Brood van ver & dichtbij, Ineke Berenschot
Tientallen recepten om zelf de heerlijkste broden te bakken: van ouderwetse Oudhollandse duivekater tot Iers sodabrood of Franse baguettes, en van een Twentse krentenwegge tot de inmiddels volledig ingeburgerde Turkse pide.
Oude regionale streekrecepten als Gronings roggebrood of Friese sûkerbôle en exotische varianten die in de Lage Landen zijn geïntroduceerd door immigranten, wisselen elkaar af in een verzameling van meer dan veertig ambachtelijk gebakken broodsoorten.
Om thuis écht lekker en origineel brood te bakken, met de nadruk op de ambachtelijke bereidingswijze;
professionele bakkers, toegewijde thuisbakkers, koks en andere broodliefhebbers delen hun lievelingsrecepten;
het heleproces wordt beschreven, van meel tot brood: u krijgt informatie over onder meer ingrediënten, voordeeg, gist, rijstijden en thuis bakken op een stenen ovenvloer.
fotografie en styling: Gerhard Witteveen en Moniek Polak
Brood van ver & dichtbij, Ineke Berenschot, net exemplaar
Uitgeverij J.H. Gottmer/H.J.W. Becht BV, paperback met flappen, 21 x 21 x 0,5 cm, 72 pagina's
ISBN 902301104X
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00- Faites votre pâtisserie comme Lenôtre, Gaston Lenôtre
C'est possible et ce n'est pas difficile grâce à cet ouvrage, le premier d'une série à laquelle l'auteur pense depuis de nombreuses années. En effet, Gaston Lenôtre a voulu écrire un livre pratique pour toutes les boulangers amate
€ 59,95 - Zuivel van ver & dichtbij, Ineke Berentschot
Zuivel van ver & dichtbij is het vierde deel in de succesvolle culinaire serie Van ver & dichtbij. In dit prachtige zuivelboek treft de geïnteresseerde culinaire lezer naast oude streekgerechten als Zeeuwse roomboterbabbelaars en…
€ 14,95 - Desserts van ver & dichtbij, Ineke Berentschot
Desserts van ver & dichtbij is een oog- en tongstrelend boek vol recepten en stap-voor-stap-instructies om heerlijke nagerechten te maken: van oud-Hollandse griesmeelpudding tot Italiaanse tiramisu, en van een echte stroperige…
€ 8,95 - Het tapasboek, Simone en Inés Ortega
Gebonden in harde kaft en met stofomslag en leeslint. Mooi vormgegeven uitgave, door Pablo Martin (Grafica). Eerste druk.
Het tapasboek biedt een voortreffelijke verzameling eenvoudige en authentieke recepten voor tapas, van…€ 28,95 - Nordic Bakery Cookbook, Miisa Mink
Bread * Buns * Biscuits * Sweet and savoury tarts * Cakes
First edition, 2011
Hardcover with dust jacket
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn…€ 14,95 - Snacks & lunchgerechten, Isabel Brancq-Lepage
Met foto's van Gwenaël Quantin
Een bijzonder en inspirerend boek met 120 supersmakelijke en gemakkelijke recepten om te eten als lunch, bij de thee, de borrel of gewoon lekker met een wijntje in de buitenlucht. Hier vind je van…€ 16,95