Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott
Meer dan 60 recepten van topchefs uit Londen plus de beste culinaire markten, restaurants, ambachtelijke winkels en cafés
Proef Londen is een reisgids, een eetgids, een leesboek en ook een kookboek. En dat is een mooie combinatie! Alle restaurantjes, culi-markten, eetwinkels en cafés van formaat worden beschreven door de grote naam Terence Conran.
Proef Londen staat vol mooie foto´s, quotes van de beroemde chefs, en lekkere recepten van de bekende restaurants. Het boek is handig ingedeeld op wijk.
Het stofomslag van het boek verdient extra aandacht. Als je het uitklapt, verschijnt er een plattegrond waar je snel en gemakkelijk alle hotspots op terugvindt. Leuk voor thuis, handig voor op reis.
Proef Londen, Terence Contan & Peter Prescott, nog mooi en net exemplaar
Kosmos, paperback, met (bijzondere!) omslag, 304 pagina's
ISBN 9789021528731
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…€ 14,95 - Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's
'Eten met je gezin is niet alleen het delen van ongecompliceerd, hartverwarrnend eten, maar ook een paar minuten de tijd nemen voor elkaar, lachen om grappige verhalen, kibbelen over onbelangrijke zaken en onthouden waarom niets…
€ 11,95 - French Cheeses
About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.
A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…€ 8,95 - De wereld rond in 101 recepten
Het beste uit Gentse Waterzooi en meer
Gènes favoriete recepten aangevuld met talloze recepten uit de boeiende wereldkeuken
Voor het bekende tv-programma Gentse Waterzooi trok Gène Bervoets de hele wereld rond op culinaire…€ 24,95 - Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een…€ 16,95 -52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André PlisnierDe recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…€ 18,50 € 8,95-50%
Where Chefs EatA GUIDE TOT CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
An invaluable restaurant guide which reveals the popular and often little known places that top chefs choose to eat in themselves. More than 400 of the world's best chefs, including Heston…€ 8,95 € 4,50- Captain's Dinner, Sandra van Berkum en Tal Maes
Koken met de Holland-Amerika LijnCaptain's Dinner neemt de lezer mee naar de laatste trans-Atlantische periode van de Holland-Amerika Lijn, die duurde van 1946 tot 1971. Naar de tijd dat de oversteek van Europa naar Amerika…
€ 12,50 - The New York Times 36 Hours: 125 Weekends in Europe, Barbara Ireland
(Re)discovering Europe. Dream weekends with practical itineraries from Paris to Perm. Culture, history, natural beauty, fine cuisine, artistic masterpieces, cutting-edge architecture and style - Europe overflows with so many…
€ 14,95