Gesigneerd!
Rotterdams straatvoer, Erik van Loo
Fotografie So Kiem Hwat
Met columns van Carin Leenders de Vries
Hardcover
Gesigneerd door Erik van Loo
Vrijwel nog in nieuwstaat
Erik van Loo, meester-kok en eigenaar van Restaurant Parkheuvel, struint Rotterdam af op zoek naar straatvoer. Met in zijn kielzog z’n vaste fotograaf Robbert So Kiem Hwat. In dit boek geeft de stad haar geheimen prijs. En de tweesterrenchef zijn recepten, als antwoord op het Rotterdamse straatvoer. Een inspiratieboek om je vingers bij af te likken.
Rotterdams straatvoer, Erik van Loo, vrijwel nog in nieuwstaat, gesigneerd!
EYing Books, Rotterdam, december 2015, tweede druk, hardcover, 23,7 x 21,7 x 1,9 cm, 176 pagina's
ISBN 9789081623438
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Sauzen, Erik van Loo
Hardcover
Het boek is nog in nieuwstaat!
Schaars, slechts 1 stuks op voorraad
Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt.
Een goede saus…€ 125,00 Tip van Stip
Rotterdams kookboek, Linda RoodenburgHet Rotterdams Kookboek, het culinaire standaardwerk voor álle Nederlanders
Mooi vormgegeven boek door Irma Boom!
Iedereen eet pasta, rijst en aardappels. Turkse pizza is net zo populair als patatje oorlog en de kapsalon is…€ 18,95- Gezicht op straat, Arie Kievit en Jules Deelder
Nog vrijwel in nieuwstaat
Eerste druk, 1996
Kleine oplage van 500 stuks
Meermaals bekroonde fotograaf Arie Kievit (1965) zag een documentaire over fotograaf William Klein (1926-2022) die mensen fotografeerde in Parijs en dacht…€ 65,00 Bekroond!
Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van PraagRestaurants & recepten
Bekroond door Stichting de beste verzorgde boeken
Grafisch ontwerp Vanessa van Dam
Hardcover
Eerste druk, 2016
Lastig verkrijgbaar (van dit boek hebben wij slechts één stuks op voorraad)
In prijs…€ 65,00 € 45,00- Gordon Ramsay's Great Escape
100 of my favourite Indian recipes
Hardcover, first edtion
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
In his…€ 34,95 - Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 - Soul food, De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette)
Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven
Lastig verkrijgbaar (slechts één stuks op voorraad)
Eerste druk, 2017
Nog mooi en net exemplaarDe Vrouw met de Baard (Mas…€ 45,00 - Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95 - Koken als Kaatje, Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen
Recepten uit de keuken van restaurant 'KAATJE BIJ DE SLUIS' BLOKZIJL
Hardcover
Recepten uit een van de beste keukens van Nederland, zó duidelijk en overzichtelijk geschreven, dat u zonder probleem de mooiste gerechten kunt…€ 24,95 - East London Food, Rosie Birkett and Helen Cathcart
The people, the places, the recipes
Written and compiled by Rosie Birkett
Photography by Helen Cathcart
Hardcover
First edition, 2016
East London has become the most exciting place to eat in the UK. Home to a vibrant and…€ 21,95