Koken als Kaatje, Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen
Recepten uit de keuken van restaurant 'KAATJE BIJ DE SLUIS' BLOKZIJL
Hardcover
Recepten uit een van de beste keukens van Nederland, zó duidelijk en overzichtelijk geschreven, dat u zonder probleem de mooiste gerechten kunt maken, wanneer u er de tijd voor neemt.
Koken als Kaatje, Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen, enkele lichte gebruikssporen aan de omslag, maar verder nog vrijwel in nieuwstaat
Uitgeverij De Toorts, Haarlem, 1990, vijfde editie, gebonden in harde linnen kaft met stofomslag, 21,7 x 15,4 x 1,7 cm, 144 pagina's
ISBN 9060204433
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Gesigneerd!
Bijzondere recepten van Kaatje bij de SluisIn nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste…
€ 28,95Bekroond!
Shortlist Amsterdam, Famke en Floor van PraagRestaurants & recepten
Bekroond door Stichting de beste verzorgde boeken
Grafisch ontwerp Vanessa van Dam
Hardcover
Eerste druk, 2016
Lastig verkrijgbaar (van dit boek hebben wij slechts één stuks op voorraad)
In prijs…€ 65,00 € 45,00- Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95 - Mijn kookkunst voor u, Joël Robuchon
Hardcover
De Franse chef-kok Joël Robuchon, verwierf grote internationale bekendheid. Niets wees erop dat de jonge Robuchon een carrière op culinair gebied tegemoet zou gaan. Aanvankelijk droomde hij ervan om architect te…€ 28,95 - Sauzen, Erik van Loo
Hardcover
Het boek is nog in nieuwstaat!
Schaars, slechts 1 stuks op voorraad
Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt.
Een goede saus…€ 125,00 Gesigneerd!
Rotterdams straatvoer, Erik van LooFotografie So Kiem Hwat
Met columns van Carin Leenders de Vries
Hardcover
Gesigneerd door Erik van Loo
Vrijwel nog in nieuwstaat
Erik van Loo, meester-kok en eigenaar van Restaurant Parkheuvel, struint Rotterdam af op zoek…€ 35,00- Puur Zeeland, Sergio Herman
De Zeeuwse keuken van Sergio Herman
Hardcover
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstocht door een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrediënten uit de duinen, schorren en…€ 14,95 - Culinair woordenboek, Liesbeth Spreeuwenberg
Engels-Nederlands
Met een voorwoord van Johannes van Dam
Wat is een alligator pear en wat betekent to score? Wat is het verschil tussen een Britse en een Amerikaanse measuring cup? Nu Groot-Brittannië met een ware culinaire…€ 8,95