De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp
Topkwaliteit aan tafel
"Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten", ,schreef George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver en Nobelprijswinnaar in 1925, ooit. Maar weet u als 'gourmand' hoe u het beste kreeft kunt eten, hoe u de tafel in stijl decoreert of welke wijnen tot de beste van de afgelopen tien jaar behoren? En hoe ontbijten Japanners eigenlijk? Dit veelzijdige en vooral smaak makende boek geeft antwoorden op de meest uiteenlopende culinaire vragen. U vindt er allerlei gastronomische trucs en tips en leuke culinaire wetenswaardigheden. Gelardeerd met een kort verhaal over het grote geheim van de Franse meester Boutonnat. Bovendien hebben tien Nederlandse topkoks hun favoriete recepten voor u opgeschreven. Kortom, een heerlijk boek voor iedereen die van lekker tafelen houdt. En wie doet dat nu niet.
De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp, net exemplaar
Teleprofs B.V., hardcover 21,5 x 15,9 x 1,0 cm, 80 pagina's
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Feast, Roy Strong
A History of Grand Eating
Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…€ 24,95 - Bonbon, Kees Raat en Jonah Freud
Bonbons van Kees Raat
Eerste druk!
Betreft eerste uitgave uit 2004 in het grote formaat (28,6 x 22,0 cm)
Nog vrijwel in nieuwstaat
Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke…€ 45,00 - Kaviaar, Inga Saffron, NIEUW BOEK
Kaviaar mag dan niets meer zijn dan rauwe viseitjes; deze delicatesse heeft iets wat mensen inspireert tot dromen over andere werelden en andere identiteiten.
Kaviaar heeft zijn bijzondere aantrekkingskracht te danken aan zijn…€ 12,50 - De kasteelkeuken, Felix Alen en Erik Verdonck
Felix Alen kookt eestelijk in de mooiste kastelen
Chef-kok Felix Alen zoekt in het kader van het VTM-programma 'De kasteelkeuken' dertien kasteelheren op om meer te weten over het leven op en rond het kasteel, maar ook over de…€ 14,95 - Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen,…€ 24,50 -64%
De perfecte gastvrouw, Caroline BartyRecepten uit het verleden
Een gids van nu, boordevol jaren-vijftigplezier!
Word een gevierde gastvrouw en beleef het raffinement van de jaren vijftig in je eigen huis! Huisvrouwen uit de jaren vijftig hadden zeeën van tijd om…€ 12,50 € 4,50- Puur Eten dat je gelukkig maakt, Pascale Naessens
Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Met haar boeken heeft ze als het ware een 'beweging' in gang gezet. Mensen mogen weer genieten van eten, worden tegelijkertijd gezonder en vallen af.
'De meeste…€ 18,50