De kracht van kruiden, Peter Lute
Smaken uit de Kruidfabriek
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend.
In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de hand van zijn favoriete kruiden en specerijen. Met aanstekelijk enthousiasme deelt hij zijn smaakherinneringen. Aan de hand van 50 recepten leert hij je hoe je het beste uit kruiden en specerijen haalt.
Peter Lute, bekend als jurylid van het tv-programma Masterchef Junior is vooral succesvol als chef-kok en restaurateur. Zijn restaurant Lute in Ouderkerk aan de Amstel verbouwde hij om tot De Kruidfabriek. Peter Lute een groot liefhebber en kenner van kruiden en ook specerijen. Deze kruiden verbouwt hij in eigen kas en tuin bij zijn restaurant.
Zeldzaam! Out of Print.
Binnen Nederland wordt dit boek gratis verzonden
De kracht van kruiden, Peter Lute, net exemplaar (nieuwstaat, op enkele kleine en nauwelijks zichtbare gebruikssporen na, op de achterzijde van de kaft).
Carrera Culinair, eerste druk, hardcover, 25,1 x 19,5 x 2,3 cm, 207 pagina's
ISBN 9789048836307
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Sauzen, Erik van Loo
Hardcover
Het boek is nog in nieuwstaat!
Schaars, slechts 1 stuks op voorraad
Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt.
Een goede saus…€ 125,00 - Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts
Daniëlle Houbrechts probeert in dit boek uit te leggen wat de wilde-kruidenwereld voor haar betekent. De ideale plek om te onthaasten. De onuitputtelijke bron van creativiteit en harmonie. De eerlijke omgeving vol echtheid en…
€ 28,50 - De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…€ 14,95 Tip van Stip
Het grote wildplukboek, Edwin FlorèsHardcover!
Eten uit de natuur
Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen?
Edwin Florès…€ 24,95- Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met…
€ 24,95 Gesigneerd!
Bijzondere recepten van Kaatje bij de SluisIn nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste…
€ 28,95-50%
Smaakstof, Huib Edixhoven & Evelijn van HeuvenDe magie tussen wijn en gerecht in 4 x 25 tips
Wie kent niet het bizarre effect dat verse sinaasappelsap heeft nadat je net je tanden hebt gepoetst. Het heerlijk frisse karakter van de citrusvrucht heeft plaatsgemaakt voor een…€ 8,95 € 4,50Gesigneerd!
Alles moet op, Johannes van DamGesigneerd met korte opdracht op eerste pagina
Eerste druk, 1992
De bijgevoegde albumplaatjes (stickers, in kleur) van Dirk Wiarda zijn keurig ingeplakt.
Het grote wandelende buffet waarop de heerlijkheden staan waarmee Johannes…€ 28,95- The Art of Pasta, Lucio Galletto & David Dale
Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of…
€ 28,95