meer dan 60 aanstekelijke visrecepten voor de BBQ!
Hardcover
Zo goed als nieuw exemplaar
Met foto's van David Loftus
De BBQ is niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. BBQ-en is niet alleen ontzettend lekkere het is ook nog eens heel gezellig met je familie, vrienden of zelfs de hele buurt. Toch lijkt vis een beetje achter te blijven. Vinden we het te ingewikkeld of is het gewoon nog niet zo bekend dat vis van de BBQ fantastisch smaakt? En ook schaal- en schelpdieren kun je gewoon op de BBQ gooien. Snel klaar, superlekker en ook nog eens gezond. Dit handboek geeft jou alle handvatten voor een succesvol vis-BBQ-festijn.
In de Parijse keukens leerde Bart al dat vis bereiden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. En tijdens zijn vele vis-reizen ervaarde hij dat een simpel vuurtje en goede vis een fantastisch gerecht kan opleveren. Als het gewoon op de kade kan, kan het zeker bij jou in de tuin. Moet je dan meteen zo'n dure BBQ kopen? Nee hoor, het mag, en het geeft ook fantastische resultaten, maar ook op een simpele BBQ kun je perfect vis bereiden. Met een beetje aandacht en goede ingrediënten kom je heel ver. Dus op naar je favoriete visboer of het visschap en de fik erin!
Met dit boek duikt Bart de diepte in van vurige vinnen en weet daarmee zelfs de grootste carnivoren aan de haak te slaan, wat een verleiding, vis op de BBQ, je wilt niets anders meer! - Jord Althuizen (BBQ-koning)
Bart van Olphen (1970) schreef verschillende internationale kookboeken over vis en zijn reizen naar verantwoorde visserijgemeenschappen. Zijn eerdere Nederlands Viskookboek werd bekroond met een Gouden Tulp en twee van zijn eerdere boeken wonnen een Gourmand Best Cookbook of the World Award. Zijn boek Bart's Fish Tales won de prestigieuze Edward Stanford Travel Writing Award. Bart heeft ook zijn eigen YouTube-kanaal waar hij op allerlei plekken op de wereld vis bereidt. Daarnaast is Bart oprichter van het duurzame vismerk Fish Tales.
Vis van de BBQ, Bart van Olphen, zo goed als nieuw exemplaar
Carrera Culinair, Amsterdam, 2024, eerste druk, gebonden in harde kaft, 24,7 x 19,8 x 2,9 cm, 305 pagina's
ISBN 9789048870363
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost en kan alleen, goed beschermd verpakt, als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Vis voor beginners, Mirjam van der Rijst
Een kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten
Hardcover
Eerste druk, 2020
In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis:
waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis…€ 9,95 - Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll
Scheveningens trots in verhalen en recepten
Hardcover
Eerste druk, 2018
Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.
Met…€ 14,95 - Vis & Vega
4 x per week Vis & Vega (ook voor vleeseters)
192 recepten zonder vlees van vrienden voor vrienden
Er zijn heel goede redenen om minder vlees te eten, het is beter voor het milieu, beter voor ie gezondheid en beter voor de…€ 11,95 - De kabeljauw, Mark Kurlansky
Biografie van een vis die de wereld veranderde
De kabeljauw, heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky's fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en…€ 14,95 - Haring, Leif Mannerström
Meer dan 100 smakelijke recepten
Hardcover
Haring, wie houdt er niet van? De een eet hem het liefst aan de kar, vers van het mes; een ander neemt hem mee naar huis voor op brood. Maar wie heeft er ooit aan gedacht om echt…€ 11,95 - Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes
Koken met de Holland-Amerika LijnCaptain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika…
€ 12,50 Gesigneerd!
Rotterdams straatvoer, Erik van LooFotografie So Kiem Hwat
Met columns van Carin Leenders de Vries
Hardcover
Gesigneerd door Erik van Loo
Vrijwel nog in nieuwstaat
Erik van Loo, meester-kok en eigenaar van Restaurant Parkheuvel, struint Rotterdam af op zoek…€ 35,00