De essentie van stijl, Joan Dejean, NIEUW BOEK
Waarom zijn mensen bereid een klein fortuin te betalen voor een Louis Vuitton-tas?
`De essentie van stijl`, Joan Dejean, nieuw boek.
Uitgeverij Mouria, 2005, harde kaft met stofomslag, 336 pagina`s.
ISBN10: 9045848538, ISBN13: 9789045848532
Over de oorsprong van haute couture, gastronomie, goede smaak, glamour en stijl.
Waarom ontkurken wij een champagnefles als er iets te vieren valt?
Waarom is een diamant het statussymbool bij uitstek?
Joan Dejean neemt ons mee naar de geboorte van de haute cuisine, de verschijning van de celebrity hairdressers, de oorsprong van de binnenhuisarchitectuur als kunstvorm en nog veel meer. Ze schrijft met een aanstekelijk elan en met veel kennis van zaken.
Prijs exclusief verzendkosten.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Evelien 2, gelukkig niet, Martin Bril
Evelien van Brakem heeft alles wat haar hartje begeert. Ze is getrouwd, nog lang geen veertig en ze heeft twee leuke dochters en een prachtig huis in Amsterdam-Zuid. Bovendien hoeft ze niet te werken en heeft ze geen klachten over…
€ 8,95 - ‘Geven rond Sinterklaas’, Mirjam van Leer
Een ritueel als spiegel van veranderde relaties,
‘Geven rond Sinterklaas’, Mirjam van Leer, zo goed als nieuw.
Het Spinhuis, paperback, 125 pagina’s.
ISBN 10: 9055890227.
Waarom geven mensen elkaar geschenken? Omdat ze het…€ 12,50 Tip van Stip
High Heads, Matthew en Mary Darly (Harriet Stroomberg), NIEUW BOEK/NEW BOOKSpotprenten over haarmode in de achtiende eeuw
Uitgegeven door Matthew en Mary Darly
Cartoons about hair fashion in the eighteenth century
Edited by Matthew and Mary Darly€ 28,50- De mannen van Nederland, Sophie Perrier
Het onverbiddelijke oordeel van buitenlandse vrouwen.
'Ik weet nooit wanneer een Nederlander me versiert', zegt de Oostenrijkse Maria. 'Je kunt niet eens lekker ruzie met ze maken', aldus de Israëlische Sarah. 'Nergens zag ik…€ 18,95 - Gerechten met een verhaal, Heleen Sancisi-Weerdenburg en Kees Vellekoop
Waarom heetten generaals in het Turkse leger soepkokers? Sinds wanneer eten de Italianen spaghetti? Hoe smaakten Indische gerechten in de tijd van ons koloniale verleden? Wat voor rol speelt boeuf-en-daube in ‘To de…
€ 8,95 - Een Parisienne in Amsterdam, Elisabeth Barille
Het Amsterdam van vroeger en nu wordt ons uit de doeken gedaan vanuit het soms verbijsterende gezichtspunt van een schrijfster die de boorden van de Seine, om liefdesredenen, verruilde voor de oevers van de Amstel. Een…
€ 6,00 - Martha`s regels, Martha Stewart
Handboek voor succes van 's werelds beroemdste zakenvrouw
Martha Stewart groeide op in een gezin met zes kinderen. Van haar moeder leerde ze de basisprincipes van het koken, bakken en huishouden, van haar vader de grondbeginselen…€ 8,95 - Trouw nooit een vrouw met grote voeten, Mineke Schipper, NIEUW BOEK
Wereldwijsheden over vrouwen
Ideeën over vrouwen zijn door de eeuwen heen vastgelegd in het kleinste literaire genre: het spreekwoord. In dit boek worden deze overgeërfde wijsheden uit meer dan 240 talen en uit meer dan 150…€ 14,50 - Met volle zeilen, R. Henderson en J. Sijtema
Alles over zeilen voor beginners en gevorderden
Met volle zeilen, R. Henderson en J. Sijtema
Uitgever: L.J. Veen - Wageningen, hardcover, 103 pagina`s
ISBN 9020412310
Rug verkleurd, verder goed exemplaar.
Prijs exclusief…€ 8,95 - Spraakmakend presenteren, Hans Kruyzen
Haal meer uit zakelijke teksten en toespraken
Voor iedereen die wie wel eens te horen krijgt: `Zet dat maar even op papier`, `Wil jij dat plan schrijven` of `Zou jij die presentatie volgende week kunnen verzorgen?` is…€ 8,95