Tip van Stip
Eat Love, Marije Vogelzang
Tip van Stip
Food concepts by eating-designer Marije Vogelzang
Hardcover
net exemplaar/very good copy
Eating concepts by Marije Vogelzang: her interest is in the verb “to eat.” Not only does she think deeply about what is on the plate, but also about everything that surrounds the act of eating, exploring the intimacy of design that actually goes inside your body and following the journey of food from seed all the way to poop.
Sinds haar afstuderen aan de Design Academy in Eindhoven in 2000, ontwerpt Marije Vogelzang food-concepten. Haar interesse ligt bij het werkwoord eten. Ze denkt niet alleen na over wat er op het
bord ligt (als er al een bord aanwezig is), maar over alles wat de daad van het eten zelf omgeeft; de sfeer, de mensen, de verhalen achter de ingrediënten, de smaken en texturen, geluiden, geuren en kleuren van het voedsel en de manier waarop het is bereid en wordt geserveerd.
Ze onderzoekt 'design' dat het lichaam binnengaat en volgt de reis die voedsel maakt van het 'zaadje' tot aan het 'gaatje'.
In Eat Love komen Marije's visie en spectaculaire food concepts naar voren, zoals die nooit eerder in een boek zijn gebundeld.
Eat Love is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in voedsel en de cultuur en beleving van het eten. Het boek is geschreven door Louise Schouwenberg.
Taal: Engels
Language: English
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and available quickly / Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar.
Eat Love, Marije Vogelzang and (written by) Louise Schouwenberg, net exemplaar/very good copy
BIS Publishers, hardcover, 25,3 x 20,7 x 2,1 cm, 160 pagina's/pages
ISBN 9789063692001
Prijs exclusief verzendkosten/price without shipping costs
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- SLA, Ida de Haart
EEN HANDBOEK VOOR GROEN, GEZOND EN GEWELDIG ETEN
Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Dat eten zó lekker is dat je vergeet dat het ook nog supergezond kan zijn, is alleen maar mooi meegenomen. Er wordt al genoeg…€ 18,95 - Bonbon, Kees Raat en Jonah Freud
Bonbons van Kees Raat
Eerste druk!
Betreft eerste uitgave uit 2004 in het grote formaat (28,6 x 22,0 cm)
Nog vrijwel in nieuwstaat
Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke…€ 45,00 - Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
A survey of the diet of early peoples
A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…€ 14,95 - Feast, Roy Strong
A History of Grand Eating
Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…€ 24,95 - Kaviaar, Inga Saffron, NIEUW BOEK
Kaviaar mag dan niets meer zijn dan rauwe viseitjes; deze delicatesse heeft iets wat mensen inspireert tot dromen over andere werelden en andere identiteiten.
Kaviaar heeft zijn bijzondere aantrekkingskracht te danken aan zijn…€ 12,50 - Het insectenkookboek
Krekellolly’s in diverse smaken. Sprinkhanen om in chocolade te dopen. Libellenlarven met pepermuntblaadjes. Voor de meeste Nederlanders is het geen dagelijkse kost. Toch eet 80 procent van de wereldbevolking insecten als…
€ 11,95 - Nederlands ontwerp 2000/2001/Dutch design 2000/2001, BNO, complete box
Taal/Language: Nederlands/English
Een overzicht van leden van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO en hun werk.
A survey of members of the Association of Dutch Designers BNO and their work.
7 delen in cassette met…€ 85,00 - De sensaties van smaak, Bob Holmes
De wetenschap achter hoe we proeven
Kun je beschrijven in hoeverre de smaak van heilbot verschilt van kabeljauw? Hoe de geur van brie verschilt van port salut? De meesten van ons slagen daar nauwelijks in. Het ontbreekt ons aan de…€ 39,95 - creATE, Chris Sanderson, Martin Raymond
Eating, Design and Future FoodFood is not just a hot topic in design and cutting edge creativity today, but also an enormous industry with changing standards and perceptions. crEATe. Eating, Design and Future Food investigates…
€ 18,95 - Broodtrommelboek, Marije Vogelzang
Hardcover
Een boek vol insprirerende broodtrommelideeën
Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen. Dus stop je naast een boterham met pasta of pindakaas, soms wat extra's in de broodtrommel van je kind. Een briefje, of een…€ 8,95