Plants Only Kitchen, Gaz Oakley
Winner of the Best Vegan Cookbook Award in VegNews Magazine 2021!
Plants Only Kitchen offers an explosion of flavour, with more than 70 vegan recipes that work around your lifestyle.
With symbols flagging whether recipes are high-protein, take less than 15 minutes, are gluten-free, one-pot or are suitable for meal prep cooking, Plants Only Kitchen explains how best to make a vegan diet work for you. No fuss, no fancy ingredients - just fantastic food using plants, only.
Gaz Oakley (aka @avantgardevegan) has amassed well over a million followers on social media with his exciting vegan dishes, which emphasize that a plant-based diet doesn't mean missing out on taste. In Plants Only Kitchen, Gaz's recipes are easier than ever before - following his step-by-step instructions, tips and advice, anyone can cook great vegan food.
Language: English
Plants Only Kitchen, Gaz Oakley, like new
Quadrille, hardcover 24,4 x 19,4, 2,5 cm, 224 pages
ISBN 9781787134980
Price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Vis & Vega
4 x per week Vis & Vega (ook voor vleeseters)
192 recepten zonder vlees van vrienden voor vrienden
Er zijn heel goede redenen om minder vlees te eten, het is beter voor het milieu, beter voor ie gezondheid en beter voor de…€ 11,95 - Veg!, Hugh Fearnley-Whittingstall
Het River Cottage boek, met groenten in de hoofdrol
Hardcover
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risotto en andere gerechten die je meteen doen…€ 18,95 - Ooit aten we dieren, Roanne van Voorst
Melk is goed voor elk. Een ei hoort erbij. We zijn opgegroeid in een tijd waarin het eten van dierlijke producten volkomen geaccepteerd is. Wetenschappers voorspellen echter dat dit in de nabije toekomst taboe zal worden. Net…
€ 11,95 - Play with Your Food, Joost Elffers
An adventure that Iets you carve and slice your way into forbidden territory. Now you have permission to take nature's healthiest foods and make imaginative, often beautiful creatures out of everyday fruits and vegetables. lt is a…
€ 14,95 Tip van Stip
Over eten en koken, Harold McGeeTip van Stip
Wetenschap en overlevering in de keukenWaarom krijg je van alcohol een kater en hebben planten geen spieren? Waarom kan slagroom wel en melk niet worden stijfgeklopt? Wat maakt wit vlees wit, waarom rijpt fruit wel…€ 24,95- River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 -17%
Bonen kookboek, Judith ChoateHerwaardering van de boon
Tijdloos boek!
Hardcover
Bonen zijn goedkoop, veelzijdig, bevatten volop voedingsstoffen, zijn makkelijk te bewaren, maar ook heerlijk en zonder twijfel een van de meest waardevolle voedingsmiddelen…€ 34,95 € 28,95-36%
The Oxford Companion to Food, Alan DavidsonThe magnus opus of Alan Davidson
James Beard Foundation Book Award Winner
Second edition edited by Tom Jaine (2006)
Hardcover
Reduced in price
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
The…€ 45,00 € 28,95- Groentebijbel, Mari Maris
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.
Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen…€ 14,95 - Gordon Ramsay's Great Escape
100 of my favourite Indian recipes
Hardcover, first edtion
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
In his…€ 34,95