Koken in de vaatwasser, Lisa Casali
Smakelijk en goedkoop koken in de afwasmachine
Smaak, duurzaamheid en geldbesparing met een revolutionaire methode! Misschien hebt u er nooit bij stilgestaan, maar de hitte die een vaatwasser produceert tijdens een wascyclus, kan ook worden gebruikt om voedsel te bereiden. De hitte is constant en niet te hoog, en is uitermate geschikt om op lage temperaturen te koken, net zoals professionele chef-koks doen: een ideale manier om de geuren en smaken van het eten te versterken.
Koken in de vaatwasser is milieuvriendelijk, omdat er geen extra energie wordt gebruikt naast de energie die nodig is voor het wassen. Het is veilig en het is makkelijk, omdat u verpakkingen kunt gebruiken die in elk huishouden al aanwezig zijn.
Koken in de vaatwasser, Lisa Casali, net exemplaar (nieuwstaat)
Librero, paperback met flappen, 19 x 17,4 x 1,0 cm, 120 pagina's
ISBN 9789089984791
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
-28%
Wat eten we vandaag?, Susan Aretz100+ familierecepten voor grote én kleine smulpaapjes
16 weekmenu's voor lente, zomer, herfst en winter met boodschappenlijstje!Eén keer per week boodschappen doen, minder eten verspillen en elke avond snel aan tafel. Wat eten…€ 12,50 € 8,95- Tools for Cooks, Christine McFadden
Keukengerei van A tot Z
Nederlandstalig
Recepten van o.a. Jamie Oliver, Alain Ducasse, Ken Hom en Alice Waters
Tips bij het aankopen van het beste keukengerei
Inclusief lijst met gespecialisseerde kookwinkels in Nederland en…€ 8,95 Tip van Stip
Een pleidooi voor echt eten, Michael PollanManifest van een eter
We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar…€ 14,95Tip van Stip
Bos op je bord, Ria LoohuizenTip van Stip
Paddestoelen om te plukken en om te eten. Met 150 recepten voor de fijnproever.
'Sommighe zijn eetbaar; sommighe fenijnigh ende doodelijck', schreef de Vlaamse geneesheer Dodoens in 1554. Ook oude volksnamen zijn…€ 24,95- The Book of Preserves, Mary Norwak
Jams, Chutneys, Pickles and Jellies
With its variety of jams, jellies, chutneys, mustards, and syrups to choose from, The Book of Preserves provides a wealth of traditional country recipes. Illustrated in color with step-by-step…€ 18,95 Wageningse Persprijs 2014
Uitgekookt!, Annemieke Smit, NIEUW BOEKIngezakte soufflé, biefstuk als een schoenzool, grijsgrauwe boontjes, slappe frites en geschifte mayonaise. Uitgekookt! draait om de mislukkingen in de keuken. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen ze worden voorkomen?
Veel…€ 18,50- Koks en keukenmeiden, Johannes van Dam en Joop Witteveen
Amsterdamse kookboeken uit de Gastronomische Bibliotheek en de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam
Koks en keukenmeiden gebruikten ze, Johannes Van Dam en Joop Witteveen lezen ze: Waarom nam een arts in de zeventiende…€ 8,95 -64%
De perfecte gastvrouw, Caroline BartyRecepten uit het verleden
Een gids van nu, boordevol jaren-vijftigplezier!
Word een gevierde gastvrouw en beleef het raffinement van de jaren vijftig in je eigen huis! Huisvrouwen uit de jaren vijftig hadden zeeën van tijd om…€ 12,50 € 4,50- Bieslook & Polenta, Susann Probst & Yannic Schon
Vegetarisch koken op z'n Berlijns
Lokale seizoensproducten, klaargemaakt met invloeden uit heel de wereld. Van bietenravioli met sinaasappel-walnootboter tot vegetarische teriyakiburgers. In dit sprookjesachtige kookboek vol…€ 24,95 - Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of…€ 8,95