A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham
A WOLF IN THE KITCHEN is a book about eating well every day without much fuss and bother. lt is for those people who adore good food but think they can't cook and haven't the time or inclination to learn. lt is healthy food and, above all, food that tastes delicious.
A WOLF IN THE KITCHEN is for anyone who has a vast appetite and not much money. There are tips on the essentials to keep in the store cupboard, hints about shopping — whether in the supermarket, the street market, an ethnic shop or corner shop - and how to eat like a lord on a pauper's budget.
A WOLF IN THE KITCHEN contains recipes to suit all occasions. lt looks after the Lone Wolf who needs food now, and has recipes for the Pack — the friends who descend suddenly, pleading starvation. There is quick food, very quick food, almost instant food, and food that cooks itself while you wander off and do something else.
A WOLF IN THE KITCHEN is packed with easy recipes for pasta, stir fries and noodle soups, for stews and things on toast, and for turning ordinary ingredients, like a can of tomatoes or a bag of potatoes, into an exciting feast. There is food to impress - whether lovers, mates or parents. And some wicked puddings.
A WOLF IN THE KITCHEN explains how to eke out the budget and eat well without spending hours labouring over a hot wok. Lindsey Bareham writes clearly, with great humour and, above all, with understanding.
ARE YOU A WOLF WHO'S HUNGRY TO LEARN?
Language: English
A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham, very good copy/net exemplaar
Penguin Books, paperback, 21,0 x 14,9 x 1,5 cm, 256 pages
ISBN 0140262458
Price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
-29%
Wat te koken & hoe te koken, Jane HornbyHardcover (gebonden in harde kaft met stofomslag)
Zo goed als nieuw exemplaar
Het ultieme stap-voor-stapboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden.
Honderd…€ 34,95 € 24,95- Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
130 heerlijke recepten van de noedel-experts
Eerste druk, 2004
Nederlandstalige editie
Nog mooi en net exemplaar (geen inscripties e.d.)
Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste…€ 18,95 - Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of…€ 8,95 Tip van Stip
Een pleidooi voor echt eten, Michael PollanManifest van een eter
We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar…€ 14,95-50%
Where Chefs EatA GUIDE TOT CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
An invaluable restaurant guide which reveals the popular and often little known places that top chefs choose to eat in themselves. More than 400 of the world's best chefs, including Heston…€ 8,95 € 4,50- World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
Nederlandstalige uitgave
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het…€ 28,95 - De Volkskeuken, Yvone Gnirrep
Een selectie van honderdvijftig afleveringen uit de dagelijkse rubriek 'De Volkskeuken' in De Volkskrant, verschenen in de periode 2001 tot najaar 2004. Een bron van inspiratie voor de kookliefhebber, maar omdat uitgeknipte…
€ 8,95 - Season to Taste, Natalie Young
or How to Eat Your Husband
Always let the meat rest under foil for at least ten minutes before carving...
Meet Lizzie Prain. Ordinary housewife. Fifty-something. Lives in a cottage in the woods, with her dog Rita. Likes cooking,…€ 16,95 - Summer Cooking, Elizabeth David
Summer Cooking contains over a thousand recipes from all over the world — for table, buffet, or picnic. Elizabeth David is well known for the infectious enthusiasm with which she has handled French, Italian, and Mediterranean…
€ 8,95 - Floyd on Spain, Keith Floyd
Keith Floyd ventures beyond the paella to discover the rich diversity of Spanish cuisine, one of Europe's best-kept culinary secrets. From the rustic simplicity of Rabbit with Wild Mushrooms to the exotic, Moorish-style Spinach…
€ 21,95