De Souk, Salma Hage
Het beste van de Libanese keuken
Hardcover
Eerste druk, 2013
De Libanese keuken is als een kleurige, geurige markt, als een souk. Deze melting pot van het Midden-Oosten en Eur.opa staat bekend als de meest verfijnde van de Arabische keukens, met zijn mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.
De 500 originele gerechten in dit boek laten je de verschillende culinaire culturen ervaren, met zowel tradionele, aardse gerechten als geraffineerde, hedendaagse recepten uit het cosmopolitische Beiroet. Van lichte mezze en salades, tot smaakvolle hoofdgerechten en geurige desserts. Bekende favorieten en inspirerende verrassingen maken de souk een must voor iedereen die in deze eerlijke Arabische keuken zelf op ontdekkingsreis wil gaan.
De Libanese Salma Hage is al meer dan dertig jaar professioneel kok in Londen. Haar grootmoeder en moeder hebben haar de finesses van de Libanese keuken geleerd zoals die van de generatie op generatie worden overgedragen.
De Souk, Salma Hage, enkele lichte gebruikssporen aan de buitenzijde, maar verder nog zo goed als nieuw exemplaar
Van Dishoeck, Houten, 2013, eerste druk, hardcover met handige leeslinten, 27,7 x 18,7 x 4,7 cm, 512 pagina's
ISBN 9789000321933
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Beiroet, Merijn Tol
Verhalen en recepten uit een mediterrane stad
'Beiroet grijpt je bij je kladden, en laatje nooit meer los.'
Herziene uitgave (2021), van na de ramp (explosie in de haven) op 4 augustus 2020.
Behalve recepten, talloze adressen,…€ 16,95 - De Libanese keuken, Anissa Helou
De haute cuisine van het Midden-Oosten
Hardcover
Libanon is eeuwenlang beïnvloed door veel verschillende culturen. Tussen 3000 en 1500 v. Chr. was het land door zijn centrale ligging hét handelscentrum voor het oostelijke…€ 24,95 -58%
El HarouchiDe Franse keuken, omarmd door de warmte van Marokko
De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi
Hardcover
Eerste druk
Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn…€ 45,00 € 18,95-48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95-64%
Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin SlaatsUit de Turks-Nederlandse keuken van Meliha Genco
Dit kleurrijke kookboek roept onmiskenbaar de geuren en smaken van de Turkse keuken op. Naast de heerlijke recepten en prachtige culinaire foto's wordt het ook uitgebreid…€ 12,50 € 4,50- Vega Arabisch, Chef (Mounir) Toub
Midden-Oosterse gerechten voor elke dag van de week
Meer dan 90 vegetarische gerechten
Hardcover
In Vega Arabisch laat Chef (Mounir) Toub zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is.
Van courgette, aubergine…€ 18,95 - 1080 recepten, Simone en Inés Ortega
Hardcover (gebonden in harde kaft met drie leeslinten)
Prachtig geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van Javier Mariscal
Taal: Nederlands
Eerste druk, 2008
Deze Spaanse kookbijbel bevat 1080 recepten, verzameld en…€ 29,95 - Uit Marokko, Rob & Sophia Palmer
Gerechten uit een magisch land
Hardcover
Uit Marokko is een culinaire roadtrip door het dynamische Marokko en onthult een keuken vol kleuren, smaken en geuren; van gerechten uit de souk van Marrakech tot aan karakteristieke…€ 35,00 Bekroond!
Melk & Dadels, ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali100 geheime recepten van Marokkaanse moeders
Hardcover
Uniek kookboek ontstaan uit liefde voor de Marokaanse keuken en de wens om de culinaire geheimen, die overgaan van moeder op kind, niet verloren te laten…€ 14,95