-50%
Where Chefs Eat
A GUIDE TOT CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
An invaluable restaurant guide which reveals the popular and often little known places that top chefs choose to eat in themselves. More than 400 of the world's best chefs, including Heston Blumenthal, Rene Redzepi and David Chang reveal where they go for a cheap meal, the ultimate breakfast or to get some culinary inspiration. The guide includes addresses, contact details, maps and reviews, as well as quotes from the chefs themselves.
Language: English
Where Chefs Eat, good copy
Phaidon, 2013, hardcover, 664 pages
ISBN 9780714865416
Price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott
Meer dan 60 recepten van topchefs uit Londen plus de beste culinaire markten, restaurants, ambachtelijke winkels en cafés
Proef Londen is een reisgids, een eetgids, een leesboek en ook een kookboek. En dat is een mooie…€ 8,95 - The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…€ 14,95 - Johannes van Dam, Jeroen Thijssen
De biografie
Hardcover
Eerste druk, 2018
Johannes van Dam was naast bekend culinair journalist een bijzonder mens. Hij had dan ook bepaald een roerige achtergrond: zijn joodse ouders overleefden de oorlog in onderduik, op jonge…€ 9,95 - Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
A survey of the diet of early peoples
A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…€ 14,95 - World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
Nederlandstalige uitgave
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het…€ 28,95 -52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André PlisnierDe recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…€ 18,50 € 8,95- The New York Times 36 Hours: 125 Weekends in Europe, Barbara Ireland
(Re)discovering Europe. Dream weekends with practical itineraries from Paris to Perm. Culture, history, natural beauty, fine cuisine, artistic masterpieces, cutting-edge architecture and style - Europe overflows with so many…
€ 14,95 - Het Wagamama kookboek, Hugo Arnold
130 heerlijke recepten van de noedel-experts
Eerste druk, 2004
Nederlandstalige editie
Nog mooi en net exemplaar (geen inscripties e.d.)
Wagamama heeft de woorden 'fast food' nieuwe inhoud gegeven. In 1992 werd het eerste…€ 18,95 - A WOLF IN THE KITCHEN, Lindsey Bareham
A WOLF IN THE KITCHEN is a book about eating well every day without much fuss and bother. lt is for those people who adore good food but think they can't cook and haven't the time or inclination to learn. lt is healthy food and,…
€ 14,95 - Summer Cooking, Elizabeth David
Summer Cooking contains over a thousand recipes from all over the world — for table, buffet, or picnic. Elizabeth David is well known for the infectious enthusiasm with which she has handled French, Italian, and Mediterranean…
€ 8,95