Renoir's Table, Jean-Bernard naudin, Jean Michel Charbonnier & Jacqueline Saulnier
The Art of Living and Dining with One of the World's Greatest Impressionist Painters
A stunning evocation of the artist's Joie de vivre, with more than sixty delicious recipes and 140 glorious photographs.
You will visit cafés along the Seine, grand restaurants in the company of society hostesses, dining rooms of influential art dealers, and Renoir's own kitchen, presided over by his wife, Aline, and hisfaithful cook, 'Old Louise'.
Renoir's Table takes you on a culinary tour of nineteenth-century France, from Renoir's earlier life in Paris to his later years in the idyllic countryside homes at Essoyes and Cagnes.
Language: English
Renoir's Table, Jean-Bernard naudin, Jean Michel Charbonnier & Jacqueline Saulnier, good copy
Simon & Schuster, 1994, hardcover with dust jacket, 27,6 x 22,0 x 2,3 cm, 192 pages
ISBN 0671898450
Price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Feast, Roy Strong
A History of Grand Eating
Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…€ 24,95 - The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…€ 14,95 - De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…€ 14,95 - Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met…
€ 24,95 - Koken op Bommelstein, Johannes van Dam
Betreft gesigneerd exemplaar door de auteur Johannes van Dam aan (naam) ontvanger boek
Nog mooi exemplaar (nieuwstaat)
Met tekeningen van Dick Matena naar Marten Toonder
Hoeveel beproevingen heer Bommel en Tom Poes in hun…€ 45,00 - Floyd on Spain, Keith Floyd
Keith Floyd ventures beyond the paella to discover the rich diversity of Spanish cuisine, one of Europe's best-kept culinary secrets. From the rustic simplicity of Rabbit with Wild Mushrooms to the exotic, Moorish-style Spinach…
€ 21,95 - Als kok in Frankrijk, Bart van Loo
Literaire recepten en culinaire verhalen
Jarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën…€ 18,95 - Rond de tafel der Romeinen, P.C.P. Faas
Met meer dan 150 originele recepten
De kookkunst van de Romeinen heeft lang een slechte reputatie gehad. Hun feestmalen werden afgedaan als decadente uitspattingen van goddeloze heidenen en verder doodgezwegen.
Patrick C.P. Faas…€ 24,95 -40%
In het voetspoor van Mondriaan en Olie, Marieke van Gessel, Ingrid Oud en Wiet van der VeldenWandelen en fietsen langs het Gein
Dit boek neemt u mee langs de oevers van het Gein bij abcoude. Het prachtige natuurgebied is al eeuwen een trekpleister voor wandelaars en natuurliefhebbers. Maar ook kunstenaars lieten zich…€ 24,95 € 14,95- Fresh from the Farmers' Market, Janet Fletcher
Year-round recipes for the pick of the crop
Farmers' markets are thriving all over the country, treating shoppers to an astonishing array of fruits and vegetables. Noted food writer Janet Fletcher and acclaimed photographer…€ 18,95