Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon
Vegetarisch koken op z'n Berlijns
Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol gietijzeren pannen en peperkoekhuisjes vind je bijzondere recepten, verzonnen en gefotografeerd door het internationaal befaamde bloggers/fotografenstel Susann Probst en Yannic Schon. Bekend van hun blog Krautkopf.
Taal: Nederlands
Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon, net exemplaar (nieuwstaat)
Uitgeverij Snor, hardcover, 26,4 x 20,9 x 2,6 cm, 240 pagina's
ISBN 9789463140225
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Eigentijds vegetarisch, Maria Elia
Ruim 120 recepten die je smaakpapillen verrassen
Eigentijds vegetarisch is een waar vegetarisch avontuur: deze gerechten brengen je bijna letterlijk in een andere wereld! De jonge Grieks-Britse Maria Elia heeft in dit boek…€ 18,95 - Vegalicious, Alice Hart
Het ultieme boek voor iedereen die altijd of af en toe geen vlees wil eten!
141 culinaire, vegetarische recepten
Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit Vegalicious. Je maakt kennis met…€ 14,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Koken in de vaatwasser, Lisa Casali
Smakelijk en goedkoop koken in de afwasmachine
Smaak, duurzaamheid en geldbesparing met een revolutionaire methode! Misschien hebt u er nooit bij stilgestaan, maar de hitte die een vaatwasser produceert tijdens een wascyclus, kan…€ 8,95 Tip van Stip
Bos op je bord, Ria LoohuizenTip van Stip
Paddestoelen om te plukken en om te eten. Met 150 recepten voor de fijnproever.
'Sommighe zijn eetbaar; sommighe fenijnigh ende doodelijck', schreef de Vlaamse geneesheer Dodoens in 1554. Ook oude volksnamen zijn…€ 24,95- SLA, Ida de Haart
EEN HANDBOEK VOOR GROEN, GEZOND EN GEWELDIG ETEN
Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Dat eten zó lekker is dat je vergeet dat het ook nog supergezond kan zijn, is alleen maar mooi meegenomen. Er wordt al genoeg…€ 18,95 -40%
Eten uit de volkstuin, Marleen van EsZaaien, oogsten en eten van eigen bodem
Er zijn boeken over het houden van een volkstuin en boeken over koken met de oogst uit die tuin, maar geen boek combineert zaaien, oogsten en eten zoals Eten uit de volkstuin.
Ingedeeld op…€ 14,95 € 8,95- Het ei, Michel Roux
Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de…
€ 18,95 - The Arrows Cookbook, Clark Frasier and Mark Gaier
Cooking and Gardening from Maine's Most Beautiful Farmhouse Restaurant
Part how-to-garden primer, The Arrows Cookbook combines more than 150 delicious recipes with time-tested techniques for growing herbs, vegetables, and edible…€ 14,95 - Paddestoel, Johnny Acton & Nick Sandler
Kenden we enkele jaren geleden slechts de overbekende champignon, tegenwoordig overspoelen vele soorten paddestoelen de markt. Ook de tijd van de champignonsoep en de biefstuk met champignonroomsaus ligt ver achter ons.…
€ 14,95