Tropische en subtropische vruchten en groenten, Ole Host en Harry Berggreen
Dit boek is bedoeld voor al diegenen die belangstelling hebben voor de vele exotische vruchten en groenten die in steeds toenemende mate onze winkels gaan vullen. Doch ook voor de toerist in de tropen en subtropen is het door middel van dit boek mogelijk in den vreemde de diverse soorten vruchten en groenten te herkennen en benoemen. De planten zijn primair op hun gebruik gerangschikt (eerst de vruchten, dan de groenten), de soorten van elke groep in alfabetische volgorde van hun wetenschappelijke namen. Oorsprong, geschiedenis, verspreiding, plaatselijke groente- en fruitmarkten en de diverse voedingswaarden worden prettig en overzichtelijk, geheel in kleur weergegeven.
Tropische en subtropische vruchten en groenten, Ole Host en Harry Berggreen, net exemplaar
Thieme Zutphen, hardcover, 124 pagina's
ISBN 9003940304
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Het grote wildplukboek, Edwin FlorèsHardcover!
Eten uit de natuur
Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
Edwin Florès…€ 24,95- De wereld rond in 101 recepten
Het beste uit Gentse Waterzooi en meer
Gènes favoriete recepten aangevuld met talloze recepten uit de boeiende wereldkeuken
Voor het bekende tv-programma Gentse Waterzooi trok Gène Bervoets de hele wereld rond op culinaire…€ 24,95 - Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts
Daniëlle Houbrechts probeert in dit boek uit te leggen wat de wilde-kruidenwereld voor haar betekent. De ideale plek om te onthaasten. De onuitputtelijke bron van creativiteit en harmonie. De eerlijke omgeving vol echtheid en…
€ 28,50 - Floyd on Spain, Keith Floyd
Keith Floyd ventures beyond the paella to discover the rich diversity of Spanish cuisine, one of Europe's best-kept culinary secrets. From the rustic simplicity of Rabbit with Wild Mushrooms to the exotic, Moorish-style Spinach…
€ 21,95 -24%
De Avontuurlijke Surinaamse Keuken, Arun SwamiPersaud en Faisel RajjabSpecialiteiten uit een hete culinaire geschiedenis
Arun SwamiPersaud en Faisel Rajjab nemen je mee op een culinaire rondreis door Suriname. Wat zoal uit dit boek blijkt? Dat de Surinaamse keuken absoluut geen keuken is van…€ 28,95 € 21,95- The Old-Time Brand-Name Cookbook, Bunny Crumpacker
Recipes, Illustrations, and Advoce from the Early Kitchens of American's Most Trusted Food Makers
Take a tantalizing journey back in time to an era when good food invoked coziness, friendliness, and Home Sweet Home in the pages…€ 24,95 - Mavis kookt
De Surinaamse keuken volgens Mavis Hofwijk
Prachtboek, lastig verkrijgbaar
De traditionele en moderne gerechten die Mavis Hofwijk in de keuken van cateringbedrijf Surinaams Buffet bereidt, weerspiegelen de ontstaansgeschiedenis…€ 34,95 - Het forest feast kookboek, Erin Gleeson
Eenvoudige vegetarische gerechten uit mijn zomerhuisje
Nederlandstalige uitgave
Hardcover met leeslint
Eerste druk, 2014
Zo goed als nieuw exemplaar
Welkom in de magische wereld van fotografe en kunstenares Erin Gleeson.…€ 24,95 - Cranberry, F.E. de Feyfer-Teutelink en J.P. Kok
historie en receptuur
Het eiland Terschelling neemt in Nederland een unieke plaats in. Een accent op dat unieke karakter vormt het voorkomen van de cranberry op het eiland. De enige groeiplaats in Europa zelfs.
In dit boekje…€ 11,95