Take Away, Jean-François Mallet
Dit boek is op voorraad in ons magazijn in Nederland en snel beschikbaar
Hardcover
Take Away invites readers on a visual voyage into open-air markets and food stalls with hawkers and vendors the world over, seen through the lens of acclaimed French chef and photographer Jean-François Mallet. More than 375 eye-catching photographs of people, places, and foods document the immense variety and beauty of global street food. Mallet traveled to 26 countries and across 5 continents collecting the delicious imagery for this one-of-a-kind book, to present a beautiful vision of what the world eats.
Language: English
Take Away, Jean-François Mallet, good condition
Chronicle Books, hardcover, 28,8 x 18,5 x 3,2 cm, 352 pages
ISBN 9781452106243
Price without shipping costs
Prijs exclusief verzendkosten
Dit boek is te dik voor brievenbuspost en kan alleen als pakket worden verstuurd.
Binnen Nederland gratis verzending bij een aankoop van € 50,00 of meer.
Betaal minder of geen verzendkosten, door meer boeken te bestellen.
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- HIP Hotels Oriënt, Herbert Ypma
Mysterieuze hotels in het verre en nabije Oosten
Ypma treedt in de sporen van Alexander de Grote en Marco Polo, op zoek naareen paar uitzonderlijke en inspirerende Highly Individual Places (HIP)>
Sublieme momenten, oude…€ 12,50 - World Food Café 2, Chris & Carolyn Caldicott
Makkelijke vegetarische recepten
Nederlandstalige uitgave
De recepten van het World Food Café - restaurant in Londen - zijn populair. Van het eerste boek World Food Café (1999) werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Voor het…€ 28,95 - Portraits from Asia, Marco van Duyvendijk
This compelling monograph collects photographs made by the Dutch photographer Marco van Duyvendijk during his travels in China, Mongolia, Taiwan and South Korea. Portraits of Mongolian contortionist girls and alternative youth…
€ 18,95 - Het complete rijst kookboek, Zoë Harpham
Deze eenvoudige graansoort is over heel de wereld zeer gewild. Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Japan, Zuid-Amerika, overal worden de heerlijkste recepten gemaakt met rijst als basis. Dit boek is zeer overzichtelijk ingedeeld. In…
€ 11,95 - India voor beginners, Shabnam Sahi
Snapshots van thuis
Voor de tv-reeks 'India voor beginners' (Canvas) nam de vooraanstaande Indiase radio- en televisiemaakster Shabnam Sahi interessante Vlamingen als Nic Balthazar, Kathleen Van Brempt, Etienne Vermeersch,…€ 11,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - 1000 Families, Uwe Ommer
Tip van Stip
Das Familienalbum des Planeten Erde / The Family Album of Planet Earth / L'album de familie de la planète Terre
Language: German, English and FrenchPhotographer Uwe Ommer shares with us his newly completed…€ 34,95 - Food in Antiquity, Don Brothwell and Patricia Brothwell
A survey of the diet of early peoples
A world-wide survey of the eating and drinking habits of early peoples, Don and Patricia Brothwell's Food in Antiquity covers a broad geographical range, from the early populations of Asia,…€ 14,95 -64%
Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin SlaatsUit de Turks-Nederlandse keuken van Meliha Genco
Dit kleurrijke kookboek roept onmiskenbaar de geuren en smaken van de Turkse keuken op. Naast de heerlijke recepten en prachtige culinaire foto's wordt het ook uitgebreid…€ 12,50 € 4,50- Shack chic, Craig Fraser
De vitaliteit van Zuid-Afrika's shack-landschap
In dit kleurlijke en levendige fotoboek geeft Craig Fraser een beeld van de creatieve vasthoudendheid waarmee de bewoners van de sloppenwijken rond Kaapstad zich wapenen tegen het…€ 8,95