Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll
Scheveningens trots in verhalen en recepten
Hardcover
Eerste druk, 2018
Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.
Met dit kookboek maak je kennis met deze lekkere, duurzame en gezonde vissen die de Noordzee te bieden heeft. We willen je inspireren om in het restaurant of bij de viswinkel een visje te bestellen uit de Noordzee, of thuis met de Noordzeevis aan de slag te gaan.
Noordzeevis, dat is pas een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze!
Noordzeevis uit Scheveningen, Noreen ter Beke en Suzanne van der Pijll, net exemplaar (enkel wat lichte gebruikssporen aan de omslag. Verder nog zo goed als nieuw)
Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, 2018, eerste druk, hardcover 25,7 x 20,7 x 1,9 cm, 160 pagina's
ISBN 9789082869200
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Ansjovis, Petra Possel
Kleine vis, groot verhaal
Hardcover, zo goed als nieuw exemplaar, eerste druk
Ooit zwom de ansjovis door de Nederlandse wateren. Vissers waren er dol op, het was het vet op de botten. Maar na de komst van de Afsluitdijk — de…€ 13,95 - Haring, Huib Stam
De vis die Nederland veranderde
De geschiedenis, de economie en de cultuur van de Nederlandse haring
De grootschalige haringvisserij van de vijftiende eeuw leidde voor Nederland de Gouden Eeuw in. Uit de haringvloot ontstond de…€ 14,95 - Vis & Vega
4 x per week Vis & Vega (ook voor vleeseters)
192 recepten zonder vlees van vrienden voor vrienden
Er zijn heel goede redenen om minder vlees te eten, het is beter voor het milieu, beter voor ie gezondheid en beter voor de…€ 11,95 - Portret met garnaalkroket, Isabel Miquel Arques
Met meer dan 40 portretten en bijbehorende stillevens illustreert de Spaanse fotografe Isabel Miquel Arques haar levenswandel door het Belgisch culturele leven. Zij geraakte er gefascineerd door het grote aantal kunstenaars, maar…
€ 35,00 - Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes
Koken met de Holland-Amerika LijnCaptain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika…
€ 12,50 - De zee, Philip Plisson
Hardcover
Vrijwel zo goed als nieuw exemplaar
Philip Plisson fotografeert al meer dan een kwarteeuw. Hier geeft hij nog maar eens lucht aan zijn passie: de zee. Hij schetst al haar gedaantes. Zijn geliefkoosde onderwerpen zijn:…€ 24,95 -53%
De Noordzee, Jan GerritsenHardcover, eerste druk
Eeuwenlang was de Noordzee een bron van voedsel en een transportweg voor de mensen in de aangrenzende landen. De zee scheidde en verbond, bood tallozen een bestaan, maar was ook toneel van drama's en…€ 18,95 € 8,95- De kabeljauw, Mark Kurlansky
Biografie van een vis die de wereld veranderde
De kabeljauw, heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky's fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en…€ 14,95 Gesigneerd!
Mijn Amsterdam, Ron BlaauwHardcover
Eerste druk, 2013
Vrijwel nog in nieuwstaat
Gesigneerd!
Chef-kok Ron Blaauw deelt zijn favoriete adresjes van Amsterdam - de stad die hem past als een handschoen. Hij onthult de plekken waar hij een kroketje trekt, een…€ 14,95- Haring, Leif Mannerström
Meer dan 100 smakelijke recepten
Hardcover
Haring, wie houdt er niet van? De een eet hem het liefst aan de kar, vers van het mes; een ander neemt hem mee naar huis voor op brood. Maar wie heeft er ooit aan gedacht om echt…€ 11,95