delicious. Italië
120 recepten vol passie en smaak
Hardcover
Eerste druk, 2019
Vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar
Met delicious. Italië serveren we la dolce vita op je bord.
Met meer dan 120 recepten vol passie & smaak, maar altijd eenvoudig te maken. Van knapperige pizza tot frisse cocktail en van frittata bomvol groenten tot hele dorade uit de oven, sappige lamsstoof, onweerstaanbare ijsbombe en pistachetaart.
Stap voor stap basisrecepten voor gnocchi, pasta, pizza, ijs en meer én alle ins & outs over Italiaanse ingrediënten. Ook ontdekken we de lekkerste culinaire adressen waar je de beste Italiaanse producten scoort.
Lees HIER de boekbespreking van dit boek op de site van De Kokende Zussen
delicious. Italië, Maureen Belderink (hoofdredacteur), vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar
Fontaine Uitgevers BV is samenwerking met foodmagazine delicious, Amsterdam, 2019, eerste druk, hardcover 26,0 x 20,2 x 2,6 cm, 240 pagina's
ISBN 9789059569430
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95 - Made in Italy, Giorgio Locatelli
Recepten & verhalen
Taal: Nederlands
Met Sheila Keating
Fotografie Dan Lepard
Made in Italy, Giorgio Locatelli, goed exemplaar (de rug is wat hol en de omslag heeft lichte sporen van gebruik. Is tevens wat verkleurd op plaats…€ 28,95 - De kunst van het Italiaanse koken, Massimo Bottura
Hardcover
Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne…€ 28,95 -22%
De Italiaanse bakker thuis, Gino D'Acampo100 onweerstaanbare recepten voor brood, koekjes, gebak, pasta, pizza en meer
Hardcover
Nederlandstalige uitgave
Eerste druk, 2013
De mooie en sfeervolle foto's in het boek zijn van Peter Cassidy
Een uitgebreide gids voor…€ 45,00 € 35,00- Florentines, Lorenza de Medici and Giovanna Garzoni
A Tuscan Feast
Foreword & Recipes by Lorenza de Medici
Paintings by Giovanna Garzoni
Italy has enriched civilisations for centuries, from the Romans to the modern temples of design and gastronomy of the twentieth century.…€ 34,95 - Rond de tafel der Romeinen, Patrick Faas
Met meer dan 150 originele recepten
Paperback
Varkensoren, baarmoeders, uiers, darmen, flamingo, ibis-hersentjes of de eeltige slurf van een olifant: de Romeinen deinsden er niet voor terug deze ingrediënten voor hun feestmalen…€ 18,95 -33%
Magnifico!, Gino D'AcampoItaliaans eten is nog nooit zo sexy geweest
Gino D'Acampo is de meester van de moderne Italiaanse keuken. Zljn eerste boek Fantastico! werd bekroond met, de Gourmand Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek ter wereld en…€ 45,00 € 29,95- The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale
Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of…
€ 28,95