Home Made, Yvette van Boven
Ruim 200 originele recepten en ideeën voor 'home made' gerechten
Hardcover
Fotografie van Oof Verschuren
Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis heeft? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven? Hoe maakt u thuis ijs zonder een ijsmachine? En hoe kunt u de eigengemaakte kaas, gerookte vis, het ijs en talloze andere producten vervolgens in originele recepten verwerken?
In dit kook- en doe-het-zelfboek legt Yvette van Boven dit alles aan u uit. Door duidelijke stap-voor-stapfoto's wordt u uitgedaagd om nieuwe dingen te leren bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft te rennen om allerlei dure en ingewikkelde apparaten te kopen. Na de uitleg volgen recepten, waardoor u meteen wordt geïnspireerd om met uw nieuw opgedane kennis te gaan experimenteren. Zodat u met trots kunt zeggen dat u écht alles zelf hebt gemaakt!
Yvette van Boven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is freelance food stylist en receptuurschrijver en heeft samen met haar neef een lunchrestaurant en cateringbedrijf in Amsterdam. Ook illustreert ze voor boeken en bladen. Haar werk verschijnt regelmatig in bladen als Delicious, Elle Eten, Flow, Margriet en Allerhande.
'Yvette van Boven is watje noemt een überculi. Tussen al haar bedrijvigheden door vond ze ook nog tijd om een fantastisch kookboek te maken. Wij maakten zeven recepten uit dit unieke kook/kijk/doe/ genietboek (...) en alles smaakt in één woord ge-wel-dig!' - Delicious.
'Yvettes nieuwsgierigheid naar het verwerken van producten kent geen grenzen. Maar dan wel alles zelfgemaakt. Simpel, tot in detail uitgelegd en stap voor stap gefotografeerd. Hoewel ze zelf van mening is dat er geen groot kunstenaar in haar schuilt (...) heeft Van Boven met dit boek wel een kunstwerk afgeleverd. ' - Jonah Freud, Volkskrant Magazine
Home Made, Yvette van Boven, mooi en net exemplaar
Fontaine Uitgevers, BV, 2011, vierde druk, gebonden in harde kaft met leeslinten, 25,7 x 21,4 x 3,8 cm, 432 pagina's
ISBN 9789059563513
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Kookschool - De klassiekers, Keda Black
80 recepten stap voor stap
Fotografie Frederic Lucano
Wie geen of weinig ervaring in de keuken heeft, vindt de beschrijving in een gewoon kookboek algauw cryptisch. Er wordt namelijk al veel kennis voorondersteld: kennis van…€ 13,95 - 1080 recepten, Simone en Inés Ortega
Hardcover (gebonden in harde kaft met drie leeslinten)
Prachtig geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van Javier Mariscal
Taal: Nederlands
Eerste druk, 2008
Deze Spaanse kookbijbel bevat 1080 recepten, verzameld en…€ 29,95 - The Cook's Companion, Stephanie Alexander
The Complete Book Of Ingredients & Recipes For The Australian Kitchen
Hardcover with reading ribbons
2nd edition, 2004
Good copy (some signs of wear)
The Cook's Companion has established itself as the kitchen 'bible' in over…€ 45,00 -48%
Kookboek voor meisjes van 8 tot 88, Mirjam van der Rijst & Marcel van DrielHardcover
Eerste druk, 2008Kookboek voor meisjes van 8 tot 88 is een opvallende verzameling van portretten en recepten van vrouwen die iedereen wel kent. Gewoon uit de straat, de buurtsuper, het café om de hoek, van…€ 28,50 € 14,95- Moro, Sam en Sam Clark
Het kookboek van de zuid-mediterrane keuken
Samuel en Samantha Clark delen hun liefde voor de intense smaken van de Spaanse keuken, Noord-Afrika en het oostelijke Middellandse Zeegebied. Het woord 'Moro' betekent Moors in het…€ 39,95 - Pien's proefboek, Froukje Wattel
Alles over smaken en proeven
Eerste druk, november 2006
Nog mooi en net exemplaar
Design buro Rust, Ruben Steeman
Pien houdt van skateboarden, cake bakken en haar hond Napoleon. Ze moet voor school een werkstuk maken over smaken…€ 14,95 - Elizabeth Davids beste recepten
Meer dan 150 heerlijke gerechten voor elke dag
Voor het eerst geïllustreerd met prachtige recept- en sfeerfoto's
Met een voorwoord van o.a. Jamie Oliver
Hardcover
Samengesteld door Jil Norman
Elizabeth Davids introduceerde…€ 28,95 -29%
Wat te koken & hoe te koken, Jane HornbyHardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag)
Zo goed als nieuw exemplaar
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd…€ 34,95 € 24,95- My Nepenthe, Romney Steele
Bohemian Tales of Food, Family, and Big Sur
Photography by Sara Remington
Hardcover with dust jacket
First edition, 2009
Includes bibliographical references and index
My Nepenthe weaves together stories and tales about the…€ 28,95 Tip van Stip
Madhur Jaffrey's vegetarische gerechten, Madhur JaffreyEen standaard werk met meer dan 600 recepten uit de hele wereld
Gebaseerd op veertig jaar reiservaring en talloze persoonlijke culinaire vondsten
Een ongeëvenaarde bron vol informatie over ingrediënten en…€ 35,00