Haring, Leif Mannerström
Meer dan 100 smakelijke recepten
Hardcover
Haring, wie houdt er niet van? De een eet hem het liefst aan de kar, vers van het mes; een ander neemt hem mee naar huis voor op brood. Maar wie heeft er ooit aan gedacht om echt culinair te experimenteren met haring?
Met recepten voor haring, sardines, sprot, maatjesharing en ansjovis is het boek Haring een eye-opener voor iedereen die van haring houdt. Want heeft u er ooit wel eens aan gedacht om haring te gebruiken in een éénpansgerecht of in een stoofpot? Of wat denkt u van haring gemarineerd in rode port? Of een pannenkoek van haring en bacon? Haringtartaar? Haring-sushi? De mogelijkheden met deze prachtige vis (en zijn maatjes) zijn nagenoeg eindeloos.
Leif Mannerström is een van de meest bekende Zweedse chefkoks. Zijn specialiteit is het werken met vis. Zijn restaurant aan de haven in Göteborg is in het bezit van een Michelinster. Karakter Uitgevers B.V. www.karakteruitgevers.nl ISBN 978-90-61 12-828-1 9 789061 128281
Haring, Leif Mannerström, nog mooi en net exemplaar (vrijwel zo goed als nieuw)
Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn, 2009, eerste druk, gebonden in harde kaft, 20,6 x 20,6 x 2,2 cm, 216 pagina's
ISBN 9789061128281
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Haring, Huib Stam
De vis die Nederland veranderde
De geschiedenis, de economie en de cultuur van de Nederlandse haring
De grootschalige haringvisserij van de vijftiende eeuw leidde voor Nederland de Gouden Eeuw in. Uit de haringvloot ontstond de…€ 14,95 - Ansjovis, Petra Possel
Kleine vis, groot verhaal
Hardcover, zo goed als nieuw exemplaar, eerste druk
Ooit zwom de ansjovis door de Nederlandse wateren. Vissers waren er dol op, het was het vet op de botten. Maar na de komst van de Afsluitdijk — de…€ 13,95 - De kabeljauw, Mark Kurlansky
Biografie van een vis die de wereld veranderde
De kabeljauw, heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky's fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en…€ 14,95 - Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll
Scheveningens trots in verhalen en recepten
Hardcover
Eerste druk, 2018
Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.
Met…€ 14,95 - Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes
Koken met de Holland-Amerika LijnCaptain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika…
€ 12,50 - Vis & Vega
4 x per week Vis & Vega (ook voor vleeseters)
192 recepten zonder vlees van vrienden voor vrienden
Er zijn heel goede redenen om minder vlees te eten, het is beter voor het milieu, beter voor ie gezondheid en beter voor de…€ 11,95 - The Nordic Kitchen, Claus Meyer
One year of family cooking Claus Meyer
Book by noma co-founder Claus Meyer
Noma that was voted the best restaurant in the world several times!With its focus on vegetables, seasonality, foraging, flavour, and its lightness of…€ 28,95 -53%
De Noordzee, Jan GerritsenHardcover, eerste druk
Eeuwenlang was de Noordzee een bron van voedsel en een transportweg voor de mensen in de aangrenzende landen. De zee scheidde en verbond, bood tallozen een bestaan, maar was ook toneel van drama's en…€ 18,95 € 8,95- Puur Zeeland, Sergio Herman
De Zeeuwse keuken van Sergio Herman
Hardcover
In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstocht door een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrediënten uit de duinen, schorren en…€ 14,95 -36%
Scandinavisch Comfort Food, Trine HahnemannFamilierecepten
Nederlandstalige editie
Hardcover
Eerste druk 2017
De Deense kok en schrijfster Trine Hahnemann laat je zien hoe je met veelal biologische seizoensproducten heerlijke Scandinavische gerechten kunt maken.In…€ 45,00 € 28,95