Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Hardcover
Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
Nog uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door de medewerkers van Fattoria La Vialla, een biologisch familielandbouwbedrijf in Toscane en leverancier van vele Italiaanse specialiteiten. De recepten zijn verzameld door Giuliana Lo Franco, die deze weer heeft 'overgeschreven' uit allerlei schriftjes van (groot)moeders en vriendinnen. Het boek is in zijn geheel gedrukt met een handgeschreven letter en geillustreerd met sfeervole foto's.
Taal: Nederlands
Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco, uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).
Fattoria La Vialla, hardcover met leeslint, 23,0 x 16,0 x 2,4 cm, 256 pagina's
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit…
€ 34,95 - Passie voor groenten, Antonio Carluccio
Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Una Bella Spaghettata, Nikko Amandonico
het beroemdste gerecht van Italië
Dit prachtige boek is de opvolger van het succesvolle 'La Pizza'. Ditmaal is het boek een huldeblijk aan de pasta's van Napels. Een vijftigtal overheerlijke pasta's wordt afgewisseld met de…€ 18,95 - An Italian in Italy, Beppe Severgnini
Ten days, thirty places. From north to south. From food to politics. From saintliness to sexuality. This ironic, methodical, and sentimental examination will help you understand why Italy—as Beppe says—“can have you fuming…
€ 11,95 - Roald Dahl's kookboek, Felicity en Roald Dahl
In Roald Dahl's kookboek vertellen Felicity en Roald Dahl over de verrukkelijke maaltijden die zij door de jaren heen aan hun vrienden hebben geserveerd in Gipsy House. Het boek bevat vele bijzondere recepten en is doorspekt met…
€ 24,95 - Het stenen boudoir, Theresa Maggio
Reizen door de verscholen dorpen van Sicilië
Eerste druk, 2002
Zo goed als nieuw exemplaar
Theresa Maggio, een Amerikaanse journaliste van Siciliaanse origine, keerde terug naar het dorp van haar grootouders en raakte…€ 18,95 - Hakken, snijden, wokken, Lauren Shockey
Mijn leven achter het fornuis in New York, Hanoi, Tel Aviv en Parijs
Een smakelijke en vermakelijke wereldreis voor kookgekken en lekkerbekken - met tongstrelende recepten
Lauren Shockey volgde de befaamde kookschool van het…€ 11,95 - The Nordic Kitchen, Claus Meyer
One year of family cooking Claus Meyer
Book by noma co-founder Claus Meyer
Noma that was voted the best restaurant in the world several times!With its focus on vegetables, seasonality, foraging, flavour, and its lightness of…€ 28,95 -33%
Magnifico!, Gino D'AcampoItaliaans eten is nog nooit zo sexy geweest
Gino D'Acampo is de meester van de moderne Italiaanse keuken. Zljn eerste boek Fantastico! werd bekroond met, de Gourmand Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek ter wereld en…€ 45,00 € 29,95