-28%
Man in de keuken, Bill Granger
De Australische kok Bill Granger laat met zijn no-nonsense benadering van koken zien hoe je op een eenvoudige, niet-tijdrovende manier bijzondere gerechten kunt maken. De recepten, met multiculturele invloeden, zijn even eigentijds als Bills benadering van koken. En alle maaltijden komen aan bod: van een heerlijk ontbijt en een smakelijke lunch tot een exclusief diner. Sommige gerechten zijn chic, andere casual.
Man in de keuken is dan ook méér dan een kookboek van een man voor een man, het is een boek voor iedereen die op een relaxte manier wil genieten van lekker eten en goed gezelschap.
Bill Granger is eigenaar van diverse restaurants in Sydney, Japan en Engeland. Hij is auteur van tien kookboeken - alle internationale bestsellers - en hij schrijft regelmatig voor diverse culinaire tijdschriften. Zijn televisieprogramma Bill's Food is/was ook in Nederland op televisie te zien.
Man in de keuken, Bill Granger, net exemplaar
TERRA / Lannoo, paperback met flappen, 26,0 x 23,3 x 1,3 cm., 192 pagina's
ISBN 9058971155
Prijs exclussief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
- Enjoy!, Bill Granger
Nieuwe recepten van de `man in de keuken`.
Na `Man in de keuken` heeft Bill Granger, eigenaar van een aantal restaurants in Sydney, opnieuw een boek met recepten geschreven, die de thuiskok zullen inspireren.
Enjoy!, Bill…€ 18,50 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 - Tools for Cooks, Christine McFadden
Keukengerei van A tot Z
Nederlandstalig
Recepten van o.a. Jamie Oliver, Alain Ducasse, Ken Hom en Alice Waters
Tips bij het aankopen van het beste keukengerei
Inclusief lijst met gespecialisseerde kookwinkels in Nederland en…€ 8,95 Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00- Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, Herman de Blijker, NIEUW BOEK
Het gebruik van je zintuigen is belangrijk bij het herkennen van kwaliteitsproducten. In dit boek leert Herman de Blijker je te kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.
Fotografie John Vane
Kijken, knijpen,…€ 24,50 -48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95- Jammie jammie, Jane Clarke
Gezond eten voor baby's & peuters
Jammie jammie is een overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken boek voor de moderne ouder die naast koken graag tijd overhoudt voor andere leuke dingen.
Het boek behandelt de eetgewoontes en…€ 11,95 -28%
Wat eten we vandaag?, Susan Aretz100+ familierecepten voor grote én kleine smulpaapjes
16 weekmenu's voor lente, zomer, herfst en winter met boodschappenlijstje!Eén keer per week boodschappen doen, minder eten verspillen en elke avond snel aan tafel. Wat eten…€ 12,50 € 8,95- Tana Ramsay's familiekeuken II, Tana Ramsay's
'Eten met je gezin is niet alleen het delen van ongecompliceerd, hartverwarrnend eten, maar ook een paar minuten de tijd nemen voor elkaar, lachen om grappige verhalen, kibbelen over onbelangrijke zaken en onthouden waarom niets…
€ 11,95 - Natural Basics, Friedrich Bohlman en Martina Kittler
Alles wat je voor een goed leven en een goede voeding moet weten
Go basic! Eerlijke levensmiddelen zonder onaangename verrassingen. Leren met plezier en koken vanuit je buik. Met recepten naar ieders smaak: vegetarisch of…€ 8,95