Kaas, Paul Gayler
meer dan 130 vernieuwende recepten
Kaasexpert Paul Gayler is in dit boek uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens met andere ingrediënten te combineren. Dit heeft soms tot gedurfde en onverwachte creaties geleid. Zo levert de ziltheid van een blauwe kaas in combinatie met de zoete siroop van een pecannotentaart bijvoorbeeld ene schandalig lekker smaakcontrast, terwijl gerookte, gesmolten mozzarrella fantastisch blijkt te passen bij geroosterde prei en rode ui. De meer dan 13O gerechten in dit boek - of het nu gaat om soep of salade, pasta- of vleesgerecht, vis of groenteschotel, saus of dessert - zijn zeker het proberen meer dan waard.
Kaas, Paul Gayler, net exemplaar
Schuyt & Co, gebonden in harde kaft met stofomslag, 192 pagina's
ISBN 906097459X
Prijs exclusief vezendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Alles over KAAS, Fiona Beckett
Een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas met 44 inspirerende recepten om optimaal te genieten.
Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan…€ 11,95 - French Cheeses
About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.
A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…€ 8,95 - Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 - Waanzin & wijnzin, Kamagurka en Harold Hamersma
Gortdroog en sappig
Kamagurka ontmoet Harold Hamersma
Kamagurka is dol op wijn. Maar heeft daar zo zijn eigen kijk op. Harold Hamersma schrijft over wijn en weet er alles van. Wat nu als de vaardigheden en de passie van beide…€ 8,95 - Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler
Tapas, mezze, dim sum en meerAan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch…
€ 9,95