Van de melkboer, Leanne Kitchen
Hardcover
Van de melkboer vertelt je alles over kaas, room en melk - te beginnen met veel achtergrondinformatie over de bereidingswijzen, de verschillende soorten en waarvoor deze werden en worden gebruikt. Het boek behandelt de volgende producten: melk, room en boter; producten van gefermenteerde melk; verse kaas en kwark; bacteriekaas, wit- en blauwschimmelkazen; half- zachte kaas, geiten- en schapenkaas; halfharde en harde kazen.
Daarnaast bevat Van de melkboer maar liefst 135 recepten, zowel zoete als hartige, variërend van alledaagse gerechten tot exclusieve creaties voor bijzondere gelegenheden. En natuurlijk advies voor het samenstellen van een kaasplateau.
Leanne Kitchen heeft als kok een succesvolle carrière van bijna vijftien jaar achter de rug, De laatste tien jaar schrijft ze freelance over eten en reizen voor verschillende internationale eet-, reis- en lifestyletijdschriften en werkt ze mee aan diverse kookboeken. Haar boeken Vers van het land, Van de slager en Van de bakker verschenen eveneens bij Uitgeverij Terra.
Van de melkboer, Leanne Kitchen, Nog mooi en net exemplaar (de rug van de stofomslag is wat verkleurd, maar verder nog zo goed als nieuw)
Uitgeverij Terra Lannoo bv, Arnhem, 2009, gebonden in harde kaft met stofomslag, 24,2 x 19,7 x 2,8 cm, 256 pagina's
ISBN 97890898909597
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Zuivel van ver & dichtbij, Ineke Berentschot
Zuivel van ver & dichtbij is het vierde deel in de succesvolle culinaire serie Van ver & dichtbij. In dit prachtige zuivelboek treft de geïnteresseerde culinaire lezer naast oude streekgerechten als Zeeuwse roomboterbabbelaars en…
€ 14,95 - Melk, Mark Kurlansky
De opzienbarende geschiedenis van mens en melk - van oudheid tot heden
Een 10.0000-jarige haat-liefde verhouding
Moedermelk is het belangrijkste voedingsmiddel voor baby's, maar het was de melk van andere zoogdieren die de mens…€ 14,95 - Luilekkerland, Onno & Charlotte Kleyn
400 jaar koken in Nederland
Hardcover
Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Waarom waren er voor de 19e eeuw nauwelijks menukaarten? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop?Aan de hand van de rijke…€ 21,95 - Home Made, Yvette van Boven
Ruim 200 originele recepten en ideeën voor 'home made' gerechten
Hardcover
Fotografie van Oof Verschuren
Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis heeft? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven? Hoe maakt u thuis…€ 24,95 - The Cook's Companion, Stephanie Alexander
The Complete Book Of Ingredients & Recipes For The Australian Kitchen
Hardcover with reading ribbons
2nd edition, 2004
Good copy (some signs of wear)
The Cook's Companion has established itself as the kitchen 'bible' in over…€ 45,00 - Alles warm, Johannes van Dam
Schetsen uit het leven van een leergierige lekkerbek
Eerste druk, 1988
Met illustraties van Joost Swarte. Ook de vormgeving van het boek is van Joost Swarte
Alles Warm is de neerslag van vijfendertig jaar (het boek is…€ 24,95 Bekroond!
Melk & Dadels, ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali100 geheime recepten van Marokkaanse moeders
Hardcover
Uniek kookboek ontstaan uit liefde voor de Marokaanse keuken en de wens om de culinaire geheimen, die overgaan van moeder op kind, niet verloren te laten…€ 14,95-36%
Scandinavisch Comfort Food, Trine HahnemannFamilierecepten
Nederlandstalige editie
Hardcover
Eerste druk 2017
De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken.In…€ 45,00 € 28,95