The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale
Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of Pasta staan niet alleen duidelijke recepten voor het zelf maken van de lekkerste pasta en de perfecte gnocchi, maar ook klassieke sauzen als bolognese naast tot de verbeelding sprekende gerechten als cannelloni met konijn en artisjokken. Dit boek laat elke pastaliefhebber watertanden en is dankzij de prachtige foto's van Anson Smart en bijzondere illustraties van kunstenaar Luke Sciberras bovendien een feest voor het oog.
Pasta de basis én het hart van de Italiaanse keuken
- Meer dan 160 authentieke pastarecepten
- Regionale klassiekers en vernieuwende, hedendaagse gerechten
- Unieke combinatie van Italiaanse toprecepten, prachtige foto's en sfeervolle illustraties
- De Italiaanse keuken is onverminderd populair in Nederland
- Een schitterend boek dat je niet mag missen
Een boek waar elke pastaliefhebber van gaat watertanden.
Taal: Nederlands
Lucio Galletto verstaat als geboren Italiaan en restauranthouder in Sydney (Australië) de kunst van het pastamaken als geen ander. Daarnaast is Galletto ook een groot kunstliefhebber en hangen er in zijn restaurant meer dan vijfhonderd kunstwerken. Hij schreef al eerder kookboeken en won daarmee verschillende prijzen.
David Dale is een vriend van Lucio en schrijft als journalist voor onder meer The Sydney Morning Herald. Ook Dale heeft al verschillende (kook)boeken op zijn naam staan.
The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale, net exemplaar
Kosmos Uitgevers, hardcover 29,1 x 23,5 x 2,2 cm, 285 pagina's
ISBN 9789021550947
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Pasta by Design, George L. Legendre
This is not a cookbook; it is a totally fresh and idiosyncratic look at pasta.
The pasta family tree reveals unexpected relationships between pasta shapes, their usage and common DNA. Architect George L. Legendre has profiled 92…€ 75,00 - Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…
€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - De kracht van kruiden, Peter Lute
Smaken uit de Kruidfabriek
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en…€ 59,50 - Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
het beroemdste gerecht van Italië
Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle 'La Pizza'. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de…€ 18,95 - Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95 -33%
Magnifico!, Gino D'AcampoItaliaans eten is nog nooit zo sexy geweest
Gino D'Acampo is de meester van de moderne Italiaanse keuken. Zljn eerste boek Fantastico! werd bekroond met, de Gourmand Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek ter wereld en…€ 45,00 € 29,95-32%
1,000 RecipesFrom the Cooks and Restaurants in the Slow Food Osterie D'Italia Guide
Real traditional recipes from the finest osterias in Italy chosen by Slow Food Editore per Eataly
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en…€ 21,95 € 14,95-37%
Hemels Italië, Ursula FerrignoVerrukkelijke en inspirerende gerechten uit Italië
Met foto's van Jason Lowe
Ursula Ferrigno heeft een voorliefde voor eenvoudige, eerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten, en is om die reden een van de populairste…€ 18,95 € 11,95- Vegeterranean, Alberto Musacchio & Malu Simões
Antoinette Hertsenberg kookt de toprecepten van het beste vegetarische hotel ter wereld
Gebonden in harde kaft met stofomslag
Op een heuvel in een olijfboomgaard in Umbrië, Italië, staat de Azienda Agrituristica Montali: het…€ 18,95