DDR Kochbuch, Barbara und Hans Otzen
Hardcover
DDR Mehr als nur Ostalgie — begleiten Sie die Autoren auf eine vergnügliche und informative Reise durch die Geschichte der Kochkultur und die Landschaften der ehemaligen Deutschen Demokratischen Republik mit ihren kulinarischen Hôhepunkten.
Wer kennt und schâtzt nicht den knusprigen Broiler, den frischen Ostseefisch, den würzigen Harzer Kase und den gehaltvollen Dresdner Christstollen? Viele ehemalige DDR-Produkte erfreuen Sich heute nicht nur im Osten Deutschlands neuer Beliebtheit.
Mit groBem Einfallsreichtum und frischen Erzeugnissen aus der eigenen Datsche wurde so mancher Versorgungsengpass gemeistert. 80 neu fotografierte leckere Gerichte mit leicht verstandlichen Schritt-für-Schritt-Anleitungen laden zum Nachkochen und GenieBen ein — guten Hunger!
Taal: Duits
Sprache: Deutsch
DDR Kochbuch, Barbara und Hans Otzen, gute Kopie (net exemplaar)
Komet Verlag GmbH, hardcover, 160 Seiten
ISBN 9783898365161
Prijs exclusief verzendkosten
Preis ohne Versandkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
-20%
De Russische keuken, Elena MakhonkoOntdek de rijke en gevarieerde Russische keuken in 60 authentieke recepten en 300 prachtige foto's
Een ontdekkingsreis langs de kenmerkende smaken en de geschiedenis van de Russische keuken, in een prachtig uitgevoerd boek met 60…€ 14,95 € 11,95- Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon
Vegetarisch koken op z'n Berlijns
Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol…€ 24,95 -52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André PlisnierDe recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…€ 18,50 € 8,95- Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 - BIER, Otto Holzhaus en Leo van Noppen
eerst bier, toen brood-bier als water-bierschoon-indianenbier-biermeermin-wild bier-bier bracht redding-bierliefde- kajuitsbier en nog veel meer
Rijk geïllustreerde en informatieve uitgave over de wereld van het bier. Niet…€ 8,95 - DDR Design, Ralf Ulrich
East German Design
Design de la RDA
1949-1989
This eccentric collection of goods features East German consumer products daringly acquired before the breaking down of the wall. From foodstuffs to household appliances, East German…€ 11,95 - Bezuinigingskookboek, Marjan Berk en Jeroen Krabbé
Kookboek voor de jaren '80
Retroboek
Het Bezuinigingskookboek verschilt totaal van elk ander kookboek. Het opent voor iedereen de mogelijkheid het huishoudbudget drastisch, mogelijk met enkele tientallen procenten, te verlagen…€ 24,95 - De verdwenen staat, Daniel Koning
Sporen van de DDR
Hardcover
Eerste druk, oktober 2002
'Over vijf jaar is de voormalige DDR geknipt en geschoren naar West-Duits model. Niemand zal meer het verschil zien dat ontstaan is door veertig jaar communisme', Dat was bij…€ 21,95