De helden van het echte eten, Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen
Alle dagen honger
Het boek van de populaire en bekroonde foodblog Alle Dagen Honger, met 20 reportages van mensen die op een passionele manier met 'echt' eten bezig zijn. Van een koffiebrander tot duurzame vissers, van een wood fire bakker tot een kleinschalige koeienboer, van innovatieve zeeboerinnen tot een traditionele molenaar.
Johanna, Barbara en Mayken brachten een dag door bij elk van deze authentieke producenten en maakten er een uitgebreide reportage over wie deze mensen zijn, wat ze doen en waarom.
Behalve reportages bevat dit boek ook volop tips, tricks en recepten. Na elke reportage nemen Barbara en Johanna het product mee naar huis en gaan ze aan de slag met de tips van de vakman om een eenvoudig, puur en lekker gerecht te bereiden.
De makers staan tussendoor ook af en toe stil bij de voedingsvraagstukken van vandaag en morgen, op hun kenmerkende positieve manier.
Johanna Goyvaerts en Barbara Serulus (reportages en recepten) en Mayken Craenen (beeld en lay-out) lanceerden in 2011 hun foodblog Alle Dagen Honger, waarop ze verslag uitbrengen over hun zoektocht naar goede producten, over hun eigen ervaringen met eten en over hun foodhelden. In 2012 en 2013 wonnen ze de Weekend Blog Award voor de beste foodblog. Ze zijn ook de drijvende kracht achter het foodfestival Krachtvoer.
De helden van het echte eten, Johanna Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen, vrijwel nog zo goed als nieuw exemplaar
Luster, Antwerpen, 2015, eerste druk, paperback met flappen, 26,5 x 20,2 x 2,5 cm, 272 pagina's
ISBN 9789460581427
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Het Love & Lemons Kookboek, Jeanine Donofrio
100 zonnige variaties met verse groenten
Hardcover (gebonden in harde kaft, met leeslint)
Eerste druk, april 2016
Zo goed als nieuw exemplaar
Nederlandstalige uitgave
In dit kookboek vind je op alfabetische volgorde meer dan…€ 28,95 - Home Made, Yvette van Boven
Ruim 200 originele recepten en ideeën voor 'home made' gerechten
Hardcover
Fotografie van Oof Verschuren
Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis heeft? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven? Hoe maakt u thuis…€ 24,95 Tip van Stip
De smaak van Amsterdam, Sarah Bosmans en Merel Klein700 jaar stedelijke eetcultuur
Met een bijdrage van:
Maarten Hell, Floor Meijer, Lenno Munnikes, Margriet de Roever, Marleen Willebrands en Justyna Wubs-Mrozewicz
Bij Amsterdams eten en drinken denken we al snel aan tafelzuur,…€ 45,00- Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van Praag
Restaurants & recipes
Amsterdam’s most special restaurants together in an iconic cookbook: Shortlist Amsterdam.
Hardcover
First edition, 2019
Almost as good as new copy
Difficult to obtain (we only have one of this book in…€ 45,00 - Eten op zijn Vlaams, Louis Paul Boon
Een liefdesbetuiging aan het goede Vlaamse eten
'Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty's minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwartkilo echte…€ 8,95 - Portret met garnaalkroket, Isabel Miquel Arques
Met meer dan 40 portretten en bijbehorende stillevens illustreert de Spaanse fotografe Isabel Miquel Arques haar levenswandel door het Belgisch culturele leven. Zij geraakte er gefascineerd door het grote aantal kunstenaars, maar…
€ 35,00 - We eten thuis, Samuel Levie
100 recepten uit de keuken van Levie
Samuel Levie, zijn vrouw Ragna en dochter Ayla Mae hebben in hun nieuwe huis een echte droomkeuken. En dat komt goed uit, want bij de Levies speelt het leven zich af in de keuken. Het is er…€ 18,95 - Het spek van slager Blom, Diny Schouten
Over wat er nog te eten is
We zijn zo rijk, maar waarom is ons eten dan zo armoedig? En erger nog, waarom is het eten dat 'rijk' wordt gevonden - en waar onvoorstelbaar veel geld aan wordt uitgegeven - zo mogelijk nog…€ 9,95 -45%
Lekker Fred in het Land, Freddy Tratlehner (@vjeze_fur)Hardcover
Eerste druk, 2020
Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen.…€ 45,00 € 24,95Tip van Stip
De Aardappeleters, Joris Vermeer en Joost EngelbertsHoe twintig gerechten de wereld veroverden
Hardcover
Eerste druk, 2021
Mooi en net exemplaar
Dit kloeke boek vertelt het onweerstaanbare verhaal van twintig wereldberoemde gerechten die zo gewoon zijn dat we er niets meer van…€ 18,95