De tao van stamppot, André Wolf
Koken met lichaam ziel en geest
De tao van stamppot is geen gewoon kookboek, maar een rijke verzameling recepten, verhalen, anekdotes, dialogen, tips, parabels, grapjes en spirituele adviezen. Het boek is gedeeltelijk opgezet als verhaal, met de Chinese keukengod Jo Kwan in de rol van bemiddelaar tussen het hemelse en het aardse. Wolf combineert het taoïsme met Escoffier, en meditatie met aardappels jassen; zijn boek is een huwelijk tussen de The Tao of Pooh en Chicken Soup for the Soul. Het soevereine maal dient bij Wolf als metafoor voor een leven dat ten volle geleefd wordt. Dit met veel humor en kennis van zaken geschreven kookboek vertelt hoe je zo'n maal kunt bereiden.
De tao van stamppot, André Wolf, goed exemplaar (korte, handgschreven tekst op schutblad)
Becht, paperback, 256 pagina's
ISBN 9023010124
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Tools for Cooks, Christine McFadden
Keukengerei van A tot Z
Nederlandstalig
Recepten van o.a. Jamie Oliver, Alain Ducasse, Ken Hom en Alice Waters
Tips bij het aankopen van het beste keukengerei
Inclusief lijst met gespecialisseerde kookwinkels in Nederland en…€ 8,95 - De aardappel, Alma Huisken
Alles over de pieper. Met vele recepten.
Aanbeden door de Inca`s, gemanipuleerd door de wetenschap en bijna over de gehele wereld gegeten: de aardappel. Alma Huisken belicht de geschiedenis en geeft duizend-en-één…€ 17,50 - Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen,…€ 24,50 - Jouw moestuin, Clare Foster
De onmisbare gids voor een succesvolle oogst
Of je nu heerlijke en gezonde voeding wilt kweken, het kantoor wilt ontvluchten
of met gelijkgestemde tuiniers wilt omgaan, een moestuin of volkstuin kan het
antwoord op je dromen…€ 18,95 Tip van Stip
Een pleidooi voor echt eten, Michael PollanManifest van een eter
We zouden minder eten moeten kopen en er meer voor moeten betalen. Daar worden we niet alleen zelf beter van, maar ook het milieu, ons ecosysteem en onze samenleving. Door wereldwijd te kijken naar…€ 14,95- Het dovemansorendieet, Maarten 't Hart
Over zin en onzin van gewichtsverlies
Hardcover
Hoe komt het dat t Hart zijn hele leven broodmager is gebleven, terwijl hij een weergaloze schrokop is? Hoe at hij vroeger en hoe eet hij nu? Het komt allemaal aan bod in dit…€ 11,95 -47%
Wat is nu gezond?, Prof. dr. Martijn B. KatanFabels en feiten over voeding
Prof. dr. Martijn B. Katan beschrijft in Wat is nu gezond? wat er wetenschappelijk vaststaat over voeding en gezondheid.
Hij loopt met de lezer de dag door en geeft aan wat bewezen gezond is, wat…€ 8,50 € 4,50- Koks en keukenmeiden, Johannes van Dam en Joop Witteveen
Amsterdamse kookboeken uit de Gastronomische Bibliotheek en de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam
Koks en keukenmeiden gebruikten ze, Johannes Van Dam en Joop Witteveen lezen ze: Waarom nam een arts in de zeventiende…€ 8,95 - Aardappelen
Meer dan 100 onmisbare recepten
De aardappel is een van de populairste en meest veelzijdige groenten, die over de hele wereld wordt verbouwd. Aardappelen zijn een rijke bron van voedingsstoffen, ze bevatten veel vezels en weinig…€ 4,50