Kaviaar, Inga Saffron, NIEUW BOEK
Kaviaar mag dan niets meer zijn dan rauwe viseitjes; deze delicatesse heeft iets wat mensen inspireert tot dromen over andere werelden en andere identiteiten.
Kaviaar heeft zijn bijzondere aantrekkingskracht te danken aan zijn intense smaak, hoge prijs, en bovenal, aan zijn vermaarde zeldzaamheid. Door deze reputatie wordt de vlam van ons verlangen aangewakkerd.
Kaviaar leest als een spannend boek dat je moeilijk uit handen legt totdat je de laatste bladzijde hebt bereikt en kan worden bestempeld als de bijbel op kaviaargebied.
Kaviaar, Inga Saffron, NIEUW BOEK
Tirion 2002, harde kaft met stofomslag, 249 pagina’s
Prijs exclusief verzendkosten.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
-25%
Het Grote Frietboek, Ed&EdWanneer raakten wij in Nederland bezeten van zon lekkere zak patat? Wie waren het eerst: de Fransen of de Belgen? Waarom mag onze frietsaus geen mayonaise heten?
Het Grote Frietboek geeft antwoord. Over frites en gastronomie gaat…€ 6,00 € 4,50- Herman Dichtbij en soms ver weg, Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Wat je van ver haalt is lekker. Alleen van hoe ver? Het kan mij niet dichtbij genoeg zijn. Als het maar goed genoeg is. Vers en vol dikke smaken: aardbeien van de koude grond, romige eieren, vet varkensvlees, vreemde knolletjes.…
€ 14,50 - The Kitchen Boy, Robert Alexander
A Novel of the Last Tsar
Drawing from decades of work, travel, and research in Russia, Robert Alexander re-creates the tragic, perennially fascinating story of the final days of Nicholas and Alexandra Romanov as seen through the…€ 8,95 -20%
De Russische keuken, Elena MakhonkoOntdek de rijke en gevarieerde Russische keuken in 60 authentieke recepten en 300 prachtige foto's
Een ontdekkingsreis langs de kenmerkende smaken en de geschiedenis van de Russische keuken, in een prachtig uitgevoerd boek met 60…€ 14,95 € 11,95Tip van Stip
Eat Love, Marije VogelzangTip van Stip
Food concepts by eating-designer Marije VogelzangHardcover
net exemplaar/very good copy
Eating concepts by Marije Vogelzang: her interest is in the verb “to eat.” Not only does she think deeply about what is on…€ 29,95- De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp
Topkwaliteit aan tafel
"Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten", ,schreef George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver en Nobelprijswinnaar in 1925, ooit. Maar weet u als 'gourmand' hoe u het beste kreeft kunt…€ 8,95 - Rond de tafel der Romeinen, P.C.P. Faas
Met meer dan 150 originele recepten
De kookkunst van de Romeinen heeft lang een slechte reputatie gehad. Hun feestmalen werden afgedaan als decadente uitspattingen van goddeloze heidenen en verder doodgezwegen.
Patrick C.P. Faas…€ 24,95 - Op reis met een zalm, Umberto Eco
In Op reis met een zalm stelt Umberto Eco op ironische en speelse wijze allerlei hedendaagse zeden en gewoonten aan de kaak. Zo krijgt bijvoorbeeld de bureaucratie een flinke veeg uit de pan, bekritiseert hij het bombastisch…
€ 8,95 - Oesters van New York, Mark Kurlansky
Een stadsgeschiedenis
Peter Minuit kocht in 1626 Manhattan voor 24 dollar, en niet veel later kwamen ook de oesterbanken bij Ellis Island in Nederlandse handen. New York groeide uit tot een stad die beroemd was om haar oesters,…€ 34,95 - De kabeljauw, Mark Kurlansky
Biografie van een vis die de wereld veranderde
De kabeljauw, heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky's fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en…€ 14,95