Snacks & lunchgerechten, Isabel Brancq-Lepage
Met foto's van Gwenaël Quantin
Een bijzonder en inspirerend boek met 120 supersmakelijke en gemakkelijke recepten om te eten als lunch, bij de thee, de borrel of gewoon lekker met een wijntje in de buitenlucht. Hier vind je van hartig tot zoet: van salades tot taartjes, en van quiches, sandwiches en gegrild vlees tot heerlijke sapjes. Een boek dat zowel de ervaren als de minder ervaren kok zal voorzien van verrassende nieuwe ideeën,
Snacks & lunchgerechten, Isabel Brancq-Lepage, nog mooi en net exemplaar
Uitgeverij Terra Lannoobv, Arnhem, 2007, eerste druk, paperback met flappen, 28,5 x 17,7 x 1,8 cm, 160 pagina's
ISBN 9789058977144
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Caravanity Camping Kookboek
Simpel, snel en lekker
Het Caravanity Camping Kookboek biedt volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken!Na het succes van 'Caravanity' heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. De…€ 13,95 - Brood van ver & dichtbij, Ineke Berenschot
Tientallen recepten om zelf de heerlijkste broden te bakken: van ouderwetse Oudhollandse duivekater tot Iers sodabrood of Franse baguettes, en van een Twentse krentenwegge tot de inmiddels volledig ingeburgerde Turkse pide.
Oude…€ 24,95 - Trek, Charlotte Kleyn
Reizen maakt hongerig. Ook in voorbije eeuwen, toen al veel mensen de wegen en wateren bevolkten, moest er onderweg worden gegeten. Hoe ging dat? Wat aten schepelingen in de veertiende eeuw? En hoelang picknicken we al?
€ 14,95 - Broodtrommelboek, Marije Vogelzang
Hardcover
Een boek vol insprirerende broodtrommelideeën
Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Dus stop je naast een boterham met pasta of pindakaas, soms wat extra's in de broodtrommel van je kind. Een briefje, of een…€ 8,95 - Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 - Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00- Het tapasboek, Simone en Inés Ortega
Gebonden in harde kaft en met stofomslag en leeslint. Mooi vormgegeven uitgave, door Pablo Martin (Grafica). Eerste druk.
Het tapasboek biedt een voortreffelijke verzameling eenvoudige en authentieke recepten voor tapas, van…€ 28,95 - Infused water, Georgina Davies
50 verassende waterdrankjes
Hardcover
Taal: Nederlands
Vrijwel zo goed als nieuw exemplaar
Fruit, kruiden en specerijen toveren je 'gewone' glas water om in een lekker, verrassend drankje. Thuis of onderweg kun je genieten van…€ 14,95 - Snackistan, Sally Butcher
Street food • Snelle snacks • Mezze
Culinaire inspiratie uit het Midden-Oosten en verder
Hardcover
Taal: Nederlands
Nagenoeg zo goed als nieuw exemplaar
Meer dan 100 recepten voor tongstrelende hapjes
In het Midden-Oosten,…€ 14,95