Bonbon, Kees Raat en Jonah Freud
Bonbons van Kees Raat
Eerste druk!
Betreft eerste uitgave uit 2004 in het grote formaat (28,6 x 22,0 cm)
Nog vrijwel in nieuwstaat
Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke bekendheid vanwege zijn aparte combinaties met chocolade. Hij is bonbonleverancier van gerenommeerde horecabedrijven en geeft al vele jaren les in bonbons maken aan particulieren en bedrijven.
Met Bonbon kan iedereen zelf thuis aan de slag met de verrassende recepten van Kees Raat. Van slagroomtruffels tot tomaat-balsamico-bonbons en van jasmijnlolly’s tot earl-grey-bonbons: de recepten in dit boek zijn voor elke liefhebber van chocolade zonder veel problemen uit te voeren. Alle technieken die komen kijken bij het maken van een goede bonbon worden duidelijk in tekst en beeld uitgelegd. En als je eenmaal door hebt hoe het moet, blijkt het allemaal veel simpeler dan het in eerste instantie lijkt.
Bonbon, Jonah Freud, nog vrijwel in nieuwstaat (stickertje boekhandel aan de binnenzijde van de kaft)
Fontaine Uitgevers BV, 's Gravenland, hardcover, 28,6 x 22,0 x 1,8 cm, 136 pagina's
ISBN 9059561007
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00-52%
BELGO kookboek, Denis Blais en André PlisnierDe recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter…€ 18,50 € 8,95Wageningse Persprijs 2014
Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEKIngezakte soufflé, biefstuk als een schoenzool, grijsgrauwe boontjes, slappe frites en geschifte mayonaise. Uitgekookt! draait om de mislukkingen in de keuken. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen ze worden voorkomen?
Veel…€ 18,50- Feast, Roy Strong
A History of Grand Eating
Sharing a grand meal has always been a complex social event. Feasts have been used to celebrate significant occasions, to parade rank and hierarchy, and to flatter and influence people. There has always…€ 24,95 - Passie voor pasta, Antonio Carluccio
Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken
De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod
Pasta…€ 8,95 - Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
A survey of the diet of early peoples
A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…€ 14,95 Tip van Stip
Eat Love, Marije VogelzangTip van Stip
Food concepts by eating-designer Marije VogelzangHardcover
net exemplaar/very good copy
Eating concepts by Marije Vogelzang: her interest is in the verb “to eat.” Not only does she think deeply about what is on…€ 29,95- De tien van teleprofs, Jan Paul Schutten en Simone Leeuwenkamp
Topkwaliteit aan tafel
"Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten", ,schreef George Bernhard Shaw, Iers toneelschrijver en Nobelprijswinnaar in 1925, ooit. Maar weet u als 'gourmand' hoe u het beste kreeft kunt…€ 8,95 - Johannes van Dam, Jeroen Thijssen
De biografie
Hardcover
Eerste druk, 2018
Johannes van Dam was naast bekend culinair journalist een bijzonder mens. Hij had dan ook bepaald een roerige achtergrond: zijn joodse ouders overleefden de oorlog in onderduik, op jonge…€ 9,95 -35%
Juliette's Bakboek, Brenda KeirsebilckHardcover
Zo goed als nieuw exemplaar
Zin om wat vrienden uit te nodigen, maar niet om uren lang te kokkerellen en uitgebreid de tafel te dekken? Dan maak je toch gewoon eenvoudige, kleine hapjes en zet die als buffet op tafel.…€ 28,95 € 18,95