-33%
Magnifico!, Gino D'Acampo
Italiaans eten is nog nooit zo sexy geweest
Gino D'Acampo is de meester van de moderne Italiaanse keuken. Zljn eerste boek Fantastico! werd bekroond met, de Gourmand Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek ter wereld en zijn flamboyante maar heerlijke recepten. Dit boek, zljn tweede, geeft recepten voor iedere gelegenheid, een van traditionele en moderne, Italiaanse en internationale smaken.
Gino D'Acampo werd geboren in Torre del Greco in Zuid-Italië, erfde de liefde voor het, koken van zijn grootvader en volgde een opleiding aan het, Luigi de Medici Catering College. Daarna volgde een lange leerperiode in verschillende keukens overal in Europa en een periode als hoofd in Sylverster Stallones restaurant, waarna hij in 1995 in Engeland terechtkwam. Gino is tevens een belangrijk leverancier van Italiaanse producten In Engeland en heeft zijn eigen reeks pastasauzen en olijfolie.
Fotografie: Kate Withaker
Taal: Nederlands
Magnifico!, Gino D'Acampo, net exemplaar (wat lichte en nauwelijks zichtbare gebruikssporen. Verder helemaal gaaf.)
Fontaine Uitgevers, paperback met flappen, 25,5 x 20,6 x 1,4 cm, 176 pagina's
ISBN 9789059562943
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95 - The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale
Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of…
€ 28,95 - Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Hardcover
Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
Nog uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door…€ 28,95 - Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 - Smart Cooking Compleet, Julius Jaspers
Lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding
Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cooking-concept gaat over…€ 24,95 - Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
het beroemdste gerecht van Italië
Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle 'La Pizza'. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de…€ 18,95 -32%
1,000 RecipesFrom the Cooks and Restaurants in the Slow Food Osterie D'Italia Guide
Real traditional recipes from the finest osterias in Italy chosen by Slow Food Editore per Eataly
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en…€ 21,95 € 14,95Signed
Floyd on Italy, Keith Floyd'I came, I saw, I cooked!'
'Veni, vidi, coxi!'
Hardcover with dustjacket, first edition
Signed by the author
Italy is the home of one of the world's greatest cuisines. Italian cooking, like the country itself, is exciting,…€ 24,95-37%
Hemels Italië, Ursula FerrignoVerrukkelijke en inspirerende gerechten uit Italië
Met foto's van Jason Lowe
Ursula Ferrigno heeft een voorliefde voor eenvoudige, eerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten, en is om die reden een van de populairste…€ 18,95 € 11,95- Vegeterranean, Alberto Musacchio & Malu Simões
Antoinette Hertsenberg kookt de toprecepten van het beste vegetarische hotel ter wereld
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Op een heuvel in een olijfboomgaard in Umbrië, Italië, staat de Azienda Agrituristica Montali: het…€ 18,95