Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich
Ons eten uit het Midden-Oosten
Honey & Co is hét Londense restaurant van het moment en winnaar van The Observer Newcomer of the Year Award 2013. Ze werkten eerder voor Yotam Ottolenghi, als patissier en als chef-kok. Ze zijn een stel en dit is hun eerste boek.
Honey & Co staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake.
Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud... en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Taal: Nederlands
Honey & Co., Sarit Packer & Itamar Srulovich, net exemplaar
Kosmos Uitgevers, hardcover, 26 x 19,3 x 2,8 cm, 304 pagina's
ISBN 9789021558066
Prijs exclusief verzendkosten
Dit vindt u misschien ook interessant / you might also find this interesting
Tip van Stip
Baker, Dean Brettschneider and Lauraine JacobsThe Best of International Baking from Australia and New Zealand Professionals
Winner of the Best Bread Book - English award at the Gourmand World Cookbook Awards 2001
This book is in stock in our warehouse in the Netherlands and…€ 45,00 € 35,00- The Book of Preserves, Mary Norwak
Jams, Chutneys, Pickles and Jellies
With its variety of jams, jellies, chutneys, mustards, and syrups to choose from, The Book of Preserves provides a wealth of traditional country recipes. Illustrated in color with step-by-step…€ 18,95 - River Cafe Kookboek Groen, Rose Gray en Ruth Rogers
Ruth Rogers en Rose Gray staan bekend om hun verfrissende, originele kijk op de Italiaanse cucina rustica, de landelijke keuken. Iedere zomer speuren zij het Italiaanse platteland af op zoek naar nieuwe inspiratie voor The River…
€ 24,95 -48%
Specerijen, Jane LawsonDe kleurijke wereld van geuren en smaken
Met meer dan 250 recepten
Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in…€ 28,50 € 14,95- French Cheeses
About: flavours, aromas, textures, regional specialities and producers.
A guide to over 350 French cheeses from Alsace to Vancluse, this illustrated book covers classic French cheeses to little-known regionalspecialities. It…€ 8,95 -50%
Taart, Petra AchtienVoor elke gelegenheid
Valt er iets te vieren? Maak een indrukwekkende taart! Moeilijk? Helemaal niet. Dit boek geeft je de ins en outs en voor je het weet, gooi je zelf hoge ogen. Maak indruk op je kinderen. Of met je kinderen.…€ 8,95 € 4,50- Vegalicious, Alice Hart
Het ultieme boek voor iedereen die altijd of af en toe geen vlees wil eten!
141 culinaire, vegetarische recepten
Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit Vegalicious. Je maakt kennis met…€ 14,95 - Het metabolisme dieet, Haylie Pomroy
Slank in 28 dagen
Het dieet van Jennifer Lopez, Cher, Reese Witherspoon en duizenden anderen.
Diëten door veel te eten
Verlies 10 kilo in 4 weken
Met 4-wekenplan en meer dan 50 recepten (inclusief vegetarische en glutenvrije…€ 18,95 - Alles over KAAS, Fiona Beckett
Een cursus om kennis te maken met de wereld van kaas met 44 inspirerende recepten om optimaal te genieten.
Een van de simpelste geneugten van het leven is een stuk kaas, wat brood en een glas wijn. Eén stukje goede cheddar kan…€ 11,95 -64%
Verse munt, lamsbout & baklava, Karin Vaneker, Pieter Ouddeken en Erwin SlaatsUit de Turks-Nederlandse keuken van Meliha Genco
Dit kleurrijke kookboek roept onmiskenbaar de geuren en smaken van de Turkse keuken op. Naast de heerlijke recepten en prachtige culinaire foto's wordt het ook uitgebreid…€ 12,50 € 4,50