Minibijbel Inmaken, Catherine Atkinson & Maggie Mayhew
Het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney, met meer dan 150 verukkelijke recepten
Hardcover
Nog mooi en net exemplaar
• De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol
• Een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserven als tafelzuur, relish, chutney en mosterd
• Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber- mandarijnchutney
• Dankzij de eenvoudige, rijk gefllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto's krijgt u altijd een perfect resultaat
Minibijbel Inmaken, Catherine Atkinson & Maggie Mayhew, nog mooi en net exemplaar
Veltman Uitgevers, 2013, vierde druk, hardcover, 22,7 x 17,5 x 1,9 cm, 256 pagina's
ISBN 9789048308279
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Het grote wildplukboek, Edwin FlorèsHardcover!
Eten uit de natuur
Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
Edwin Florès…€ 24,95- Jouw moestuin, Clare Foster
De onmisbare gids voor een succesvolle oogst
Of je nu heerlijke en gezonde voeding wilt kweken, het kantoor wilt ontvluchten
of met gelijkgestemde tuiniers wilt omgaan, een moestuin of volkstuin kan het
antwoord op je dromen…€ 18,95 - Kookschool - De klassiekers, Keda Black
80 recepten stap voor stap
Fotografie Frederic Lucano
Wie geen of weinig ervaring in de keuken heeft, vindt de beschrijving in een gewoon kookboek algauw cryptisch. Er wordt namelijk al veel kennis voorondersteld: kennis van…€ 13,95 -40%
Lyndsay's kooknotesEen keukenschetsboek in vier seizoenen
Hardcover, nog mooi en net exemplaar (ongebruikt)
Tekst en illustraties van Lyndsay Bekouw
Eten doe je iedere dag, het hele jaar door. Maar om iedere dag met een verrassende culinaire…€ 14,95 € 8,95- Meiraapje, Simone Kroon en Marriët Willems
Eettradities & familierecepten
Hardcover
Eerste druk, 2013
Zo goed als nieuw exemplaar
Nederlandse eettradities, koken met de seizoenen met eerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten; het zijn dé kenmerken voordit…€ 14,95 - Bezuinigingskookboek, Marjan Berk en Jeroen Krabbé
Kookboek voor de jaren '80
Retroboek
Het Bezuinigingskookboek verschilt totaal van elk ander kookboek. Het opent voor iedereen de mogelijkheid het huishoudbudget drastisch, mogelijk met enkele tientallen procenten, te verlagen…€ 24,95 -17%
Bonen kookboek, Judith ChoateHerwaardering van de boon
Tijdloos boek!
Hardcover
Bonen zijn goedkoop, veelzijdig, bevatten volop voedingsstoffen, zijn makkelijk te bewaren, maar ook heerlijk en zonder twijfel een van de meest waardevolle voedingsmiddelen…€ 34,95 € 28,95- Kweken voor de keuken, Adam en james Caplin
Fruit, groenten en kruiden uit de eigen stadstuin
Kweken voor de keuken is een inspirerend en praktisch boek dat u helpt het meeste uit uw tuin of vensterbank te halen. Er wordt aandacht besteed aan veel huidige trends — op het…€ 14,95 - Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek, Emma Zuidam & Bianca Krijnen-Splint
Op een makkelijke manier je volle voorraadkast legen
Hardcover
Zo goed als nieuw exemplaar
In Het 'Grote' Onthamsteren Kookboek hebben de vriendinnen Emma Zuidam en Bianca Krijnen-Splint de keukenkasten leeggetrokken en in…€ 8,95 - Make your own, Annemarieke Piers en Claudette Halkes
Van je eigen trui tot je eigen bier
Hardcover
Back to basics: maak je eigen bier, kaas, appelstroop en ketchup en voel je innig tevreden. Moeilijk? Helemaal niet! Met de tips en tricks uit dit boek eet jij in no time een stukje…€ 14,95