-40%
Eten uit de volkstuin, Marleen van Es
Zaaien, oogsten en eten van eigen bodem
Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin.
Ingedeeld op seizoen, met aanwijzingen voor moestuinieren en koken: in één moeite door vertelt Marleen van Es je hoe je de bodem kunt bemesten, welke bloemen je kunt eten en wat je met doorgeschoten groente doet.
Daarnaast biedt het boek plantenbeschrijvingen en maar liefst 100 recepten met foto's: van een moestuinpizza met rucola tot vlierbloesemchampagne en van een courgettecake met lavendelglazuur tot knoflookkoekjes (echt!).
Marleen kookt zoals ze tuiniert: eigenzinnig, niet ingewikkeld en met oog voor kleur en vorm. Van Eten uit de volkstuin krijg je zin in tuinieren én in koken.
'Laat je inspireren door de originele recepten en moestuintips.' Flair
'Marleen van Es maakt met haar groene vingers prachtige foodfoto's in haar Utrechtse volkstuin. [...] Op haar blog Eten uit de volkstuin doe je heel veel inspiratie op om te gaan moestuinieren en fantastische gerechten te stomen/grillen/koken.' Delicious
Eten uit de volkstuin, Marleen van Es, net exemplaar
Nieuw Amsterdam, hardcover, 256 pagina's
ISBN 9789046819005
Prijs exclusief verzendosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of…€ 8,95 - Kweken voor de keuken, Adam en james Caplin
Fruit, groenten en kruiden uit de eigen stadstuin
Kweken voor de keuken is een inspirerend en praktisch boek dat u helpt het meeste uit uw tuin of vensterbank te halen. Er wordt aandacht besteed aan veel huidige trends — op het…€ 14,95 Tip van Stip
Bos op je bord, Ria LoohuizenTip van Stip
Paddestoelen om te plukken en om te eten. Met 150 recepten voor de fijnproever.
'Sommighe zijn eetbaar; sommighe fenijnigh ende doodelijck', schreef de Vlaamse geneesheer Dodoens in 1554. Ook oude volksnamen zijn…€ 24,95- Jouw moestuin, Clare Foster
De onmisbare gids voor een succesvolle oogst
Of je nu heerlijke en gezonde voeding wilt kweken, het kantoor wilt ontvluchten
of met gelijkgestemde tuiniers wilt omgaan, een moestuin of volkstuin kan het
antwoord op je dromen…€ 18,95 - Eigentijds vegetarisch, Maria Elia
Ruim 120 recepten die je smaakpapillen verrassen
Eigentijds vegetarisch is een waar vegetarisch avontuur: deze gerechten brengen je bijna letterlijk in een andere wereld! De jonge Grieks-Britse Maria Elia heeft in dit boek…€ 18,95 - SLA, Ida de Haart
EEN HANDBOEK VOOR GROEN, GEZOND EN GEWELDIG ETEN
Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Dat eten zó lekker is dat je vergeet dat het ook nog supergezond kan zijn, is alleen maar mooi meegenomen. Er wordt al genoeg…€ 18,95 - Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon
Vegetarisch koken op z'n Berlijns
Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol…€ 24,95 - The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…€ 14,95 - Landleven in de stad, Alex Mitchell
Praktijkboek voor de creatieve stadstuinier
Droom je er weleens van om dat braakliggende lapje grond waar je elke dag op weg naar kantoor langsloopt om te toveren tot een moestuin?
Vind je het heerlijk wonen in de stad, maar…€ 11,95