-32%
Power to the Pieper, Samuel Levie, Jonah Freud en Yolanda van der Jagt
Het aardappelkookboek
Hardcover
Er zijn honderdensoorten aardappels verkrijgbaar en misschien nog wel meer manieren om ze te bereiden. Aardappels zijn gezond, het hele jaar door verkrijgbaar, maar vooral ontzettend lekker. Samuel Levie brengt in Power to the Pieper een ode aan de aardappel en laat zien waarom deze al eeuwen een belangrijk onderdeel is van onze culinaire traditie.
Receptontwikkelaars en kookboekenschrijvers Jonah Freud en Yolanda van der Jagt schreven voor dit boek zeventig recepten, van de perfecte aardappelpuree tot een heerlijke Marokkaanse aardappelsalade met komijn en koriander. Koken, bakken, pureren, stomen, poffen, uit de oven, frituren... we hebben zelfs een aantal aardappeldesserts! Dit is hét boek voor de pieperliefhebber. Power to the Pieper!
In prijs verlaagd
Dit boek heeft een kleine (minder dan 1 cm²) beschadiging aan de achterzijde van de omslag (rechter bovenhoek, niet opvallend, zie foto's) en is daarom in prijs verlaagd. Verder is het boek nog zo goed als nieuw.
Power to the Pieper, Samuel Levie, Jonah Freud en Yolanda van der Jagt, kleine beschading aan achterzijde omslag. Het boek is daarom in prijs verlaagd. Verder zo goed als nieuw.
Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam, hardcover, 160 pagina's
ISBN 9789038802701
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Aardappel, Florine Boucher & Anne Scheepmaker
De nieuwe keuken
Meer dan dertig gevarieerde recepten in dit boek wijzen de weg om met het populairste basisingrediënt in de Nederlandse keuken aan de slag te gaan. Er is ruime keuze uit warme voorgerechten, soepen en salades,…€ 8,95 - Aardappelkunst, Myrna Davis
Met een voorwoord van Truman Capote
In het boek Aardappelkunst van Myrna Davis staat alles wat U echt dient te weten omtrent aardappels En hoewel het een groot aantal recepten bevat, van een kruidige hors d'oeuvre genaamd…€ 14,95 - De aardappel, Alma Huisken
Alles over de pieper. Met vele recepten.
Aanbeden door de Inca`s, gemanipuleerd door de wetenschap en bijna over de gehele wereld gegeten: de aardappel. Alma Huisken belicht de geschiedenis en geeft duizend-en-één…€ 17,50 - We eten thuis, Samuel Levie
100 recepten uit de keuken van Levie
Samuel Levie, zijn vrouw Ragna en dochter Ayla Mae hebben in hun nieuwe huis een echte droomkeuken. En dat komt goed uit, want bij de Levies speelt het leven zich af in de keuken. Het is er…€ 18,95 Tip van Stip
De Aardappeleters, Joris Vermeer en Joost EngelbertsHoe twintig gerechten de wereld veroverden
Hardcover
Eerste druk, 2021
Mooi en net exemplaar
Dit kloeke boek vertelt het onweerstaanbare verhaal van twintig wereldberoemde gerechten die zo gewoon zijn dat we er niets meer van…€ 18,95- Kijk & Kook, Jonah Freud en Herman Geurts
Iedereen kan koken met Kijk & Kook
In dit boek wordt op een eenvoudige wijze uitgelegd hoe je de meest lekkere recepten kunt bereiden. Met duidelijke foto's en makkelijk leesbare tekst. Dat maakt het boek ook geschikt voor mensen…€ 18,95 - Kleine geschiedenis van de hutspot, Jacques Meerman
Met recepten
Hutspot is geen klein bier. Er zijn boeken en schilderijen aan gewijd. Het gerecht staat nog steeds, in verschillende variaties, op ieders eet- tafel. Menig patriottisch hart gaat er sneller van kloppen. Hutspot…€ 9,95