All inclusive aan de keukentafel, Jonneke de Zeeuw
Een culinair pamflet voor alle Nederlanders
Hardcover
In de historie van dit vlakke land was er culinair gezien geen betere tijd om te leven dan nu. All inclusive aan de keukentafel is een culinaire ode aan de keukens die Nederland rijk is. Of je nu opgroeide met sellou, sekihan of beschuit met muisjes bij geboortes, madame-jeanette door je stamppot doet, of al in huilen uitbarst bij de aanblik: dit boek is voor jou.
Op positieve, humoristische en watettandende wijze deelt Jonneke haar veffrissende visie over de stand van zaken rondom diversiteit en inclusie in ons culinaire landschap. Want divers is dat zeker, maar is het ook inclusief?
'Een belangrijk en humoristisch boek over ons nieuwe culinaire landschap.' - Mrat Isik
'Een vurig pamflet waarvanje haft snellergaat kloppen en het waterje in de mond loopt.' - Johan Fretz
Mooncake.nl is het platform van Jonneke de Zeeuw. Op haar website deelt ze verrukkelijke culinaire ontdekkingen en brengt zij Nederlands nieuwe, diverse culinaire landschap in kaart. Met haar foodtours, foodiebags en talks brengt ze op veffrissende wijze de inclusieboodschap de culinaire wereld in. Met als doel mensen met elkaar te verbinden en thuis te doen voelen.
All inclusive aan de keukentafel, Jonneke de Zeeuw, zo goed als nieuw exemplaar
Kosmos Uitgevers Utrecht/Antwerpen, 2021, eerste druk, hardcover, 96 pagina's
ISBN 9789021584591
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- De smaak van heimwee, Dirk Lambrechts
Herinneringen aan de Europese volkskeuken
De smaak van heimwee is een ode aan de verbluffende rijkdom van de traditionele Europese keuken. Het vertrekpunt is de nostalgische herinnering aan eenvoudige gerechten uit Vlaanderen.…€ 8,95 Tip van Stip
Rotterdams kookboek, Linda RoodenburgHet Rotterdams Kookboek, het culinaire standaardwerk voor álle Nederlanders
Mooi vormgegeven boek door Irma Boom!
Iedereen eet pasta, rijst en aardappels. Turkse pizza is net zo populair als patatje oorlog en de kapsalon is…€ 18,95-64%
Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin SlaatsUit de Turks-Nederlandse keuken van Meliha Genco
Dit kleurrijke kookboek roept onmiskenbaar de geuren en smaken van de Turkse keuken op. Naast de heerlijke recepten en prachtige culinaire foto's wordt het ook uitgebreid…€ 12,50 € 4,50- East London Food, Rosie Birkett and Helen Cathcart
The people, the places, the recipes
Written and compiled by Rosie Birkett
Photography by Helen Cathcart
Hardcover
First edition, 2016
East London has become the most exciting place to eat in the UK. Home to a vibrant and…€ 21,95 - De Volkskeuken, Yvone Gnirrep
Een selectie van honderdvijftig afleveringen uit de dagelijkse rubriek 'De Volkskeuken' in De Volkskrant, verschenen in de periode 2001 tot najaar 2004. Een bron van inspiratie voor de kookliefhebber, maar omdat uitgeknipte…
€ 8,95 - Soul food, De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette)
Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven
Lastig verkrijgbaar (slechts één stuks op voorraad)
Eerste druk, 2017
Nog mooi en net exemplaarDe Vrouw met de Baard (Mas…€ 45,00 - Broodje heimwee, Marcel Prins & Peter Henk Steenhuis
Twaalf schoonmakers op zoek naar een verloren tijd
met eigen recepten
Misschien zijn schoonmakers wel de meest kosmopolitische beroepsgroep van Nederland, Grote Nederlandse schoonmaakbedrijven hebben al snel meer dan honderd…€ 8,95 - Uit Marokko, Rob & Sophia Palmer
Gerechten uit een magisch land
Hardcover
Uit Marokko is een culinaire roadtrip door het dynamische Marokko en onthult een keuken vol kleuren, smaken en geuren; van gerechten uit de souk van Marrakech tot aan karakteristieke…€ 35,00