-48%
Japans koken, Harumi Kurihara
Japans koken gaat over de moderne Japanse keuken en laat zien dat deze niet zo ingewikkeld en kostbaar is als vaak wordt beweerd. Harumi Kurihara geeft In dit boek haar meest succesvolle recepten, bereid met Ingrediënten die in elke westerse super- markt zijn te krijgen. geeft een fraai beeld van de Japanse maaltijd en het belang van seizoenen, variatie en presentatie. Dit is de authentieke Japanse keuken: gezonde maaltijdcn zoals die elke dag in Japanse keukens bereid worden.
Harumi Kurihara is Japans meest bekende kookboekenauteur. Haar boeken en tijdschriften worden gelezen door een mil- joenenpubliek. Ze groeide op in een traditioneel gezin in het midden van Japan. Na haar huwelijk met een bekende televisiepresentator werd ze een fenomeen op het gebied van koken en lifestyle. Haar succes is te danken aan haar energieke no-nonsense benadering van eten, waarbij ze altijd oog houdt voor detail, openstaat voor andere eetculturen en altijd aandacht heeft voor het gebruik van goede en verse seizoensproducten.
In prijs verlaagd
Het boek heeft hier en daar wat lichte sporen van gebruik (hier en daar wat vlekjes van gebruik in de keuken) en is daarom in prijs verlaagd. Verder nog helemaal gaaf.
Japans koken, Harumi Kurihara, goed exemplaar (het boek heeft sporen van gebruik, zie tekst hierboven)
Culinaire Boekerij/Kosmos-Z&K Uitgevers B.V., Utrecht, 2004, eerste druk, paperback met flappen, 25,3 x 20,2 x 1,8 cm, 160 pagina's
ISBN 9021542862
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
130 heerlijke recepten van de noedel-experts
Eerste druk, 2004
Nederlandstalige editie
Nog mooi en net exemplaar (geen inscripties e.d.)
Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste…€ 18,95 - NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen
Hardcover
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.
Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke…€ 14,95 - Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
Hardcover
Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk…€ 11,95 Rare!
Me'a Kai, Robert Oliver with Dr Tracy Berno and Shiri RamThe Food and Flavours of the South Pacific
Hardcover
Rare! (only one copy in stock)
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly
'Me'a kai' means 'Come! Eat!' in Tongan, and this friendly…€ 125,00Signed!
Chicken and Charcoal, Matt AbergelYakitori, Yardbird, Hong Kong
The first cookbook from cult yakitori restaurant Yardbird in Hong Kong puts the spotlight on chicken - taking grilling to a whole new level
Including signed (by Matt Abergel and Joris Bijdendijk)…€ 35,00