Pane e Panini, Ursula Ferrigno
Veel mensen nemen nauwelijks de tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza’s te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno, bakker én moeder, in dit boek haar favoriete ‘snelle’ brood- en pizzarecepten opgenomen. De technieken die Ursula hanteert kosten weinig tijd, maar resulteren in heerlijke broodgerechten.
Dit boek bevat niet alleen recepten voor klassiek brood, maar ook voor brood dat van nature ‘snel’ is, zoals platbrood en pizza. Uiteraard ontbreken de hartige taarten en de zoete broodjes niet. Geniet van warme knapperige broodjes met camembert en paddenstoelen, pizza met rode ui en geitenkaas en focaccia met tomaat, ui en rucola.
Pane e Panini, Ursula Ferrigno, net exemplaar
Tirion, gebonden in harde kaft met stofomslag, 26,1 x 20,9 x 1,8 cm, 192 pagina's
ISBN 9789043910897
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00- Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…
€ 18,95 - Passie voor groenten, Antonio Carluccio
Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Le Ricette di Giuliana, Giuliana lo Franco
Hardcover
Betreft de handzame en kleine uitgave (256 pagina's), 23,0 x 16,0 x 2,4 cm. Beperkt verkrijgbaar.
Nog uitzonderlijk mooi en net exemplaar (schoon).
Een bijzonder Italiaans kookboek, mooi uitgegeven en samengesteld door…€ 28,95 - Broodtrommelboek, Marije Vogelzang
Hardcover
Een boek vol insprirerende broodtrommelideeën
Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Dus stop je naast een boterham met pasta of pindakaas, soms wat extra's in de broodtrommel van je kind. Een briefje, of een…€ 8,95 - Het stenen boudoir, Theresa Maggio
Reizen door de verscholen dorpen van Sicilië
Eerste druk, 2002
Zo goed als nieuw exemplaar
Theresa Maggio, een Amerikaanse journaliste van Siciliaanse origine, keerde terug naar het dorp van haar grootouders en raakte…€ 18,95 Gesigneerd!
Bijzondere recepten van Kaatje bij de SluisIn nauwe samenwerking hebben eigenaars Anneke en Fons van Groeningen en chefkok André Mol van restaurant Kaatje bij de Sluis een unieke verzameling recepten van meer dan zestig gerechten samengesteld. Net als in Kaatje's eerste…
€ 28,95- Kaas, Paul Gayler
meer dan 130 vernieuwende recepten
Kaasexpert Paul Gayler is in dit boek uitgegaan van de karakteristieke eigenschappen van zowel populaire als minder bekende kaassoorten, om die vervolgens met andere ingrediënten te combineren.…€ 11,95 - Bijzondere recepten van MARIO, Florine Boucher
Hardcover
Fotografie Kees Hageman
Restaurant Mario te Neck heeft voor dit boek een prachtige verzameling van ruim vijftig Italiaanse recepten samengesteld. De bereidingswijzen zijn met veel zorg eenvoudig beschreven door Florine…€ 28,95