Het forest feast kookboek, Erin Gleeson
Eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuisje
Nederlandstalige uitgave
Hardcover met leeslint
Eerste druk, 2014
Zo goed als nieuw exemplaar
Welkom in de magische wereld van fotografe en kunstenares Erin Gleeson. Geïnspireerd door haar bosrijke omgeving maakt zij aquareltekeningen en vegetarische gerechten. Na haar verhuizing van New York naar een hut in de bossen in de buurt van San Francisco, begon Erin haar food blog The Forest Feast. Op dit blog deelt zij haar eenvoudige recepten en ideeën voor dinertjes en feesten.
Met veel gevoel voor kleur en stijl maakte Erin dit bijzondere kookboek. Met slechts weinig ingrediënten, gecombineerd met een artistieke presentatie, geeft ze overzichtelijke recepten met een heerlijk resultaat. Een feest op de pagina en een plaatje op het bord!
'Ik heb Erin Ieren kennen als een onwaarschijnlijk vrolijk, origineel en bijzonder mens. En dat zie je allemaal terug in haar boek. Trouwens, in het echt is haar huis in dat dichte woud even betoverend als ze het hier fotografeert en schildert: alles onwaarschijnlijk mooi.' Yvette van Boven, auteur van Home Made
Het forest feast kookboek, Erin Gleeson, zo goed als nieuw exemplaar
Fontaine Uitgevers BV, Hilversum, 2014, eerste druk, hardcover met leeslint, 28,6 x 21,0 x 2,7 cm, 240 pagina's
ISBN 9789059565159
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Het grote wildplukboek, Edwin FlorèsHardcover!
Eten uit de natuur
Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
Edwin Florès…€ 24,95- Tropische en subtropische vruchten en groenten, Ole Host en Harry Berggreen
Dit boek is bedoeld voor al diegenen die belangstelling hebben voor de vele exotische vruchten en groenten die in steeds toenemende mate onze winkels gaan vullen. Doch ook voor de toerist in de tropen en subtropen is het door…
€ 14,95 - Over bloesembeignets en broccolibrood, Helen Dijkstra-Hesselink
Geïnspireerd door de haar omringende natuur bedacht Helen Dijkstra een aantal verrassend originele en eenvoudige recepten, die ze voor dit boekje omlijstte met schitterende, sfeervolle aquarellen. Geniet van al het moois en…
€ 8,95 - Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler
Kenden we enkele jaren geleden slechts de overbekende champignon, tegenwoordig overspoelen vele soorten paddestoelen de markt. Ook de tijd van de champignonsoep en de biefstuk met champignonroomsaus ligt ver achter ons.…
€ 14,95 - Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts
Daniëlle Houbrechts probeert in dit boek uit te leggen wat de wilde-kruidenwereld voor haar betekent. De ideale plek om te onthaasten. De onuitputtelijke bron van creativiteit en harmonie. De eerlijke omgeving vol echtheid en…
€ 28,50 -40%
Lyndsay's kooknotesEen keukenschetsboek in vier seizoenen
Hardcover, nog mooi en net exemplaar (ongebruikt)
Tekst en illustraties van Lyndsay Bekouw
Eten doe je iedere dag, het hele jaar door. Maar om iedere dag met een verrassende culinaire…€ 14,95 € 8,95- Groentebijbel, Mari Maris
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.
Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen…€ 14,95 - Cranberry, F.E. de Feyfer-Teutelink en J.P. Kok
historie en receptuur
Het eiland Terschelling neemt in Nederland een unieke plaats in. Een accent op dat unieke karakter vormt het voorkomen van de cranberry op het eiland. De enige groeiplaats in Europa zelfs.
In dit boekje…€ 11,95 - Earth User's Guide to Permaculture, Rosemary Morrow
Reprint with corrections in 1994
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
Whether you own an innercity balcony, a…€ 34,95