Vis & Vega
4 x per week Vis & Vega (ook voor vleeseters)
192 recepten zonder vlees van vrienden voor vrienden
Er zijn heel goede redenen om minder vlees te eten, het is beter voor het milieu, beter voor ie gezondheid en beter voor de meeste dieren. Alleen komt die linksgedraaide bonensalade met tofu en kikkererwten al snel ie neus uit. Wat kun ie voor lekkers maken zonder vlees? Hier is ie inspiratie: 4 x per week een vis of een vegetarisch recept, verzameld bii vrienden en familie. De één wat makkelijker te maken dan de ander, maar stuk voor stuk recepten om ie vingers bij op te eten! Oh nee, dan is het toch weer een vleesrecept...
Bijzonder vormgegeven (Anya van de Wetering, kamer 465)
Fotografie door Alexander van Berge
Vis & Vega, (concept en tekst:) Uitgeverij Snor, goed exemplaar (lichte gebruikssporen aan de omslag)
uitgeverij Snor, 1e druk, september 2011, paperback, 24,0 x 17,1 x 1,9 cm, 203 pagina's
ISBN 9789079961290
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Veg!, Hugh Fearnley-Whittingstall
Het River Cottage boek, met groenten in de hoofdrol
Hardcover
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risotto en andere gerechten die je meteen doen…€ 18,95 - Ooit aten we dieren, Roanne van Voorst
Melk is goed voor elk. Een ei hoort erbij. We zijn opgegroeid in een tijd waarin het eten van dierlijke producten volkomen geaccepteerd is. Wetenschappers voorspellen echter dat dit in de nabije toekomst taboe zal worden. Net…
€ 11,95 - The Nordic Kitchen, Claus Meyer
One year of family cooking Claus Meyer
Book by noma co-founder Claus Meyer
Noma that was voted the best restaurant in the world several times!With its focus on vegetables, seasonality, foraging, flavour, and its lightness of…€ 28,95 - Soupez, soupez!, Karin Post
met dansers aan tafel
Een prachtboek!
Soupez! Soupez! is een bijzonder kookboek van Karin Post. Zij realiseert als choreograaf/danser voorstellingen, televisiefilms, exposities en debatten waarin verschillende kunstdisciplines…€ 18,95 - Eigentijds vegetarisch, Maria Elia
Ruim 120 recepten die je smaakpapillen verrassen
Eigentijds vegetarisch is een waar vegetarisch avontuur: deze gerechten brengen je bijna letterlijk in een andere wereld! De jonge Grieks-Britse Maria Elia heeft in dit boek…€ 18,95 - Plants Only Kitchen, Gaz Oakley
Winner of the Best Vegan Cookbook Award in VegNews Magazine 2021!
Plants Only Kitchen offers an explosion of flavour, with more than 70 vegan recipes that work around your lifestyle.
With symbols flagging whether recipes are…€ 14,95 - Haring, Huib Stam
De vis die Nederland veranderde
De geschiedenis, de economie en de cultuur van de Nederlandse haring
De grootschalige haringvisserij van de vijftiende eeuw leidde voor Nederland de Gouden Eeuw in. Uit de haringvloot ontstond de…€ 14,95 - Vegeterranean, Alberto Musacchio & Malu Simões
Antoinette Hertsenberg kookt de toprecepten van het beste vegetarische hotel ter wereld
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Op een heuvel in een olijfboomgaard in Umbrië, Italië, staat de Azienda Agrituristica Montali: het…€ 18,95 - De kabeljauw, Mark Kurlansky
Biografie van een vis die de wereld veranderde
De kabeljauw, heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky's fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en…€ 14,95 - Ansjovis, Petra Possel
Kleine vis, groot verhaal
Hardcover, zo goed als nieuw exemplaar, eerste druk
Ooit zwom de ansjovis door de Nederlandse wateren. Vissers waren er dol op, het was het vet op de botten. Maar na de komst van de Afsluitdijk — de…€ 13,95