NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.
Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek.
Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen
Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta 's dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Fotografie door Gus Filgate
NOEDELS nieuwe stijl, Sri Owen, net exemplaar
Bosch & Keuning, gebonden in harde kaft met stofomslag, 21,6 x 22,0 x 1,7 cm, 144 pagina's
ISBN 9024605873
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk ingedeeld. In…
€ 11,95 Wageningse Persprijs 2014
Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEKIngezakte soufflé, biefstuk als een schoenzool, grijsgrauwe boontjes, slappe frites en geschifte mayonaise. Uitgekookt! draait om de mislukkingen in de keuken. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen ze worden voorkomen?
Veel…€ 18,50- Gekruid & geroerd, Danielle Houbrechts
Daniëlle Houbrechts probeert in dit boek uit te leggen wat de wilde-kruidenwereld voor haar betekent. De ideale plek om te onthaasten. De onuitputtelijke bron van creativiteit en harmonie. De eerlijke omgeving vol echtheid en…
€ 28,50 - Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens…€ 28,95 - Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler
Kenden we enkele jaren geleden slechts de overbekende champignon, tegenwoordig overspoelen vele soorten paddestoelen de markt. Ook de tijd van de champignonsoep en de biefstuk met champignonroomsaus ligt ver achter ons.…
€ 14,95 - Het ei, Michel Roux
Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de…
€ 18,95 - Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
130 heerlijke recepten van de noedel-experts
Eerste druk, 2004
Nederlandstalige editie
Nog mooi en net exemplaar (geen inscripties e.d.)
Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste…€ 18,95