India — koken met passie, Manju Malhi
India — koken met passie neemt je mee naar de regionale keukens van India: Noord, Zuid, Oost en West. In meer dan 140 recepten ontdek je hoe lekker en gevarieerd de Indiase keuken is. Maar vooral hoe snel en eenvoudig je thuis in je eigen keuken authentiek Indiase gerechten kan maken. Manju Malhi verzamelde receptuur van haar ouders, traditionele Indiase gezinnen en restaurants en geeft er soms een eigentijdse draai aan. Ze kiest daarbij voor verse ingrediënten en producten die in de supermarkt of de toko te koop zijn, zonder lange boodschappenlijsten of ingewikkelde bereidingswijzen. Voorafgaand aan elk hoofdstuk beschrijft ze de regio waar de receptuur vandaan komt. De sfeervolle foto's in het boek zijn van Jason Lowe.
Manju Malhi besloot naar aanleiding van haar succesvolle kookprogramma Simply Indian op BBC 2 kookboeken te schrijven over de authentieke Indiase keuken.
India — koken met passie, Manju Malhi, goed exemplaar
mo'media, gebonden in harde kaft met stofomslag, 256 pagina's
ISBN 9057671875
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
Nederlandstalige uitgave
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het…€ 28,95 - Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott
Meer dan 60 recepten van topchefs uit Londen plus de beste culinaire markten, restaurants, ambachtelijke winkels en cafés
Proef Londen is een reisgids, een eetgids, een leesboek en ook een kookboek. En dat is een mooie…€ 8,95 - India voor beginners, Shabnam Sahi
Snapshots van thuis
Voor de tv-reeks 'India voor beginners' (Canvas) nam de vooraanstaande Indiase radio- en televisiemaakster Shabnam Sahi interessante Vlamingen als Nic Balthazar, Kathleen Van Brempt, Etienne Vermeersch,…€ 11,95 - Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 -50%
Onder nomaden in India, Robyn DavidsonEen vrouw op trektocht met een nomadenstam
'De vrouwen zaten dicht tegen mij aangedrukt te naaien, bliezen snot uit hun neus, ze spuugden en boerden. Waarom was ik hier?'
Vol verwachting trekt Robyn Davidson mee met de Rabari's,…€ 8,95 € 4,50- Around India in 80 Trains, Monisha Rajesh
Taking a page from Jules Verne's classic tale, Monisha Rajesh embarked on an adventure around India in eighty trains. Indian trains carry over twenty million passengers daily, plowing through cities, crawling past villages,…
€ 8,95 - Kleine hapjes, grote smaken, Paul Gayler
Tapas, mezze, dim sum en meerAan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch…
€ 9,95 -24%
De Avontuurlijke Surinaamse Keuken, Arun SwamiPersaud en Faisel RajjabSpecialiteiten uit een hete culinaire geschiedenis
Arun SwamiPersaud en Faisel Rajjab nemen je mee op een culinaire rondreis door Suriname. Wat zoal uit dit boek blijkt? Dat de Surinaamse keuken absoluut geen keuken is van…€ 28,95 € 21,95- Mavis kookt
De Surinaamse keuken volgens Mavis Hofwijk
Prachtboek, lastig verkrijgbaar
De traditionele en moderne gerechten die Mavis Hofwijk in de keuken van cateringbedrijf Surinaams Buffet bereidt, weerspiegelen de ontstaansgeschiedenis…€ 34,95 - Koken met specerijen, Sallie Morris en Lesley Mackley
Hardcover met stofomslag
Handboek voor specerijen, specerijenmengsels, aromatische specerijenpasta's en hun gebruik in de keuken.
Met meer dan 100 klassieke en eigentijdse recepten.
Betreft een nog mooi exemplaar en met…€ 18,95