Burgermeester kookboek, Dion Eggen, Justus W. de Nijs en Vincent van Olphen
Hardcover
Meesterlijke burgerrecepten, van wild tot vegetarisch
Burgermeester is een idee van drie Amsterdamse schoolvrienden, op zoek naar goed, eerlijk en betaalbaar eten. Sinds de opening van het eerste restaurant in 2007 is Burgermeester uitgegroeid tot een kleine keten met een groot aantal fans. In dit boek laat Burgermeester zien hoe je op eenvoudige wijze zelf waanzinnige burgers maakt. Hoe selecteer je de beste ingrediënten en hoe maak je met die basis de allerlekkerste burgers? Vlees kopen en bereiden, mayonaise maken, vegetarische burgers en wilde vis, alles komt aan bod. Ook het verhaal achter gebruikte producten wordt verteld, geheel in aansluiting op de filosofie van Burgermeester.
'Voor Burgermeester telt maar één ding: het maken van een 'meesterlijke burger'.' NRC HANDELSBLAD
'Als McDonalds voor kwantiteit staat, staat Burgermeester voor kwaliteit. Een meesterlijke zaak!' JOHANNES VAN DAM, HET PAROOL
Burgermeester kookboek, Dion Eggen, Justus W. de Nijs en Vincent van Olphen, net exemplaar
Carrera culinair, hardcover, 25,6 x 20,8 x 2,1 cm, 182 pagina's
ISBN 9789048812011
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Hamburgers, Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac
uit het atelier van Big Fernand
De perfecte hamburgers maken doe je met behulp van dit kookboek. Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen…€ 4,50 - Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 - Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95 - The Nordic Kitchen, Claus Meyer
One year of family cooking Claus Meyer
Book by noma co-founder Claus Meyer
Noma that was voted the best restaurant in the world several times!With its focus on vegetables, seasonality, foraging, flavour, and its lightness of…€ 28,95 - Dads Are the Original Hipsters, Brad Getty
They listened to vinyl. They had mustaches. They raged all night and didn't take sh*t from anyone. Admit it—dads were hipsters first and they've been killing it since back in the day.
Based on the hit blog, this sharply funny…€ 8,95 - Brew better beer, Emma Christensen
Learn (and break) the rules for making IPAS, sours, pilsners, stouts, and more
Hardcover
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
In this colorful homebrewing guide, The Ritchn's Emma…€ 14,95