Passie voor pasta, Antonio Carluccio
Meer dan 100 onweerstaanbare recepten van de maestro van de Italiaanse keuken
De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod
Pasta kun je altijd en overal eten. Door de grote verscheidenheid aan vormen, textuur en smaak is pasta ideaal voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor een eenvoudige maaltijd thuis. In deze geheel herziene en bijgewerkte uitgave laat Antonio Carluccio je wederom kennismaken met zijn passie voor pasta, met nieuwe, spannende recepten voor soepen, hoofdgerechten, salades en zelfs desserts. Pasta is niet weg denken uit de traditionele Italiaanse keuken van alledag, maar de recepten van Antonio Carluccio verheffen de pasta ook tot de haute cuisine.
Laat voortaan al die vreselijke flessen met sauzen staan, vergeet die kant-en-klare pastaschotels en parmezaanse kaas uit een zakje, laat je inspireren door het palet van heerlijke Italiaanse ingrediënten zoals parmaham, mozzarella, radicchio, artisjokharten, wilde paddestoelen en truffels. Met deze lekkernijen en met de originaliteit en het talent van Antonio Carluccio maak je pastaschotels die ware meesterwerken zijn.
Met prachtige foto’s en heldere stap-voor-stap tekeningen.
Passie voor pasta, Antonio Carluccio, net exemplaar (nieuwstaat)
Lannoo/Tirion, harde kaft met stofomslag, 191 pagina's
ISBN 9059828011
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Smakelijk Italië, Sophie Braimbridge en Jo Glynn
Smakelijk Italiëneemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna.…
€ 18,95 Tip van Stip
Het River Cafe Kookboek, Rose Gray & Ruth Rogersdé smaakmakende Italiaanse keuken
Winnaar van vele prijzen en awards
Dit geweldige kookboek is geschreven door een Amerikaanse die in Londen woont en een Londense die in Newyorkse restaurants heeft gewerkt. Het wordt gezien als…€ 24,95Tip van Stip
Olijfolie, Manfred MeeuwigOlijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediënt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die…
€ 8,50- Jouw moestuin, Clare Foster
De onmisbare gids voor een succesvolle oogst
Of je nu heerlijke en gezonde voeding wilt kweken, het kantoor wilt ontvluchten
of met gelijkgestemde tuiniers wilt omgaan, een moestuin of volkstuin kan het
antwoord op je dromen…€ 18,95 - Het grote boek met desserts
Een ruim aanbod van recepten voor (zoete) nagerechten, inclusief klassieke desserts en een aantal bakrecepten.
'Wat krijgen we toe?' is een vraag waarin hooggespannen verwachtingen doorklinken. Als u graag complimenten van…€ 14,95 - Bonbon, Kees Raat en Jonah Freud
Bonbons van Kees Raat
Eerste druk!
Betreft eerste uitgave uit 2004 in het grote formaat (28,6 x 22,0 cm)
Nog vrijwel in nieuwstaat
Kees Raat, de befaamde chocolatier van Unlimited Delicious in Amsterdam, geniet landelijke…€ 45,00 - Passie voor groenten, Antonio Carluccio
Hét boek over koken met groenten — van de 'koning van de Italiaanse keuken'
In dit prachtig vormgegeven boek presenteert Antonio Carluccio meer dan 200 overheerlijke recepten, die zijn enthousiasme en passie voor knapperig…€ 18,95