-37%
Het onderste uit de pan, Tamasin Day-Lewis
Voor de vindingrijke kok in de (geld)bewuste keuken
Hardcover
Het onderste uit de pan is écht een kookboek van deze tijd. Volg deze interessante en vindingrijke manier van koken en je maakt niet alleen geweldig eten klaar, maar je bespaart ook nog geld, moeite én energie.
Tamasin Day-Lewis leert je hoe je een kip van kop tot (pluim)staart gebruikt, hoe je snel en smakelijk kookt met ingrediënten uit het keukenkastje, en hoe je kliekjes omtovert in de lekkerste doordeweekse diners. Haal voortaan elke dag het onderste uit de pan!
Tamasin Day-Lewis kookt, in haar eigen woorden, 'voor mensen die van goed eten houden, voor koks van elk niveau'. In haar kenmerkende, verfrissende stijl schrijft zij regelmatig voor de Amerikaanse en Engelse Vogue en voor diverse foodie tijdschriften. Zij heeft verschillende succesvolle kookboeken op haar naam staan en is producent en regisseur van enkele tv-series.
Het onderste uit de pan, Tamasin Day-Lewis, goed exemplaar (wat lichte gebruikssporen aan de omslag, maar verder een nog mooi en gaaf exemplaar)
Inmerc bv, Utrecht/Antwerpen, 2010, eerste druk, hardcover, 25,4 x 19,4 x 2,1 cm, 192 pages
ISBN 9789066116207
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Bezuinigingskookboek, Marjan Berk en Jeroen Krabbé
Kookboek voor de jaren '80
Retroboek
Het Bezuinigingskookboek verschilt totaal van elk ander kookboek. Het opent voor iedereen de mogelijkheid het huishoudbudget drastisch, mogelijk met enkele tientallen procenten, te verlagen…€ 24,95 - Caravanity Camping Kookboek
Simpel, snel en lekker
Het Caravanity Camping Kookboek biedt volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken!Na het succes van 'Caravanity' heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. De…€ 13,95 - Fred en Wilma in de Vinexwijk, Nienke Oosterbaan
Maak van je huis een zelfvoorzienend paradijs
Inclusief losse bouwtekening
Het aanstekelijke ecodoeboek Fred en Wilma in de Vinexwijk staat vol duurzame (zelfmaak-)ontwerpen van bekende en minder bekende ontwerpers als Piet Hein…€ 14,95 - We eten thuis, Samuel Levie
100 recepten uit de keuken van Levie
Samuel Levie, zijn vrouw Ragna en dochter Ayla Mae hebben in hun nieuwe huis een echte droomkeuken. En dat komt goed uit, want bij de Levies speelt het leven zich af in de keuken. Het is er…€ 18,95 -17%
Bonen kookboek, Judith ChoateHerwaardering van de boon
Tijdloos boek!
Hardcover
Bonen zijn goedkoop, veelzijdig, bevatten volop voedingsstoffen, zijn makkelijk te bewaren, maar ook heerlijk en zonder twijfel een van de meest waardevolle voedingsmiddelen…€ 34,95 € 28,95- De Volkskeuken, Yvone Gnirrep
Een selectie van honderdvijftig afleveringen uit de dagelijkse rubriek 'De Volkskeuken' in De Volkskrant, verschenen in de periode 2001 tot najaar 2004. Een bron van inspiratie voor de kookliefhebber, maar omdat uitgeknipte…
€ 8,95 - Meiraapje, Simone Kroon en Marriët Willems
Eettradities & familierecepten
Hardcover
Eerste druk, 2013
Zo goed als nieuw exemplaar
Nederlandse eettradities, koken met de seizoenen met eerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten; het zijn dé kenmerken voordit…€ 14,95 - Koken uit de voorraadkast, Anne Scheepmaker
Het eerste Nederlandse assemblage kookboek
Terwijl de recepten in de glossy magazines almaar langer en gedetailleerder worden, neemt het ongeduld bij het bereiden van de maaltijden toe. Steeds vaker wordt er gekookt met een…€ 11,95 - De eetbril, Joep Habets
Gastronomische observaties
met tekeningen van Mariet Numan
Over koken, eten en drinken wordt veel geschreven, maar nooit zo aanstekelijk als door Joep Habets in NRC Handelsblad. Geen onderwerp is hem te min, geen taboe gaat hij…€ 8,95