Soupez, soupez!, Karin Post
met dansers aan tafel
Een prachtboek!
Soupez! Soupez! is een bijzonder kookboek van Karin Post. Zij realiseert als choreograaf/danser voorstellingen, televisiefilms, exposities en debatten waarin verschillende kunstdisciplines elkaar ontmoeten.
Soupez, soupez! - met dansers aan tafel is een boek barstensvol kook- en eetervaringen van dansers, choreografen, kunstenaars en dansminnaars, onder hen Hans van Manen, Sylvie Guillem, Wim Vandekeybus, Krisztina de Chatel, Pierre Bokma en Joep van Lieshout.
Soupez! Soupez! is voor professionals en tegelijk een blader- en kijkboek voor kookliefhebbers, waar het plezier van afspat.
Karin Post houdt een pleidooi voor de kunst van het genieten.
Het boekontwerp is van Roosje Klap, Rob Birza maakte bijzondere illustraties voor het boek.
Na Trifle - de wereldreis van een Engels nagerecht (Alan Davison/Helen Saberi)
en Hoe een parel te maken - over de oester (M.F.K.Fisher) is Soupez! Soupez!
een derde bijzonder boek over eten, maar nu in directe relatie tot de kunsten.
Kleine oplage van slechts 1500
Soupez, soupez!, Karin Post, zo goed als nieuw
uitgever Pels en Kemper, gebonden in harde kaft met leeslint, 252 pagina's
ISBN 9789079372003
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Portret met garnaalkroket, Isabel Miquel Arques
Met meer dan 40 portretten en bijbehorende stillevens illustreert de Spaanse fotografe Isabel Miquel Arques haar levenswandel door het Belgisch culturele leven. Zij geraakte er gefascineerd door het grote aantal kunstenaars, maar…
€ 35,00 - Kafka's soep, Mark Crick
een overzicht van de wereldliteratuur in 14 recepten
Heb je je ooit afgevraagd hoe Jane Austin een roerei zou maken? Welke maaltijd Gabriel Garcia Marquez een ter dood veroordeelde zou serveren? Hoe Kafka’s soep de uitkomst van…€ 14,95 - creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond
Eating, Design and Future FoodFood is not just a hot topic in design and cutting edge creativity today, but also an enormous industry with changing standards and perceptions. crEATe. Eating, Design and Future Food investigates…
€ 18,95 - Pasta by Design, George L. Legendre
This is not a cookbook; it is a totally fresh and idiosyncratic look at pasta.
The pasta family tree reveals unexpected relationships between pasta shapes, their usage and common DNA. Architect George L. Legendre has profiled 92…€ 75,00 - Play with Your Food, Joost Elffers
An adventure that Iets you carve and slice your way into forbidden territory. Now you have permission to take nature's healthiest foods and make imaginative, often beautiful creatures out of everyday fruits and vegetables. lt is a…
€ 14,95 - Vis & Vega
4 x per week Vis & Vega (ook voor vleeseters)
192 recepten zonder vlees van vrienden voor vrienden
Er zijn heel goede redenen om minder vlees te eten, het is beter voor het milieu, beter voor ie gezondheid en beter voor de…€ 11,95 - Marten Jongema, drukkerij SSP Amsterdam 1994
Jubileumboek (eerste druk, 1994) over het werk van grafisch ontwerper Marten Jongema (1951-2011), verschenen ter gelegenheid van het vijfentwintigjarige bestaan van drukkerij SSP uit Amsterdam. Dit is het derde deel uit een reeks…
€ 21,95 - Igone, Marcel Langedijk
De biografie
Igone, betekent o.a. 'wederopstanding' en vertelt het openhartige en eerlijke verhaal van de enige Nederlandse soliste ter wereldEerste druk, 2020
Op vierjarige leeftijd wordt Igone de Jongh betoverd door de…€ 8,95